expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

One happy and stylish childhood

 Anna lapsellesi parempi alku. Ole aktiivinen vauvasi kanssa. Pusuttele ja halaile vauvaasi usein. Kerro sanoin kuinka paljon rakastat häntä. Annan joka yö pusun ja sanon "mamma o iskä älskar dig" <3 Ole läsnä lapsesi leikeissä, kuuntele, anna aikaa, kehu, hassuttele, suo hänelle terveellinen elämä ainiin ja pue hänet tyylikkäästi. Ei ole väärin eikä ylimielistä tai turhaa pukea vauvaa tyylikkäästi. Luca on elämäni tähti ja olin hänestä niin ylpeä kun tänään olimme ensimmäistä kertaa Svenska skolan of Los Angeles. Luca kuuluu ryhmään nimeltä sniglarna. Ryhmän vanhemmat ja lapset olivat kaikki todella mukavia, rentoja ja tyylikkäitä ;) tuntui hyvältä päästä puhumaan ruotsia muiden kanssa. 







T-PAITA-PRADA, FARKUT-H&M,BALLERINAT-GUCCI, LAUKKU-YSL 


11 kommenttia:

  1. Allekirjoitan tämän täysin! Näin toimin oman kultakimpaleeni kanssa :)
    -a

    VastaaPoista
  2. True :) Ei ole väärin panostaa lapsenkin pukeutumiseen. Jotkut panostaa itseensä tosi paljon ja lapset kulkee missä sattuu :D En ymmärrä.

    VastaaPoista
  3. aivan ihana tuo pradan t-paita! näyttävä ja sopii sulle todella hyvin, oranssi tuo silmäsi vielä paremmin esille :) xx

    VastaaPoista
  4. Rajat ja PALJON rakkautta - niillä pääsee lasten kanssa pitkälle :-)

    VastaaPoista
  5. Lucasta huokuu ilo joka kuvassa. Harvoin näkee noin iloista ja tyytyväistä lasta. Olet hieno mami pojallesi:) Olen myös samaa mieltä vaatteista. On hienoa huomata, että panostat myös Lucan vaateisiin, etkä vain omiin merkkilaukkuihisi:D

    VastaaPoista
  6. siis muutitteko sinne? :)

    VastaaPoista
  7. Sitä samaa jäin miettimään. Et ole kyllä ollenkaan maininnut että muutatte losiin. Ymmärsin blogista, että lomailette siellä vain jonkun aikaa:)

    VastaaPoista
  8. Ihan totta, mutta tietty riippuu ehkä vähän myös ympäristöstä. Kävin skidinä taviskoulua ja vaikka mua ei koskaan kiusattukaan, niin itseäni huoliteltu tyylini oli pikkulapssena kuulemma häirinnyt. Olin pyytänyt mammaa, että saisin mennä vähän likaisemmissa vaatteissa tarhaan ;) myöhemmin tietty yksityiskoulussa se laadukas, siisti pukeutuminen on ollut muillekin itsestäänselvyys :)

    VastaaPoista
  9. Mun pikkuprinsessa 4 vee on niin oman tyylitiensä kulkija, että vaikka ostaisin mitä ihania juttuja, niin neiti haluaa pukea päälle mitä kummallisimpia vaatteita ja yhdistelmiä! Ihana seurata, miten tytsän maku ja tyyli kehittyy! On toisaalta vaan hyvä, että äidin ehdotukset ei kelpaa, vaikka joskus muuta toivoisikin ;) Mä oon niin samoilla linjoilla lastenkasvatuksesta - jos ei kotoa hyvää itsetuntoa ja rakkautta saa, niin mistä sitten! Lasten kanssa höpsöttely on parasta! -S-

    VastaaPoista
  10. Postausidea: Lucan "paremmat" vaatteet ja asusteet :-) Siis ei HM, Zara tms, vaan jotain hauskaa merkkivaatetta tms, jolla olet Lucaa hemmotellut ja johon olet panostanut - löytyykö pikkumieheltä Hermestä tms?

    VastaaPoista