expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 20. joulukuuta 2012

Satumaailmani :)

Elän oikeaa satua..mieheni aina nauraa minulle, kun hänen mielestään elän elämääni kuin elokuvissa. Kukapa nainen ei niin tekis, edes välillä? jonkun kohtauksen vaikka <3 sitä paitsi fiilis on paljon parempi kun nauttii ja elää sitten vaikkapa satumaisesti. Mun mielikuvitus kaiken lisäksi on sanoinkuvaamattoman vilkas, romanttinen ja eloisa :)  Mun satumainen päiväni eilen oli ...just another day siis arjen keskellä..Lucan kanssa höpsöttelyä, kullan kanssa höpsöttelyä, itseni kanssa höpsöttelyä. Kauan voi mennä höpsöttelyn keskellä..sit pomppaan ylös ja nopee fixaus ettei nyt ihan suoraan sängystä lähde ihmisten ilmoille. Auton rattiin ja sit suuntasimme kahdestaan Lucan kanssa Jumboon. Löysin kivoja joululahjoja..tänään ja lauantaina jahti jatkuu. 
Ainii ..tähän väliin haluan sanoa että rakastan miestäni niiin paljon! Usein tulee semmoinen olo et mulla on kauhee ikävä häntä vaikka hän onkin ihan tossa vieressä. Eilen ku ajoin jumbosta takaisin purskahdin itkuun Sörkän kohdalla, kun tuli niin paha ja vääryden olo kun aloin miettimään kaikkia syrjäytyneitä ja kodittomia Jouluna. Lapsia, joiden joulu menee pilalle vanhempien juomisen takia. :( Vanhempani ei käytä alkoholia lainkaan.

No selvisin surustani kun pääsin hotellille ja isosiskoni oli vastassa. IHANAA! niin paljon juteltavaa ja uutisia puolin ja toisin. Lounasteltiin pitkään...niin pitkään että tuli kiire vaihtaa vaatteet ennen kuin Lucan ihanat kummit  saapui illalliselle.
Hyvä fiilis kaikkien kanssa ja ruoka taas jälleen kerran superia, eikä todellakaan mitään joulustressiä kellään! 

6 kommenttia:

 1. Jos sinulle tulee paha mieli vähäosaisten puolesta, niin oletko koskaan miettinyt, miten paljon voisit itse rahoinesi heitä auttaa? Yhdet Guccin saappaat vähemmän ja rahat lastensuojelutyöhön vaikkapa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olet ihan oikeassa! Kauniit ajatukset ei korvaa konkreettista apua. Huom!! mulla on vaan yhdet guccin saappaat ;)

   *Hyvää uutta vuotta*

   Poista
 2. Olet todella kaunis ja Sulla on upea elama, mutta mietin etta nautitko todella "trophy wife" elamastasi, ja toisen 100% tuesta? Tyydyttaako sinua se etta mitaan et ole itse ansainnut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin! Minulla on myös vanhanaikaiset käsitykset naisen ja miehen rooleista. Olen perheestä jossa on ollut kotiäiti ja isäni on ollut vahvasti kannattamassa sitä. Nyt kun lapset ovat lähteneet äitini opiskeli itselleen ammatin ja meni töihin. Olen ollut ennen opiskeluitani töissä 2 v ja tykkäsin siitä. Nykyisestä tilanteesta nautin kuitenkin eniten..saan olla 100 % miehelleni ja lapselleni.

   Poista
  2. Niin varmasti 100% shoppaamiselle toisen rahoilla on aika nautinnollista;) itse en voisi kuvitella noin pinnallista elamaa eika mitaan intellektualista kehitysta Oman uran kautta, mutta nauti ihmeessa helposta elamasta! Kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta.

   Poista
  3. Tästä asiasta tulee ihmiset aina olemaan jotain mieltä..ja koska rakastan miestäni, enkä hänen rahojaan (raha tuo tietenkin helpomman elämän myös minulle) , mutta oli mies tai ei..en siltikään olisi uranainen. En vain ole sen tyyppinen koskaan ollut. Tavalista duunia tekisin..musta olis ihana olla töissä esim vaatekaupassa tai lasten parissa :) mitähän intellektualisella urakehtiyksellä tarkoitat? Mä toteutan koko ajan unelmiani, eli saan olla äiti, kotiäiti, "vaimo", kirjoittaa blogia ja shoppailla ..mieheni tukee jokaista liikettäni, stoppi tulee kyllä jos on erimielisyyksiä.
   Ja niin kuin sanoit..ei kaikki tällaiseenkaan elämään pystyisi tai tyytyisi..meitä on moneen lähtöön. En kuitenkaan koe elämääni pinnallisena, mutta ymmärrän että ulkopuolinen kokee sen semmoiseksi.

   Poista