expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Mysterious Leopard

Siinä vähän kuvia teille. 2,5 tuntia ulkoilua Lucan kanssa. Hän nukahti juuri kotiovella..ja mä käytin hyväksi sen napsimalla nämä valokuvat.

TAKKI- ZARA
KAULAHUIVI- VERO MODA
PAITA- H&M
HOUSUT- ZARA
KENGÄT- FOREVER 21
LAUKKU- MULBERRY


16 kommenttia:

 1. Muutamissa kuvissa olet tosi kaunis.Jee,jee ei mitään duckfacea;)

  VastaaPoista
 2. Kaikissa kuvissa, aina yhtä kaunis Didem <3 -Saija-

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja tyylitajuinen todellakin olet. Kuin koko blogisi ja kuvat ja vaate valinnat usein aaaivan loistavia! Kuitenkin aika paljon toistat jutuissasi samoja juttuja (kulma karvojen lankaus, ripsiväri, et käytä meikkivoidetta..jne). Mukavaa olisi hmm lukea sinusta "enemmän" , mitä ajattelet asioista? Mielipiteitä ja vähän enemmän ajatuksiasi elämästä, itsestäsi, kuin vain "olen tosi ystävällinen ja hymyilen paljon" sekin toistuu tosi tosi paljon kirjoituksissasi. Ja vielä kysymys hm vaatteistasi ja pojan hm vaatteista. Miksi, oi miksi? Halpoja ja kivoja juu, mutta todella epä eettisiä eikö? Kun kuitenkin varmasti varaa ostaa myös laadukkaita ja järkevästi tuotettuja vaatteita, joita kukaan lapsi tukka ei ole pienin käsineen punonut :( . Lasten vaatteita löytyy niiiiin paljon pienyrittäjiltä ja mm. Kotimaisilta (esim. Tutta), eivätkä niidenkään hinnat päätä huimaa. Varsinkin lapsen pukeminen h&m vaatteisiin, tuntuu älyttömältä. Kuitenkin niin pienestä kysymys, ettei osaa itse niitä kuteita vaatia. Kuitenkin kaikkea hyvää teille ja jatka kirjoittelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mielipiteitä ja ajtuksia voisi lisätä vaikka kyselypostauksella?
   Annan blogissani aika kapean kuvan itsestäni.

   Mikä tulee H&Mn vaatteisiin..vaikka köyhät ihmiset tekevät niitä niin onhan siinä se puoli että he saavat siitä tuloja. Joissakin tapauksessa lapsetkin. Sitä en toivo, mutta se on vain realismia. Oma isäni on tehnyt kenkiä lapsena ja tienannut sillä. Pidän H&Mn halpisvaatteista..vaikka varaa oliskin kalliisiin riepuihin , niin löydän paljon paremmin puseroita, joitain mekkoja Zarasta tai H&Mstä, kun kalliista putiikeista.

   Poista
  2. Kaikkea hyvää sinnekkin <3 hope ei ollut hätäinen vastaus...Luca just heräs päikkäreiltä kun aloin kirjoittaa vastausta..mut kyselupostauksen kun teen niin sitten. Odotan siis huima määrä kysymyksiä :))

   Poista
  3. Voi kun ne lapsi työntekijät eivät saa siitä itse usein yhtään mitään :( . Ja eivät sitä työtä aamusta iltaan tahtoisi tehdä vaan kun on pakko. Jos kaikki yhdessä h&m boikotois niin saatas sinne yritys johtoon konkreettista viestiä siitä, että kuluttajat tahtovat vaatteet eettisesti tuotettuina. Vaikkakin teettäisivät vaatteet tuolla halvoissa maissa niin maksaisivat edes järkevää palkkaa vaatteiden ompelijoille. Mielestäni ei ole lainkaan realismia, että vuonna 2014 me länsimaiset kuluttajat tahdomme ostaa lapsityövoimalla tuotettuja vaatteita. Tai ei jumalauta pitäisi olla. Kuluttaja on päättäjä ja kuluttajan mukaan firmat tanssii.

   Poista
  4. Noi vaatteet on valitettavasti tehty maissa missä ei ole työaikalakia eli työntekijät ovat päivittäin töissä tehtaissa aamusta iltaan. Lapset myös. Kuinka monelta lapselta jää koulu käymättä kun tehtaassa on työskenneltävä, että perheelle saadaan edes jonkinmoinen elanto. Tehtaissa ei myöskään tunneta työturvallisuuslakia eli olosuhteet siellä voivat olla vaarallisia sekä epäinhimillisiä. Joskus on hyvä ajatella vaatteen alkuperää.

   Poista
 4. Ihana asu taas kerran!!:) sulla on kyllä loistava vaatemaku!:)

  VastaaPoista
 5. Hei Didem! :) Olen sun pitkäaikainen lukija ja olen huomannut että nykyään postauksesi toistavat aika paljon samaa. Ehkä sulla ei ole niin paljon aikaa kirjoitteluun kuin aiemmin tai olet tietoisesti vähentänyt bloggaamista? En tiedä, mutta tykkäsin niin paljon niistä höpöttely- ja mielipidepostauksista. Nää muutaman rivin kirjoitukset kera 10 kuvan alkaa vaan jotenki tökkimään vaikka toki kauniita kuvia onkin. :)

  VastaaPoista
 6. Laitoin sinulle sähköpostia sunnuntaina:) en tiedä oletko huomannut.

  VastaaPoista
 7. ei helkkari mitään mielipidekirjoituksia didemiltä, se on vähän kun innostais johanna tukiaista kertomaan mielipitetään. eli ts. hyvää viihdettä luvassa, mutta samalla tekee mieli hakata päätä seinään :D hhahhah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi helskutti kuinka naurattaa kommenttisi. Du ska int bry om didem. Tyvärr vågar inte dom här här finska anonyma junttarna kommentera med sitt eget namn;)

   Poista
  2. Som du vågar?

   finlandssvensk int ifrån Riihimäki

   Poista
  3. ainiin juu tosiaan unohdin, suomalaiset = kateellisia juntteja, suomenruotsalaiset riihimäeltä = bättre folk.

   Poista