expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 28. joulukuuta 2012

Minä lähden Tammisaareen...

..vaihdan farkut verkkarihousuun :) Viikon mökkeily lasten kanssa alkakoon! Kaikki ihanat ystävät tervetuloa sinne. Dresscode: villasukat ja verkkarit. Tarjolla paljon Didemin herkkuja. 


          Luistimien, pulkkien ja suksien lisäksi mukaan lähtee muutama leffa, karkkia ja lehtiä.

5 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin sun blogisi eilen ja tykästyin niin kovin, että luin kaikki postaukset putkeen! Mä tykästyin tosi kovin sun blogiin koska se on monipuolinen! Sait todellakin yhden uuden lukijan! Rakastuin sun blogiin ja odotan innolla uutta postausta! Ja hyvää vuoden jatkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin.. tulimme just takas Zurichiin, pitkän loman jälkeen alan taas kirjoittaa. Mukava kuulla kehuja :)

   Poista
 2. Heippa!
  Minäkin löysin juuri blogisi ja minusta tämä on aivan ihana! Mitä väliä sillä että elää vähän parempaa elämää kun siihen on kerta varaa? Ärsyttää myös joidenkin kommentit siitä kun en et ole töissä. Oma äitini oli 20 vuotta kotiäitinä ja minusta siinä ei ole mitään väärää jos vain taloudellinen tilanne sen sallii! Sinun kirjoituksistasi paistaa läpi se, että rakastat aidosti miestäsi ja lastasi ja olen varma että olet täydellinen äiti pojallesi. Rakkaus on tärkeintä! Rakkain terkuin: Elämäni miehen tuleva vaimo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon tuleva vaimo ;) Kiva saada uusi lukija. Joo, hauskuttaa aina välillä kun ihmisiä ärsyttää niin paljon. Sit ei oikeastaan tarvitse vaivata päätään lukemalla tätä jos ei miellytä. Mä olen mä..enkä ikinä voisi kuvitellakkaan kirjoittavani epäaidosti.

   Mukavaa päivää!

   xx

   VastaaPoista

   Poista
 3. Onneksi olkoon tuleva vaimo ;) Kiva saada uusi lukija. Joo, hauskuttaa aina välillä kun ihmisiä ärsyttää niin paljon. Sit ei oikeastaan tarvitse vaivata päätään lukemalla tätä jos ei miellytä. Mä olen mä..enkä ikinä voisi kuvitellakkaan kirjoittavani epäaidosti.

  Mukavaa päivää!

  xx

  VastaaPoista