expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

My day!

Hejssan kaikille! Olen ollut todella kiireinen koko päivän. Ensimmäistä kertaa istahdan tänään ;) ja kohta taas pitää nousta ottamaan kasvisfeta piirakka uunista ulos. Meille tulee huomenna lastenhoitaja niin ajattelin etukäteen valmistaa jotain syötävää. Joo, siis tämä päivä tuli ja meni. Olen hoidellut lastenhoito juttuja, ollut huippu tyttöystävä, kierrellyt kaupoissa, kuunnellut laulavaa joulukuusta, kokeillut mekkoa huomista varten, vaihtanut kakkavaippaa keskellä apple liikettä (henkilökunta oli myös apuna) ...much much more kaikkee ihanaa. Mieleenpainuvin asia tänään, joka sai minut kyyneliin, oli yksi pulleampi poika joka lauloi sooloa siinä Singing Christmas Tree kuorossa jota olimme mieheni kanssa kuuntelemassa Zürichin keskustassa. Oli todella koskettavaa kun se pikkupoika  lauloi. Kun koitti tauko, oli hellyyttävää katsoa pojan ja äidin vuorovaikutusta <3.

Minä haluan äitinä olla kannustava! Minusta on tärkeää että lasta kehutaan ja kannustetaan, koska sillä hän toivon mukaan oppii olemaan ylpeä siitä mikä hän on. Itseluottamus on tärkein asia! (tilanne: nyt tuli ikävä Lucaa joka jo nukkuu, mut käyn nopeesti antaa pusun hänelle) I'm back!

Minusta on aivan ihanaa tavata mitä oudoimmissa paikoissa ihmisiä, jotka vaan tekevät lähtemättömän vaikutuksen toiseen. Tänään oltiin handydoctorissa ja omistaja nainen oli ihan huippu. Me juttelimme mieheni kanssa varmaan 45 minsaa naisen kanssa. Se oli niin innoissaan! Nainen on 40 v eikä näyttänyt hetkeäkään minua vanhemmalta. Nuori ja kaunis! Aivan ihastuttava tapaus! Hän antoi numeronsa ja toivoi että mennään kahvittelee..nainen oli puoliks jenkki ja latino. Kun lähdettiin mieheni kanssa ulos kaupasta todettiin molemmat että : tollahan oli ihan huikeet jutut. Minusta on mukava saada piristystä päivään. Monesti mä saan kuulla kehuja siitä kun hymyilen ja olen niin pirteä, se vaikuttaa muihinkin ihmsiin.

Huomenna olis Suomen itsenäisyyspäivä. Meillä tiedossa kauppakillan Itsenäisyyspäivän piiiiitkä lounas. Meille tulee lastenhoitaja Lucan seuraksi. Postaan tähän pienen näytteen asustani!
Se on sininen...jopa sähkönsininen...olen teettänyt sen itselleni ja muistan kuinka halusin silloin valita värin joka ei ole yhtään minua. Sopii ainakin huomiseen teemaan aivan loistavasti.

Nyt lasi viiniä ja unten maille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti