expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 26. elokuuta 2013

Ammattisiivoojan apulainen

Tänään ensimmäinen kerta kun meidän portugalilainen huippu hyvää jälkeä tekevä siivooja tuli tekemään työtään. Voitte kuvitella kuinka Lucan silmät loisit tähtinä. Tästä naisesta ja Lucasta tuli aika hyvät kamut. Siivoja oli meillä yli 6 tuntia josta suurimman osan ajasta Luca myös siivoili. Ihmettelen jos ei poika pistä pystyyn omaa siivousfirmaa isona <3 Lapset tykkää yleensä imureista etc..mut tällä pojalla on hyvin läheinen suhde kaikkii siivousvälineisiin :D.
13 kommenttia:

 1. Suloinen siivoojapoika!

  VastaaPoista
 2. Eihän tuohon kohta ammattisiivoojaa enää tarvikaan!!

  VastaaPoista
 3. Miks sä et itse siivoo, jos siellä kotona kuitenkin olet, kun miehesi on töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi se kiinnostaa sua milloin kukakin siivoaa?? Jos on varaa maksaa siivousavusta, niin kuka oikeasti vapaaehtoisesti haluaa imuroida ja pyyhkiä pölyjä ja pestä vessaa, kun sen ajan voi vaikka käyttää kokkaillen tai lapsen kanssa leikkien.

   Poista
  2. Yhdyn yllä olevaan kommenttiin! Kysyn ihan samaa, MIKSI EI palkkaisi siivoojaa??!! Vi*un kateelliset sossu suomalaiset hankkikaa jo joku toinen elämä toiselta planeetalta josta voitte itse nauttia eikä tarvii aina valittaa joka asiasta jokikiselle muulle jolla on se hyvä elämä! Maailma on täynnä niitä joilla on nautinnolloinen ja arvokas elämä, eikä sitä ratkaise vain raha, valuutta on vain osa onnea, ei koko elämän tarkoitus ja sisältö! Varakkuus koostuu siis monesta asiasta ja yllättävän pienistä sellaisista joten alakkaahan hyvät ihmiset etsimään niitä omista elämistänne ja koittakaa nauttia! Teidän iänikuinen valittaminen ei tiedoksi vaan muuta niiden ihmisetn elämänonnea -ja arvoa joilla sitä jo on!!!!

   T: Itse onnellinen -ja iloinen myös muiden puolesta!

   Poista
 4. Anonyymi, miksi pitäisi itse siivota? Meilläkin mies ehdotti ekan lapsen syntymän jälkeen että palkattaisiin siivooja, eikä mun mies ole edes miljonääri ;) Kotiäidin päätyö on pitää lapsesta hyvää huolta: ruokkia, vaihtaa vaipat, opettaa käyttäytymään yms. Ei siinä välttämättä ehdi hirveästi siivoilla. Mä en halunnut siivoojaa kun tuntui että ennen siivoojan tuloa pitäisi siivota jotta hän voi vapaasti siivota :D Siis kun siivoojan työhön ei varmaan kuulu tavaroiden paikoilleen laittoa vieraassa kodissa. Tai jos itse pitäisi aina lähteä pois kotoa kun siivooja tulee ettei ole tiellä... Siksipä hankin robotti-imurin, ja meillä lapset on siitä innoissaan :) Ja niin olen minäkin, ihanaa kun tulee puhdasta eikä tarvii itse tehdä mitään. Sen ajan kun lapset seuraa robotin puuhia, ehdin minä hoitaa muita kotitöitä siinä ohessa.

  VastaaPoista
 5. Jos olisi varaa, niin en kyllä siivoaisi asuntoamme. Paljon mielummin viettäisin aikaani lapsosteni kanssa. Ihana pikku siivousapulainen:) Blogisi on huippu. Seuraan sitä monta kertaa päivässä. Kiva kun postailet usein.

  VastaaPoista
 6. Ehkä mä oon vähän hullu, kun jopa pidän siivoamisesta. Esim lapsen päikkäreillä on hyvää aikaa laittaa kämppä kuntoon. Mutta niin, mitäpä sitä vaivautumaan, kun hilloo näyttää olevan.

  VastaaPoista
 7. Mä ainakin keksi tuhat muuta asiaa lapsen päikkäreiden ajaksi kuin siivoamisen. Mutta mikäpä siinä, jos ei muuta halua tehdä, kuin siivota ja hoitaa lasta :)

  VastaaPoista
 8. Annan teidän pähkäillä täällä keskenään näitä siivousjuttuja :)) Siivoojan jälki on parempi kuin omani, mutta siivoan kyllä. On se mukava tulla raikkaaseen kotiin jossa hanat kiiltää, lasit kirkkaat, pinnat viimeisen päälle käsitelty, ikkunat pesty...annan jonkun toisen, joka tekee nämä paremmin kuin minä, tehdä nuo hommat.

  VastaaPoista
 9. Ammattisiivoojilla on ammattiaineet, joilla saa puhtaampaa jälkeä (esim. kylpyhuoneet, keittiö jne) . Ja eikös se ole hienoa, että työllistää jonkun? Suomessa on melko normaalia, että siivotaan itse. Muualla maailmassa käytetään paljon enemmän siivoojia ja esim. pesulapalveluita. Meille ei tulisi mieleenkään pestä ja silittää miehen pukupaitoja itse - pesulasta tulee valmiina silitettyinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin oivallettui! Miettikää sitä te kateelliset nalkuttajat! Se on kyllä ihme ja kumma kun suomalisilla on se kuva että elämästä pitää kärsiä..!!?! >:(

   Poista
 10. Meilläkin kävi siivooja koko sen ajan kun olin kotona poikani kanssa. Ei me rikkauksissa ryvetä vaan haluttiin minulle - äitinä vähemmän stressiä ja enemmän aikaa perheelle. Nykyisin ei ole enää siivoojaa vaikka lapsia enemmän, mutta tilanne saattaa tulevaisuudessa muuttua. Jokainen löytää oikean tavan toimia arjen askareiden parissa!
  T. kotiäiti

  VastaaPoista