expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 18. tammikuuta 2014

MUN KROPPA!

Pidän vartalostani. Jonkun mielestä olen liian laiha kun vaatteet riisutaan pois päältä. Ajattelen toisin. Vartaloni sopii minulle just täydellisesti. Painan n.48 kg ja olen 168 cm pitkä. Liikun ja kulutan sen verran että paino pysyy samana. Minulla ei ole tarkoitus saada lisäkiloja tai laihtua, vaan kesäksi toivon ainoastaan kiinteytystä ja brunaa ;)

En pidä lihaksista. Itse en niitä omaan vartaloon halua.
Mutta nätisti timmissä kunnossa oleva naisen vartalo on sievä ja hyvännäköinen.

Aloitin aamuni spagaatti harjoituksella, enää en spagaattiin taivu, mutta tavoite on taas venyä siihen asentoon. Mä oon nuorempana ollut kuin kumipallo (taitoluistelun ja telinevoimistelun takia). Kumipalloksi en enää rupea, mutta notkeus saisi pysyä vielä pitkään. Siitä on hyötyä monessakin mielessä ;)

Loistavaa vloppua kaikille ;)
Alla olevassa kuvassa kuvaajana on mieheni omasta tahdostaan. Yhtenä talviaamuna katselin ulos Helsingin asunnon ikkunasta ja valo tuli kuulemma kauniisti vartalolleni niin mieheni nappasi muutaman kuvan kamerakännykällä.
4 kommenttia:

 1. Olet upea!! <3 toivon kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo pöksyt! Mistäs moisia löytää?

  VastaaPoista
 3. Ai että Mikko on ollu fiiliksissään ku saanu kuvata ton. Voi poikaa!

  S

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään kans mun kropasta, olen pitkä ja hoikka, ehkä 58 kg / 172 cm. Joskus teininä en sitä vielä osannut arvostaa, etenkään kun ei ole niitä isoja tissejä, mutta nykyään oon tosi tyytyväinen itseeni :) Ja siksikin on kiva seurailla toisen "hoikkiksen" blogia :) Parasta on pitkät jalat ja pillifarkut/legginssit/sukkahousut ja korkeat korot. Siinä on ihan oma juttunsa :) En vaihtaisi pois :)

  VastaaPoista