expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Nuoruus on seikkailu

Maanantai iltaa tässä parhaillaan eletään ja olen juuri valmistanut terveellisen hedelmä vihannes lautasen valmiiksi keittiönpöydälle. Tykkään siitä että esillä on nätisti pilkottuja hedelmiä joita voi popsia. Mieheni on palannut hyväntuulisena painista, Luca suloisesti nukkumassa ja minä just saanut kodin siistiksi päivän touhuista :). Luca on nyt siinä iässä että kirjat lentelee lattialle ja tavarat vaihtelee paikkoja. Se on vain kivaa, en ole pedantti, enkä juokse tavaroiden perässä päivät pitkät. Kodin pitää olla koti, jossa tuntuu mukavalta, eikä mikään museo. Tietenkin olen siisti, enkä usko että koskaan tulee olemaan kauheeta sekamelskaa kodissani.

Sadepäivän kunniaksi saimme muutaman asunto näytön sovittua ja kävimmekkin jo katsastamassa paikat. Molemmat hienot! Toinen oli vanha kerrostalon kattohuoneisto, jossa huikea terassi ja poreallas. Kun seisoin terassilla näin itseni minglaamassa hienossa mekossa ihmisten seassa jutellen niitä näitä. Korkeita pikkupöytiä, live bändi, auringonlasku, kevyt ja hempee kesätuuli, Zürich järvi ja silmänisku kullalle. Tämä filmi päässäni kesti minuutin, jonka jälkeen palauduin takas todellisuuteen, eli sateeseen. Asunto oli kiva, ainoa iso haittapuoli oli se että siinä ei ollut hissiä ja ehkä myös se että se oli vanha talo. Toinen jota katsoimme oli täysin uusi, moderni, pelkistetty (saman tapainen kun meillä nyt, mutta isompi) ja kahdella isolla terassilla. Huomenna näytöt jatkuu..:) rakastan katsella asuntoja. Aikoinaan kävimme parhaan ystäväni kanssa sunnuntaisin aina todella virallisen näköisinä (pe ja la baanaillun jälkeen) asuntonäytöillä. Tottakai ihan vaatimattomia yksiöitä katsottiin..heh, NOT! :) hauskaa oli ja hyvin kiinnostuneilta aina näytettiin.

Kuvia myös Lucan ensimmäiseltä pyöräretkeltä, joka tehtiin eilen. Vitsi oli kivaa olla ilman vaunuja ja koppaa. Vauva-aika on kivaa, mut mä oon kyllä tosi innoissani siitä että Luca alkaa jo olee ÄIJÄ, joka kiipeilee ikkunalaudoille ilman lupaa :D

MORO!
Pipo-H&M
Huppari-Fishbone
Housut-Zara
Kengät-Bianco
Huivi-LV


Erilainen iltapala, eli feta/kasvis kananmunalla :)

Paistan sipulia, paprikaa,zucchinia ja pinjansimeniä. Maustan yrteillä ja suolalla. Lopuksi rikon kananmunan  seoksen päälle ja paistan vielä hetken. Viimeistelen ripttelemalla fetaa.
Kokeilemisen arvoinen. Lisukkeekksi sopii hyvinkin leivänpalanen.Pieni loppukevennys Katri Helenalta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti