expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 21. maaliskuuta 2013

Sprüngli ladies & Justin Bieber

Pojat lähti aamulla laskettelemaan. Soitto tuli iltapäivällä. Mieheni oli jutellu Justin Bieberin ukin kanssa vähän pidempään (ei aluksi tiennyt juttelevansa hänen kanssaan) ja jopa kysyi mieheltä että onko tuo poika tossa Justin Bieber, kun jengi on niin sekaisin täällä. Vastaus: kyllä taitaa olla (Justinin ukki vastaa). Mieheni poika ei ollut moksiskaan, pelaili padilla siinä Justin Bieberin vieressä muina miehinä. Jos olis ollut fudispelaaja, niin reaktio olis ollut toisenlainen ;). Sen sijaan rakas siskoni meinasi saada slaagin ja itkupotkuraivarit (hehe) ruokakaupassa kun oltiin tämän kyseisen puhelun aikana. Hän on suuri Bieber fani <3. Selvisi myös että kaverilla on keikka täällä tänä iltana. JUU,ei olla menossa :). Kuulemma tosi pieni ja ruipelo kaveri tämä Justin.

Meillä tytöillä oli myös mukavaa. Käytiin tilaamassa huika synttärikakku Sprüngli leipomosta. Tunnetuin leipomo/kahvila täällä. Aurinko paistoi miltei koko päivän ja asteita noin 15, ei paha.
Systeri löysi hienot korkkarit Max shoes nimisestä kaupasta Bahnhoffstrassen vieressä. Maksoi 50 frangia. Tosi stailit. Huomenna lähdetään koko perheen voimin alpeille, Luca jää kivan hoitajan kanssa kotiin. Ilta meneekin varmaan aika iisisti, kylpemistä, järven ympäri ajeluu ja aliaksen pelailuu.
Villaneule-Prada
shorts-Zara
Heels- Miami
Aurinkolasit-ZaraSysterin outfit:
kaulahuivi-zara
rotsi-Mango
Laukku- Bulberry


                                                                           Paita- H&M

 Systerin uudet Maxshoesista ostetut juhlanilkkurit (50 frang)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti