expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 18. joulukuuta 2012

Boulevard Socialista Kauhujen talolle (Kertsille)

Ratkiriemukas vloppu, thank u very much!!

Ensin esittelen lookini: From Russia with Love ;)Perjantaina meillä oli se hirvidinneri, johon myöhästyimme tunnin verran :) vaikea arvata kuka on yleensä syynä myöhästymisiin;) pitkäpöytä ja nälkäiset vieraat odotteli meitä! Pauliina oli tehnyt upean työn ruoan kanssa..oli todella maukasta! Alkuun hirvitartaria ja pääruoaksi hirvi sisäfilettä sienikastikkeella. Jälkkäri oli täydellisen raikas ja kevyt aika tuhtiin ruokaan, eli jääydytettyjä karpaloita kinuskikastikkeella ja jäätelön kera.
Ilta meni muutenkin mukavasti Kuusiasaaressa.. karaokee ja jutusteluu. Pyörähdettiin vielä illan päätteeksi Teatterissa, mut meno siellä oli aika huono, johtuen pikku joulu sesongista. Vanhoja rupsahtaneita naisia ihan kännissä..mitään muuta ei jäänyt sieltä mieleen sinä iltana.

Lauantaina hyvä meno jatkui. Mieheni lähti fasaanijahdille kymmenen äijän kanssa. Oikeastaan titteli on nykyään hupparijahti...onhan se nyt paljon fiinimpi nimi ;).
Minulla ajomatka vanhempien luokse. Iskä jäi Lucan kanssa ja me lähdettiin mamman ja systerin kanssa shoppailee!! Mukaan tarttui tuo venäläishenkinen turkis! love it! Meillä oli tosi hauskaa tyttöjen kesken <3 Olen muutenkin todella läheinen perheeni kanssa ja äidin kanssa soittelen päivittäin, jopa monta kertaa.

Illaksi oli luvassa lisää ohjelmaa. Valmistauduin hotellissa ja samalla kurkin ulos ikkunasta. Ei kiinnostanut hirveesti lähtee sinne tuulen vietäväksi. Onneksi illan outfit oli pipo ja turkis"paita" , guccin saappaat ja canada goooose. MUT silti...olen niin mukavuudenhaluinen ollut aina, et meinasin ottaa taksin hotellilta Boulevard socialiin (naurettavan lyhyt matka), mutta onneksi järki tuli ajoissa mukaan peliin ja jätin taksin väliin. Viini, hyvä ruoka ja seura lämmitti!Ilta jatkui Beeefin ja päättyi erottaja nightiin. Ihan paras! Oli ihana tavata ihmisiä joita ei ollut nähnyt pitkiin aikoihin. Se on aina täpöten täynnä, mut mulla on aina omat keinot millä pääsen jonon ohi laulamaan heti legendaarisen I love rock'n'rollin.

Kotimatkalla oli todella ärsyttävä tapaus joka väkisin oli seuraamassa mua hotellille. Siis tyyppi oli frendin joku tuttu ja se tiesi missä asun. No mä en yhtään jaksa tommosia miehiä ja ja voin olla todella töykeä. Kaveri sit oli hävinnyt jonnekkin, koska jäin seisoskelee forumin kulmalle odottelee mun miestä joka tuli saattaa mut kotiin hotellille. Hotellille päästyämme pusuteltiin babyn kanssa ja kävelin hymysuin aulaan jossa yhtäkkii tää seuraaja seisoskelee ja alkaa huutelee jotain. Mähän juoksen ulos ja huudan mieheni perään..Hän tulee takas ja  --> Nenännipistys ja punainen nenänpää ...ja ahdistelija lähti juoksien ulos ;)

HOME SWEET HOME...and my bed!!

<3

Sunnuntai: Mitä kauhujen taloon tulee, toiselta nimeltä kertsiin... rakkaalla lapsella kun on monta nimeä. Olin siellä ensimmäistä kertaa ja aivan sanoinkuvaamattoman uskomaton paikka. Talo on mieheni hyvän ystävän bilekämppä ;) rakennettu 80-luvulla isän ja pojan fantasioiden mukaan.  Täällä sitten oli erään tuotanoyhtiön pikkujoulut ja nämä artistit, toisilleen jopa tuntemattomat ihmiset sai tuotettua uskomattomia variaatioita legendaarisista biiseistä. Hieno tunnelma! Hieno ilta mieheni kanssa <3
2 kommenttia:

 1. hei kerrotko mistä olet ostanut sinun vaatteesi? ne ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :)

   Pipo on Spirit Storesta, leggingsit cubus ja tämä ihan trukis takki on Hyvinkäältä, semmoisesta venäläishenkisestä kaupasta jonka nimeä en muista. Selvitän sen sulle. Kauppa sinäänsä ei ole yhtään mun tyylinen, mutta jokuen helmi kappale niiltä aina löytyy. Saappaat guccin.

   Hyvää ja Lämmintä Joulua <3

   Poista