expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 28. joulukuuta 2012

Ainahan mä olen kiltti, mut että näin kiltti niiin.....:)

Joulu tuli ja meni. Hieno, lämmin ja hauska joulu rakkaiden kanssa oli ehdottomasti paras lahja. Jouluaaton olimme vanhempieni luona. Syötiin hyvin, avattiin lahjoja, syötiin lisää ja pelattiin pelejä. Luca oli meistä kaikista kiltein, tai sit on liian shoppailuhullu mummu <3 lahoja ainakin oli roppakaupalla ;) on ilo aina katsella kun muut avaa lahjoja, heidän ilmeitään ja sitä tunnetta mikä heille tulee kun paperi revitään auki. Minusta oli ihana katsella kun mieheni avasi lahjojaan niin innokkaana, että just ja just jaksoi odottaa vuoroaan :) <3 Mun ei edes pitänyt saada mitään kullalta, koska olin jo saanut aikaisemmin, mut lauantaina meidän yhteisten jouluostosten jälkeen hän kuitenkin ilmoitti et hän käy nyt hoitaa omia ostoksiaan. Enkä saanut katsoo hotellihuoneen kaappiin kahteen päivään!! Enkä katsonut!! Jouluaattona vasta ja näköjään olin ollut ihan tosi tosi tosi kiltti.

Joulupäivä jatkui riemukkaissa tunnelmissa. Oltiin lasten kanssa mieheni vanhempien luona iltamyöhään. Lapset oli täpinöissään uusista lahjoistaan. Akku tais jopa loppua keskimmäisen pojan uudesta puhelimesta kun sormet näpytteli koko ajan :) Vanhimman tytön kanssa laulettiin ja koitettiin tehdä omaa sävellystä yhteen joulubiisiin. Lautapelissä nauratin koko sakkia (en välttämättä ihan tajunnut heti pelin ideaa) ei se mitään..hauskaa oli! Syötiin taas hyvin ja iltapalaksi mieheni äiti tarjoili taas maailman parasta piirakkaa/pasteijaa. Resepti on tämä: fiiliksen mukaan. Eli yhtä paljon kaikkea ja mitä haastavampaa sen teko on ollut, sen parempi on lopputulos. 

                                            Välillä pitää myös huilia että jaksaa juhlia ;)

Tapaninpäivänä kokoonnuimme kaikki yhteiselle lounaalle hotelliimme. Oli mun perhettä (johon myös lasken pikkusikon poikaystävän), mieheni perhettä, mun mummu ja ukki, eno ja sen vaimo. Vilkas pöytäkeskustelu ja mukava tunnelma jatkui tuntikausia. Siitä sitten pikkumies Luca lähti mummolaan ja me saatiin vapaailta murun kanssa -->  Paljon laulua erottajalla siis ;) <3.


Minulle tämä Joulu jää tärkeäksi. Pakko sanoa että paras Joulu näin aikuisiässä ja sen teki kaikki läheiset, uudet ja vanhat tuttavat, perheet ja oma kulta. RAKKAUS SIIS <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti