expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Good Morning Zürich


Olin niin väsynyt aamulla, kun heräsin Lucan "sanoihin" : hakekaa mut täältä huoneestani ja ottakaa sinne teidän sänkyyn peuhaamaan. :) Silmät ristissä, palellen kävelin kakkavaipan luokse <3 Siinä peppua pestessä ehtii ihmeitä tapahtua ja minäkin heräämään. 
Ihana päivä tiedossa. Aurinko paistaa taas, voisi ihan hyvin jo saa väriä naamaansa terassilla. Kohta lähdetään kentältä hakemaan pikkusiskoni Derya ja mieheni poika.


xx

2 kommenttia:

 1. Hei! Minkälainen hiuslaatu sulla on luonnostaan? Näyttää ainakin hyvin paksuilta, mutta onko sulla luonnostaan kiharat vai suorat? Jossain kuvissa on vähän pörrömpää ja toisissa suorat :) molemmat sopivat mainiosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on luonnostaan kiharat, jotka hämää hiusten paksuuden. Sillä tavalla helpot hiukset, että ne voi laittaa nutturalle vaikka suoraan sängystä kun noussut ja lähteä ulos. Ei vaadi hirveästi laittautumista. Suoristan niitä välillä ja noissa kuvissa olin suoristanut edellisenä päivänä. Oikeasti tekisi hyvää mun hiuksille napsasta poikki aika paljonkin, niin näyttäisi latvatkin vähän paremmin voivilta :). Niinkän littanat hiukset mulla ei ole, eikä varmaan sopisikaan.
   Kiitos sinulle :)

   Poista