expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Skimbaajat @Hoch-Ybrig


..eikä Justin Bieberiä edes näkynyt enää, mut ei se Deryan päivää silti pilannut. Mun systeri oli tulessa koko päivän. Oikeastaan oltiin kaikki neljä tulessa. Ihan täydellinen päivä skimbausta varten. Illalla  mieheni ja systerin kasvot ovat sukua lobsterille, sen verran vahva aurinko oli. Mä en edes laittanut rasvaa, mut en ikinä pala. Anyways..hauskaa oli, paljon naurua ja välillä kiljuntaakin syöksylaskuissa. Hoch-Ybrig on 40 minuutin ajomatkan päässä Zürichista. Paikka on paikallisten suosima. Mieheni poika on kahdessa päivässä kehittynyt aivan huimasti ja kaveri veteli suksilla kun mikäkin vanha konkari ja nautti aivan suunnattomasti. Meininkiä ja fiilistä oli ilo seurata :). Kuulemma aivan huippu synttäri reissu 9 -vuotta täyttävälle. Huomenna vietetäänkin suurta päivää. 

Kun istuttiin hississä ja maisema oli vangitseva, niin päästin suustani "Kyllä mieli ja silmä lepää" ja kaikki alkoi nauraa, mieheni katso mua sen näkösenä että nyt päästin taas niin Didem tyyppisen lauseen, jota olen miettinyt koko päivän. Hahah..Derya tokaisi ääneen että "Didemin viisauksia". Mua ei ikinä oteta tosissaan tommosissa jutuissa, eikä se haittaa (en ottaisi itsekkään itseäni). Tää juttu ei edes kuulosta nyt mitenkään hyvältä, mutta jos mut tuntisitte hyvin ja ne jotka tuntee niin tajuu :). 
Olen myös isossa pöytäseurueessa kertonut kaikille kuinka haluaisin Venezuelassa ajella gondoleilla :D 
Meni Venetsia ja Venezuela sekaisin.." ruotsi on äidinkieleni" pistän yleensä sen piikkiin ;).
Nauran itselleni paljon ja mulle saa myös nauraa, en pahoita mieltäni. 

Mut teille voin sanoo...et oikeasti mun silmä ja mieli lepäsi siellä hississä kun istuin (vaikka muut nauroivatkin siitä mulle).

Tultiin illalla takas kotiin ja kotimatkalla meillä oli toivemusa tuokio. Päivän jälkeen oli jäänyt semmoinen rinne fiilis ainakin meille kolmelle, paitsi systerille musa valinnan perusteella. Hänen vuoro kun tuli niin en edes tunnistanut biisiä ja se oli hidas rakkauskipale, ihan kuin olisi astunut museoon :) 
Meillä oli kyl tosi hyvä päivä.
Siinä vähän matskua;)Deryan ilme: Haiseeko täällä teidänkin mielestä pahalle?
hahahah

Deryan ilme: Täällä haisee mielestäni edelleen..:D
Sneak peek on Derya's speciality..easy, fast & tasty :)


2 kommenttia:

 1. Aivan ihana päivä teillä. Pääsispä itsekin joskus muualle laskettelemaan, kuin vain suomessa. Mitä tohon jälkiruokaan tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy sanoa että innostus laskettelua kohtaan mullakin on täällä noussut ihan uudelle levelille :) A. Ei ole kylmä. B. Rinne ei lopu ihan heti.
   Postasin tänään jälkkäri reseotin :) käy checkaamassa!

   halit ja viikonloppuja.

   Poista