expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Maukkaat 30 minuuttia

Ensin hirmu ostoskassien kanssa kotiin kaupasta, jonka matkan aikana tuli pienimuotoinen riita. Hyväntuulisina tullaan kuitenkin kotiin ja mä alan kasseja tyhjentää ja mieheni alkoi hoitaa työpuheluita vielä. Luca huutaa vieressä, välillä minun ja välillä mieheni..mun pitäisi tietenkin olla samaan aikaan kolmessa paikassa, mutta niinhän mä olenkin, supermamma ja vaimo! ainakin joskus...kyl mä yritän kovasti ja uskon onnistuvani siinä 10- ...minus taitaa tulla siitä että näytän myrtsi ilmettä välillä ilman mitään syytä. No kaksi silmäterääni ovat mulle kaikki kaikessa, joten nautin heille antamisesta.
Se antaminen on kaikkea, he menevät kaiken edelle. Sen takia minä tottuneena prinsessana voin välillä kiukutella. Tottakai välillä on hetkiä kun tuntuu että mikään ei pysy käsissä ja koska olen niin tunne ihminen , en pysty keskittymään mihinkään jos jokin asia painaa mieltäni. Mun keskittyminen herpaantuu täysin, jumitun ja todellisuus häviää kokonaan. Kevään projekti mulla onkin harjoitella tunne ja järki asetelmaa. Aina ei tarvitse tulistua nollasta sataseen. Aina ei myöskään tarvitse käsitellä asioita tunne edellä. Tulee ongelmia elämässä jos niin tekee ja mulle onkin välillä tullut. Haluan päästä pois liiasta tunteellisuudesta, koska se ei johda mihinkään järkevään.

No nyt menin ohi aiheestani, mun asia oli vaan että sain tosi maukkaan yllärin, kun mieheni yhtäkkiä pomppas sohvalta ja innostui tekemään porkkana/appelsiini mehua. Kauhea melu kuului keittiöstä, kun hän testaili (leikki kokkia) kolmea eri appelsiini laatua. Primagusto tai luomu taisi voittaa...:X hehe. Kehuin mehua monta kertaa ja ai että kun mies käveli ylpeenä täällä kodissa ;) sotkut siivoi itse myös. Sen jälkeen tilasin "menusta" vielä hampparin. Tai oikeastaan mies sanoi tekevänsä hampurilaista mulle  , jos jäi nälkä. No, minähän otan mielelläni vastaan tätä erikoispalvelua. Hampparin hotkaisin kurkusta alas ja nyt ollaan taas normiasetelmissa. Rakas sohvalla läppärin kanssa ja minä hymyilen häntä katsoen täältä keittiönpöydältä <3

Maukkaita unia rakkaat :)


1 kommentti: