expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Musta Maanantai

Purskahdin itkuun, kun tultiin takas hiljaiseen kotiin. Ikävä on suuri rakkainta siskoani ja mieheni poikaa kohtaan. Koti niin tyhjä ja ulkonakin ihan tummaa. Pukeutuminenkin sen mukainen.

Tämän päivän tärkein tehtävä:


Jos tietäisin, että tämä on viimeinen kerta, kun näen sinun nukahtavan, peittelisin sinut huolellisemmin ja lukisin puolestasi rukouksen.

Jos tietäisin, että tämä on viimeinen kerta, kun näen sinun astuvan ulos ovesta, rutistaisin sinua lujasti ja kutsuisin takaisin halattavaksi.
Jos tietäisin, että tämä on viimeinen tapaamisemme, minulla olisi toki aikaa sanoa sinulle, että rakastan sinua.

Jos tietäisin, että tämä on viimeinen päivä, jonka me saamme elää yhdessä. Mutta eihän tämä vielä tähän lopu. Yksi päivä sinne tai tänne. Onhan päivä vielä huomennakin - onhan?
Todennäköisesti on. Ehdin korjata laiminlyöntini. Onneksi elämä tarjoaa loputtomasti uusia mahdollisuuksia, tilaisuuksia hyvittää. Huomenna voin kertoa sinulle, että rakastan sinua. Huomenna tarjoan sinulle apuani.
Mutta siltä varalta, että olen väärässä, eikä minulla olekaan kuin tämä päivä, sanon, että olet minulle hyvin rakas. Kaikki eivät näe huomista. Jollekulle tämä on viimeinen mahdollisuus puristaa toinen rintaansa vasten.
Miksi siis odottaa huomista, kun saman voi tehdä jo tänään?

Positiivarit 24.9.2008 

<3 
                                        Kotiin kun saavuttiin oli tunnelma toinen..:(  <3 <3 <31 kommentti:

  1. Saknar redan dit tillbaka. Vi gick igenom med Elton ännu påskens händelser och jag kom som tur ihåg allt som Mikko berätta igår :D Tusen tack för ett ljuvligt förlängt vs. Hoppas vi ses snart igen <3

    VastaaPoista