expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 24. elokuuta 2013

Guccin korot & Punaiset huulet

Neiti pyörähtää vaatehuoneessaan ja leikkii mielessään miltä askeleet kuulostavat kun hän tepastelee Guccin koroilla miehensä kainalossa ravintolaan, jossa mies nauttii saamastaan huomiosta, kun neiti kävelee edellä ja ihmiset kääntyy katsomaan. Punaiset huulet, korkea puoliksi huolimaton nuttura, mieheltäni lainaama hyväntuoksuinen valkoinen kauluspaita, Iso löysä YSL takki, mustat pillit ja pitkät saappaat. Olalla keinuu Dolce&Gabbana. Mieheni laskee mustan huppunsa alas ja katsoo minua silmiin. Hänellä on musta huppari, tummat farkut ja mustat maihari tyyppiset converset jotka hipaisee jalkojani pöydän alla. Olen onnellinen <3


                      Keskellä yötä sain inspiraation boostin. Silloin pitää alkaa "leikkii" jos kerran fiilis on..ja niinhän mä aloin. Black&White teemalla mennään ja tosi asiassa meidän deitti-iltaan aloin suunnittelemaan asua. Joskus haluan olla hienostuneen tyylikäs. Tämä asu taas on huoliteltu ja viimeistelty punaisella huulipunalla ja iltalaukulla. Huolitellun lookin särkee iso roikkuva takki, joka mielestäni sopii haluamaani tyylin. Seksikkäät pitkät Guccin sappaat ja löysä yläosa on aika hyvä combo. Photosession jälkeen pesin huulipunan pois ja menin nukkumaan kipsimieheni viereen :)

20 kommenttia:

 1. Voi että sä olet upea!! varmaan pyörtyisin jos näkisin sut joskus livenä :D olis niin ihanaa päästä sun stailattavaks joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muru...tuhannesti kiitoksia <3 AIVAN LIIAN IHANASTI SANOTTU SINULTA. Jos mut joskus näet, niin tuu kertoo kuka olet ja kerro tää kommentti mulle niin lupaan että mennään saman tien stailaa sut ;)

   Poista
 2. Mitä ostit chanelilta?

  VastaaPoista
 3. Minkä pituinen olet? Entä miehesi? :)

  VastaaPoista
 4. Punainen huulipuna sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
 5. Miks melkei jok postauksessa korostat kuinka ihmisten katseen kääntyy aina suhun ja saat niin paljon huomiota? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä...minä ihmettelen myös samaa...

   Poista
  2. Jos luette uudestaan huomaatte varmasti että kyseessä on keksitty tarina. Ja minä kerron sen tarinan mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja viettelevästi. Näin minä teen ja pidän itse kirjoitustyylistäni. Toiseksi..kannattaa myös käydä läpi postaukseni alusta loppuun uudestaan, tai sit miettiä onko omassa luku tai laskutaidossa jotain puutetta?

   Poista
  3. Et sä kyllä korosta sitä yhtään liian usein. Et myöskään ole ylpeä etkä pilaa sillä kauneuttasi. Jatka samaan malliin, älä anna kateellisten pilata hienoa blogiasi.

   Poista
 6. Aika perinteinen kuvio.. Nätti tyttö, mutta menee pilaa kauneutensa ylpistymisellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on..very sad! shame on me ;) Mä pidän itsestäni, jos se että olen sinut itseni kanssa tekee mut ylpeeksi, niin olkoon niin. terveisin "todella ylpistynyt nainen" :) (miehenikin hihittelee)

   Poista
 7. Tsekkaa joskus Olivia Palermon tyyliä :) saa hyviä vinkkejä ....

  VastaaPoista
 8. Hänessä on Tyyliä :) ei pikkutyttömäistä yritystä vaan jotain ihan muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraan häntä kyllä :) <3 Olivia Palermo, Rachel ZOE, Erin Wasson...minulla ei ole mitään selkeetä tyyliä. Sekoittelen paljon ja fiilistelen.

   Poista
 9. Liian moni nainen on epävarma ulkonäöstään..herranjumala se on ihailtavaa jos on itseensä tyytyväinen!!
  Samaa toivon omista lapsistani!

  VastaaPoista