expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Where have u been with your new friend Gucci?


No johan tästä on aikaa kun viimeksi olen näppäillyt tai edes vilkaissut läppäriäni. Suomessa ollessa oli neidillä pitkiä päiviä, iltoja ja öitä, ettei koneella oikeastaan ehtinyt muuta kuin checkaa uutiset ja fbook. Oli ulkoilua mahtavien ystävien kanssa ja isosiskon Babyshowerit Salutorgetissa, mutta niistä sitten lisää huomenna. Sveitsissä kotona meillä ei ole ollut nettiä tähän päivään saakka. Uusi asunto, joten piti sähkömiehen tulla käymään. Vihdoin ja viimein netti ja telkkari toimii.
Elämä täällä uudessa kantonissa on lähtenyt rullaamaan hyvin. Matkalaukun sain purettua ja meinasin viedä sen jo kellariin, kunnes tokaisin ääneen että eipä muutamaksi päiväksi kannata viedä, kun kohta taas pitää pakata uutta reissua varten. Hyvin likkuvaisia ollaan, nyt jos kritiikkiä haluaa antaa lapsen hyvinvointiin liittyen, niin kerron kuitenkin ensin että arkirytmi toimii ja lapsella on kaikki mahdollinen mitä kotonakin, kun reissussa ollaan. Tietty hotellissa asuminen rajottaa hieman, mutta kukapa siellä nyt  aikaansa tahtoo viettää?! ..muuta kuin nukkua. Tosiaan Altendorfissa sijaitsee Sveitsin kotimme ja tänään lähdin kävelylle "kotipolkuani" pitkin Lachen nimiseen kylään, joka on alle kilsan päässä meidän kodista. Talomme ovat aivan uusia ja tämä moderni kompleksi tuntuu aina kun seison terassilla ja katselen maisemia niin hassulta, koska samaan aikaan näen luksusasuntoja, järven, maatiloja, lehmiä, pikkumökkejä vuoren päällä ja hyvinkin satumaisen luonnon, joka on niin mielettömän kaunis. Kauhistelin aluksi, että apua kun ei asu enää ihan keskustassa, jossa kaikki on saatavilla heti. Pakko myöntää, että pidän tästä. Täällä Sveitsissä se toimii, koska kaikki on kuitenkin aika lähellä. Meiltä Zürichin keskustaan on 20 minuuttia autolla. Pääsee joko moottoritietä tai sitten rakastamaani Seestrassea (rantatietä) pitkin. Alku on siis alkanut hyvin ja mikä parasta, täältä löytyy Swedish Godis karkkikuappa. Eipä enää tarvitse santsata Suomesta niitä reikiä teettäviä paholaisia. Olen kärsinyt viimeviikon. Minulle tehtiin juurihoito ja suusta korjattiin myös 4 muuta reikää. Suussani on vielä lisää reikiä..olenko lopettanut karkin syönnin...EN! Ongelma hapaissani on se että minulla on niin valkoinn kiille, että reikiä ei näe ilman röntgen kuvaa. Joten kukapa tietää montako vuotta ne siellä ovat tehneet merkittävää uraansa..heh.

Minulla on muutama uusi favorite paikka, joita haluan mainostaa. Lachenin Lago Lounge on aivan satamassa. Sieltä saa maukkaita Piadinoja ja hyvää mixed saladia. Auringonotolle täydellinen lounge. Vieressä on myös tosi kiva puisto, jossa molemmat viihtyivät..Luca ja mamma siis. Kaikki tämä ihan meidän vieressä <3. Toinen paikka jota haluan mainostaa on Zürichin rannassa sijaitseva TROIS POMMES LUXURY VINTAGE liike. Naisille ja miehille. TÄSSÄ linkki heidän kotisivuilleen. En kehdannut ottaa siellä kuvia, mutta on kyllä näkemisen arvoinen. Mieheni vei minut sinne eilen ja mun syke kaupassa nousi hurjiin lukemiin. Ai että niitä kaikki kappaleita mitä siellä oli, ja ne miljoona kenkää, korut, laukut, kaikki luomukset jotka olivat Givenchyn Pradan Guccin Dolce&Gabbanan Balmain Cavallin....u name it! Huoh! Kuvailen teille tämän tilanteen..tulen junalla keskustaan, koska mun piti mennä lounaalle ytävättäreni kanssa. Mies on minua asemalla vastassa. Koko matkan hän puhuu työpuhelua. Hän parkkeeraa auton komeasti kaupan eteen ja sanoo mene sä jo edellä, saat ajan varmasti kulumaan, tulen perässä puhelun jälkeen. Rakastan vain katsomista, ihailua, rakastan kaikkea mitä liittyy pukeutumiseen, näyttäytymiseen, tyylin löytämiseen, jonkun asusteen innostumiseen ja sen monikäyttöisyyteen. Päässäni pyöri miljoona ideaa ja saan siitä pelkästään jo hyvän olon. Kuitenkaan emme lähteneet kaupasta tyhjin käsin. Ensimmäisen lahjani esittelen teille tässä postauksessa. Avaan mun lahjat sitten uudestaan äitienpäivänä, koska oikeastaan ne oli sitä varten <3. Osaan todellakin arvostaa sitä mitä mieheltäni saan. Sitä paitsi, olen todella hyvä sijoitus ;)

Tosi kova ikävä on ollut kirjoitella <3 Kyllä tähän bloggailluun on pahasti jäänyt kiinni, mutta kai se on tarkoituskin. Minä natuin ja toivottavasti pääsen kirjoittelemaan teille vielä pitkään! Nähdään huomenna taas <3 pusss

Koru- Zara
Laukku-Gucci
Hame- H&M
Ballerinas- Gucci
Toppi- Miami


                                      Seerosen yksinkertainen mutta oikeasti hyvä aamupala.

                                                       Lago Lounge feat. Piadina & Prosecco
1 kommentti:

  1. Aivan ihana laukku:) Onko se oikeaa käärmeennahkaa? Ihanalta näyttää, se teidän uusi asuinalue. Aivan kuin maalla olisitte. Lucakin on tässä muutaman viikon aikana kasvanut tosi paljon. Kiva kuulla taas teidän kuulumisianne.

    VastaaPoista