expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 20. elokuuta 2013

Ridge Forresterin kanssa aamupalalla

Lääketokkuraisena naurahdin ensin ääneen kun täällä hotellin aamupalalla käveli vastaan vaatekaupan ikkunan mallinuken tyyppinen hahmo ja istahti viereiseen pöytään. Nahkatakki, se tukka ja aurinkolasit (kauhistus)...käännyin pois ja aloin leikkimään puhelimellani, koska mua nauratti ja olin yksin. Sit tajusin kuka oli kyseessä, kun Ross avasi suunsa sillä möreällä Kauniit ja Rohkeat äänellä. Vaimo käveli linnunpelättimen näköisenä hänen viereensä istumaan. Ps. En ole ikinä pitänyt koko sarjasta. En edes kipeenä tai tylsistyneenä. Mutta minä ja Ridge vaimonsa kanssa saatiin samaa kohtelua. Aamupala crew oli niin mielissään kun astelin aamupalalle. He ovat super ystävällisiä täällä ja sit he passitti mut taakse rauhaan nauttimaan brekua. Siihen samaan rauhallisuuteen he myös passitti tämän pariskunnan :).  Ihmettelette varmaan miksi olen lääketokkurainen. Mulla poistettiin eilen takahammas. Illalla sit kun piti olla ihana deitti ilta Kiilassa Famin kanssa, niin eihän siitä tullut mitään. Teki mieli vaan lyödä päätä lattille ja vetää koko leuka irti. Noh pääruoan jälkeen sanoin et nyt mun on pakko lähtee Dextraan hakemaan mun jälkkäri. Panacodia ja antibiootti kuuri. Enkä ole nukkunut kun tunnin viime yönä. Kipu melkein vain paheni. Panacodeja olen ottanut 2 yön aikana ja äsken vielä buranan. Tänään takas Legoexpertille. Ei kiva :( Ei kannata syödä makuunin karkkeja. pöhh!!
10 kommenttia:

 1. Mahtava sattumus :D Voitko kertoa, missä hotellissa yleensä asutte Helsingissä ollessanne? Tai onko useita suosikkeja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muutamia suosikkeja, mutta Mikonkadun Rasdisson blussa aloimme viime talvesta lähtien käymään. Se on täysin uudistettu ja näkemisen arvoinen. Kiva ravintola ja lounge muutenkin jos asuu helsingissä ja miettii ravintolaa :) Paras aamupala ja hyvät (modernit) huoneet kun liikkuu lapsen kanssa. Parasta on kyllä henkilökunta <3

   Poista
 2. Missä hotellissa yövyit? aamupala näyttää ihanalta mmmmm hirmunen nälkä tuli!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikonkadun Radisson blu. Joo, mielestäni siellä on stadin parhain hotellibreku.

   Poista
 3. Kuulin eilen radiosta, että "Ridge" olis tulossa suomen julkkis-bb:iin. Huvittavaa :D

  VastaaPoista
 4. Huomasin jo aikaisemmin että taidatte yöpyä Radisson Plazassa täällä ollessanne. Ihan huippu hotelli, ja paras henkilökunta. Yövyttekö yleensä business huoneessa ja syöttekö aamupalan business loungessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me yövytään radisson blussa, mikon kadulla (casinon lähellä) se on radisson ketjun lippulaiva hotelli. Ihan huippu henkilökunta, palvelu, huoneet ja stadin paras hotellibreku. Ihan tavallisessa huoneessa yövytään :)

   Poista
 5. Moi didem! Vaikutat ihmiseltä joka osaa nauttia arjesta ja elämästä täysillä. Ihminen voi samaan aikaan miellyttää muita ja itseään ja niiden asioiden ei tarvitse sulkea toisiaan pois :) ihana blogisi on parhaimmillaan juuri silloin kun otat kuvia päivistäsi miten ne kuluvat ja millaisista asioista nautit . Älä yritä liikaa olla niinkuin muut bloggaajat päivänkuvien jne kanssa. Pidä kiinni omasta tyylistä!! Asiasta kukkaruukkuun: poltatko? Vai oletko bilepolttaja vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..juu aika rennosti tätä kirjoittelen :) ja musta on kyllä kiva esitellä vaatteitakin...niin varmasti päivän asu kuvia tulee jatkossa, mut mä tykkään :) ehdottomasti päivän kuulumisia enemmän. Multa poistettiin hammas maanantaina niin oon ollu ihan koomassa. Tuli kauhee jälkisärky joka ei siis todellakaan normaali ja jouduin uudestaan lekurille. Nyt oon takas Sveitsissä ja suuta särkee hullun lailla vieläkin :/ oikeesti, suu kannattaa pitää kunnossa. Mä on sosiaalinen polttaja..hyvin iltapainoitteista mun polttaminen. Ruoan jälkeen illalla voi maistuu, mut en todellakaan polta päivittäin. Isossa seurueessa kun istuu iltaa niin joo...sillon rööki kyl maistuu. Poltan vihreetä (sitä klickkii)

   Poista