expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 16. elokuuta 2013

Jeffrey Campbell and Goose

Pikkusiskoni omistaa varmasti suuremman vaatekpaapin kuin minä. Ehkä ihminen iän myötä muuttuu ja valikoi hartaasti ostoksensa. Hienot Jeffreyt oli tilannut ja myös hienon valkoisen uuden goosin talvea varten ostanut. Hän siis omistaa jo niitä muutaman, eri väreissä ;) ainii plus se parajumper takki myös <3. Mulla on mun ruskea goose joka on kulkenut mukanani jonkun vuoden jo. Minulle se riittää. Ne jeffreyt meinaan kyllä hankkia ;) Meidän isä sanoi aina että meidän koti (lapsuudenkoti) on kuin vaate ja kenkäkauppa...no siinä täytyy näin myöhemmin yhtyä häneen. Koska tavaraa on paljon. Kuvissa näkyy Deryan ostokset tänään, jeffreyt, goose ja kaulahuivi talvea varten. Sit otin salaa vähän kuvia hänen bootseista ja korkkareista :) mukavia lukuhetkiä Derya gulle <3


4 kommenttia:

 1. En erityisemmin tykkää Jeffrey Campbellin kengistä, mutta nämä siskosi ostamat ovat ehdottomasti parhaan näköiset mitä olen nähnyt. Tähän malliin ihastuin! Pitäisiköhän ostaa itsellekin ja perua aiemmin vannomani "ei koskaan". Mikä malli on nimeltään?

  Itse olen vannoutunut PJS takkien puoleen. CG:t ovat usein hieman laatikkomaisia. Valkoinen väri on upea! Mulla ei vaan pysyisi puhtaana :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei tässä sulle linkki kenkiin http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kengät/juhlakengät/jeffrey-campbell-905/lita-const-905134-14/ joo..ne nauhat ehkä jakaa mielipiteen kengistä, mä pidän ymös enemmän noista. :)

   Poista
 2. Osaatko sanoa mistä oli tilannut Canada Goosen takin? :)

  VastaaPoista