expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 26. elokuuta 2013

LUMENE- with Arctic Cloudberry

Lumene, joka on saanut nimensä Kuhmoisten Lummene-järvestä, on kosmetiikkamerkki jota olen tukenut jo vuosia. Luotto tuotteeni Lumenelta ovat Wild arctic cloudberry sarjan helyttävä päivävoide silmänympärysvoide ja raikastava puhdistusvoiden. Aurinkopuuterinin on aina Lumenen. Ostan niitä jemmaan monta (siltä varalta että on sitten kun paljon reissailee). 

 Heleyttävä päivävoide on koostumukseltaan raikas, kosteuttava ja kevyt. Se sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja ja kapselointiteknologian ansiosta erityisen paljon tehokasta C-vitamiinia. Näiden yhteisvaikutus heleyttää ihoani ja suojaa ulkoisilta haittavaikutuksilta. Levitän voidetta aamuisin kasvoilleni ja kaulani iholle.                                                                                        Heleyttävä silmänympärysvoide on hajusteeton ja se sisältää samat vaikuttavat aineet kuin päivävoide. Voide suojaa ikääntymisen ensimerkeiltä.                                                                 Raikastava puhdistusvoide on tehokas puhdistamaan (en käytä vedenkestävää ripsaria) ja kosteuttaa ihoa. En käytä kasvovettä puhdistukseen lainkaan (varmasti tottumuskysymys).                                        
Minulta kysyttiin myös mitä hiustuotteita käytän kun pesen hiukseni. Aikaisemmin olin tarkka ja tietyt merkit vain kävi. Ostin shampoot ja hoitoaineet aina kampaajalta. Nykyään olen huomannut että hiukseni voi yhtä hyvin vaikka tuotteeni vaihteleekin. Siihen vaihteluun totuin, kun matkustelua tuli enemmän kuin aikaisemmin, eli hyvin uesin. En halunnut ottaa hiustuotteita mukaan matkoille, vaan ennemmin ostaa sitten uudet tai joskus vain käyttää hotellien tuotteita. Bonacuren hoitoaine latvoille on aina mukanani. Ilman sitä hiukseni ei avaudu. Lorealin Elseve Re-nutrition on näyttäytynyt olevan hyvät hiuksilleni (kotona käytän aina tätä ja myös matkoilla suosin tätä). Minulla on kuivat hiukset joten nämä tuotteet ravitsevat hiuksiani ja se tuntuu ja näkyy aina pesun jälkeen. Pesen hiukseni pari kertaa viikossa. Minulla ei mene rasvaiseksi hiukset.  

7 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä. Olinkin juuri etsimässä uutta silmänympärys voidetta ja tämä Lumenen kuulostaa hyvältä:). Pidänpä silmällä muitakin vinkkejäsi.

  Kaikkea hyvää sinulle Didem!

  VastaaPoista
 2. Itse käytän myös lumenea ja juuri siksi, että se on kotimainen tuote. Muutenkin se on laadukas merkki ja etenkin tuo suosittelemasi Arctic cloudberry on ihana. Tuoksu on ihanan raikas ja mieto.
  Törmäsin muuten sattumalta tukholman risteilyllä tuohon sinun suosittelemaan Hydrocolor- huulirasvaan. :) Ja siis kaikille tiedoksi, sitä saa viking linen taxfreesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OSTITKO? onko hyvä? oooh, sitä ilman en ulos oveesta lähde. LOVE IT. Hyvä pointti tuo tax free..:)

   Poista
  2. Ostin sitä sieltä yhden tuubin. Ja hyvää oli! Jossain apteekeissa sitä kait helsingissä myydään.

   Poista
 3. Kiitos oikein paljon hyvistä vinkeistä! ;) mitä lumenen aurinkopuuteria muuten käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JESS, hyvä että pidätte. Tuo minun luotto aurinkopuuterini päällä lukee vain LUMENE. Takapuolella: 1 sunrise/aamurusko. Arctic sun. Mielestäni lumenella on vain yhtä aurinkopuuteria ja se on tämä. En ole varma, mutta tätä olen käyttänyt siitä asti kun aloin meikkejä käyttämään :)

   Poista