expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Gucci turbaanilla futaamaan ja sieltä lattari Zumbailee

This is what I call doing sports with style and a big smile :) On varsinainen touhu sunnuntai takana. Syödä osaan, laiskotella osaan, nautisella osaan, ruokaa laittaa osaan, urheilla en osaa. Tai osaan, kun se ei tunnu urheilulta, niinkun olen kertonutkin teille. Tiimiurheilusta tykkään ja tänään lähettiin kentälle  koko porukan voimin potkii palloa. Minä omalla tyylilläni, välillä turbaani päässä :).

Omistan salikortin. Olen salikortin onnellinen omistaja oikeastaan ollut jo yli puoli vuotta ja salilla käynyt yhteensä jopa 4 kertaa...tänään tuli viides kerta :/. Pitäis varmaan hävetä, mut tänään mulla alkoo uusi innostus (innostuksia tulee monta kertaa vuodessa) ..mut uskon oikeasti et tällä kertaa innostus on pitkäaikainen. Oltiin Zumba latinossa. Ihan paras zumba ikinä ja Derya joka on tanssinut lattareita ja salsaa kilpatasolla ja jolla on zumbaohjaajan lisenssi sanoi tämän tunnin olevan ihan eri tasoa mitä Suomessa. Mä taas tykkäsin sen takia tästä lattari versiosta, koska siinä oli keikutusta melkein koko tunnin :D ei mennyt tylsäksi ollenkaan mulle, kun mä olin hyvis bileissä koko ajan. Improvisoin aika paljon kylläkin :) mun liikkeet tuntui jotenkin paremmilta ja sopi mun leffaan joka pyöri päässä.

Sit sveitsiläiset on jotenkin ylihygieenisiä. Salillakin pitäis kävellä iso pyyhe kädessä ja peittää sillä koko laite ettei vaan bakteerit tarttuis. hei haloo!! Me saatiin valitus tästä..oltiin ehditty olemaan ehkä minuutti  vatsalihaslaitteessa, kun joku Pirkko nousi paikaltaan ja alkoi valittaa.
Derya veti homman kotiin...Hän veti paidan pois ja sanoi: this is my towel!
The question is, did she or didn't she have anything underneath?!
Mut mitä mieltä ootte? yleensä jos kannatte pyyhettä mukananne, niin eikös se ole sitä varten että siihen pyyhitään se hiki?? Mut nämä täällä peittää sen laitteen sillä..haha.
Tänään sain itselleni jumppafiiliksen kun laitoin korviin lenkkareihin matchaavat korvikset. Kannattaa kokeilla kaikkia niksejä..hihih.

       
Yritystä riiittää muskeleiden suhteen, mut oikeastaan en ole ikinä pitänyt lihaksista niin paljon. Kiinteä kroppa on hyvä, mut lihaksikas vartalo on mielestäni ruma. Mieluummin jotain mistä ottaa kiinni, kun jotain kovaa joka näyttää miehekkäältä. Mulla vois kyl olla kiinteempi kroppa ja siihen olenkin nyt tähtäämässä. Kevät projektini on Peppu piukaksi ja ehkä muutama kilo lisää ;)
Lopuksi rentouttava Hamam <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti