expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 5. lokakuuta 2013

5 tapaa Shoppailla Viisaasti

Mikä ikinä budjettisi onkaan, voit näyttää hyvältä ja samalla säästää lompakkoakin.

1. Investoi monipuolisiin must-have tuotteisiin. 

NAHKAHAME 
- lyhyt tai pencil muotoinen. Vuosienkin käytön jälkeen, pidät sitä edelleen. Ajaton hankinta siis. Yhdistä hame rentoon college neuleeseen tai tee siitä seksikäs silkkipaidalla ja koroilla. Monipuolinen matkalaukku tavara myös. 



VAALEAT FARKUT (kuluneet ja vähän rikkinäiset) - jotka yhdistät rennon valkoisen T-paidan ja converse kenkien kanssa. Rock chic iltatyyli olisi louboutinit ja nahkarotsi. 



TEKOTURKIS HUIVI - itse olen käyttänyt sellaista yökerhossa asusteena pikkumustan kanssa (kohta alkaa pikkujoulu sesonki) tai sunnuntai brunssille tyttöjen kanssa on kiva pukea muuten mukavat vaatteet ja viimeistellä asu turkishuivilla ja näyttävällä laukulla. 



BOOTS - väriksi tummat.



2. Älä ainoastaan kiertele naistenosastolla. 
- Hyödynnä miesten ja lastenpuoli. Tietenkin olemme kaikki eri kokoisia, mutta ystäväpiirissäni on muutamia jotka checkaa lastenosastot ja tekee löytöjäkin välillä, niinkuin minäkin. Tavallinen valkoinen aluspaita/t-paita (suurin koko lastenosastolta) on halvempi ja suurinpiirtein samaa kokoa aikuisten xs/s paitojen kanssa.

3. Kuuntele musiikkia 
- musiikki johtaa vahvasti ihmisen mieltä. Luin lehdestä että tutkimus kertoo että rauhoittava musiikki laskee ihmisen shoppailuvimmaa. Teet luultavasti järkevämpiä päätöksiä. 

4. Älä kokeile vaatteita jotka ovat budjettisi ulkopuolella. 
-Kun silmiisi osuu juttu johon sinulla ei ole varaa, kävele sen ohi! Turha kiusoitella itseään. Koska on totta että kun kerran pukee jotain ylleen ja katsoessaan peiliin huokaa kuinka upea vaate onkaan, niin on paljon kiintynempi tuotteeseen. 

5. Aina ei tarvitse ostaa. Voi vaan kierrellä kaupasta toiseen, saada ideoita vaatteista, ikkunoista, materiaaleista.
Vinkit hieman muokattuna ovat alunperin uusimmasta Stylewatch lehdestä pomittuja.

14 kommenttia:

  1. Tämä postaus ja edellinen, jossa oli chanelin saappaat on suoraan kopioitu ja suomennettu uusimmasta Stylewatch lehdestä. Ikävää, etttet keksi omia postauksia. Jos lainaat toisen tekstiä, olisi hyvä aina laittaa lähde kenen toimittajan työtä käytät muuten annat ymmärtää että ideat ovat omiasi. Luulit varmaan, että ei tule suomeen ainakaan yhtä nopeasti mutta newsflash: tyylitietoiset tyypit tilaa jenkkilehdet sähköisinä, jolloin ne on heti käytettävissä. Toivottavasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo bootseihin ihastuin ja löysin ne lehdestä ja myös tuo shoppailu juttu myös. Ela kerta kun kirjotan jostain muusta kun itsestäni ja muokkasin hieman niitä juttuja, mutta koska mulla on tuo lehti josta luin tuon kivan postausidean niin ei käynyt lainkaan mielessä laittaa linkkiä. en ole käynyt heidän sivuillaan ja just kun kävin niin en kyllä tiedä mistä edes löydän sen lähteen jossa se 5ways to shop smart on. Laita linkki mulle niin kopioin sen sivulleni. En tietenkään halua "kopioida" mitään salassa, en vaan ole mikään nero edelleenkään toetokoneiden ja netin kanssa. Huomasit varmaan että muutin tekstin ja jutut jossain määrin, mutta pidin ne joista itsekkin olen samaa mieltä. hyvä kun kommentoit. Jos jatkossa teen jotain jonka inspis öähde on muualta niin koitan aina löytää sen sivun. Riittääkö stylewatch vai pitääkö olla koko linkki? Sorry, im just a beginner:) ja tällasia tulee olemaan aika vähän koska blogi on enemmän siitä mitä mä teen ja mitä puen.

      Poista
  2. Musta on tosi kiva idea, että hyödynnät lehtiä ja tyylijuttuja sieltä, ja teet niistä postauksia omaan tyyliisi! Kaikki ei tilaa näitä, eikä lue edes suomalaisia lehtiä tai muita blogeja. Riittää, kun lukee sun juttuja - ne on ihan huippuja :) Lähteet tai innoituksen taustat vaan esiin, niin mielenkiintoisen jutun voi käydä sitten itsekin tsekkaamassa alkuperäispaikasta, jos kiinnostaa lisää. Mun mielestä riittää ihan yleinen maininta, että mistä inspiraatio postaukseen tuli ja esim. lehden numero ja artikkelin nimi. Jos juttu on netissä, niin linkki sinne suoraan on tietty aika näppärä.

    Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista once again!

    -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S <3 Paljasta joskus koko nimesi ;)) Nautinnollista maanantai iltaa...julkaisen kohta huippu hyvän guacamole reseptin. Nyt aamukaffet naamaan.namm!

      Poista
    2. Oh yes, I will... Soon :) -S-

      Poista
  3. Olen jo jonkin aikaa halunnut kysyä sinulta, oletko ollut yhtenä pääosassa, yläasteen ruotsinkirjassa. Oliko se nimeltään premiär tai jotain sinnepäin? Jos se olit sinä, niin sä näyttelet tosi luonnollisesti. Etkö koskaan ajatellut lähteä opiskelemaan näyttelemistä?
    Tykkään blogistasi, koska olet niin avoin ja rehellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut :) Se oli mukavaa puuhaa! Oli jo aika uudistaa ruotsinkielisisä koulukirjoja. Oletko käyttänyt sitä? mitä pidit? Ymmärrän hyvin heitä jotka eivät lainkaan voi sietää ruotsinkielen opiskelua, koska opiskelumateriaali on jotain ihan höpöö.

      Poista
    2. On parasta kuulla että blogista pidetään :) <3

      Poista
  4. Olen samaa mieltä anonyymi -S- kanssa. Olen huomannut postauksista, että luet paljon lehtiä. On kivaa kun annat ideoita ja postailet kuvia myös lukemistasi lehdistä. Suomessa aika harva ostelee viikoittain muotilehtiä. Ja nyt varsinkin kun olet jenkeissä, niin on kiva kun annat vinkkejä pukeutumiseen, myös muiden kuin suomalaisten lehtien pohjalta. I LOVE IT<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, voisin vähän kehitellä ensin miten vinkkaan juttuja..tai sit vaan laitan kuvia ja tyylejä lehdistä joista itse pidän ja siihen alle aina vaan lähde että mistä kuva on. Koska tottahan se on että täällä ollaan vähän edellä ja myös valikoima on eri. :)

      Poista
  5. Ei muotilehtiä tarvi osta viikoittain- nämä jutut löytyy myös netistä. Harmi huomata että Didemillä ei ole oma mielikuvitusta. Blogs are for creative writers. Jokainen koulun käynyt tietää että jos "kopioit" jotain niin laita mistä se on kopioitu- ei tää on mitään tekemistä miten hyvä sä oot tietokonen ja netin kanssa.....

    http://www.pennychic.com/hot-off-the-press/press-people-style-watch/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My blog is most about me and what i wear. Mä selaan tosi vähän netissä mitään..tykkään ostaa lehden ja lukea sitä. Samoin uutiset, ennemmin luen ne oikeasta lehdestä kun netistä. Eli tämä ei liity kyll kreatiivisuuten millään tavalla. Suurin osa näistä tylsistä suomalaisista muotiblogeista iskee koko ajan kuvia netistä eri malleista. How boring is that? No i did almost the same..just to get something different from my usual posts. mutta olisi pitänyt laittaa mistä lehdestä olen saanut saanut tuon idean, siinä olet täysin oikeassa ja jatkossa ei ole epäselvää teenkö niin :)

      Poista
  6. Olethan se sinä, hih;) www.digipaper.fi/otava/74967/ ja
    www.otava.fi/oppimateriaalit/luokat7-9/premiar_1_opettajan_materiaali/

    VastaaPoista