expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Luxury getaway to Como..

..together with my love <3
10 kommenttia:

 1. Olen viettänyt paljon aikaa Comossa, koska meillä oli kämppä siellä;-) teidän kannattaa käydä kokeilemassa "Pane e Tulipani" ja "Marketplace" nimisiä ravintoloja, näistä kahdesta saa Comon parhaimmat ruuat! Sanaani kannattaa luottaa sillä perheeni pitää paljon gourmet ruoasta! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä...näin nämä jo ennen kun lähdimme reissuun, mutta tosiaan oli jo aika buukattu ohjelma joten täytyy ensi kerralla käydä checkaa noi paikat. Tultiin hetki sitten kotiin niin teen varmaan huomenna postauksen piku tripistämme :) nyt peiton alle!!

   Poista
 2. oon lukenu sun blogia jo jonkun aikaa ja nyt vihdoin pakko tulla kommentoimaan kuinka ihana tyyli sulla on ja tää blogi on ihan huippua luettavaa :) kerroit jossain aiemmassa postauksessa että teillä on suomalainen lastenhoitaja, onko hän siis aupair, onko hän tullut suomesta sveitsiin mukananne vai millainen kuvio tämä on? :) olisin kiinnostunut kuulemaan enemmänkin :) asuuko teillä, minkä ikäinen jne.. itekkin oon ollu aupairina nimittäin!
  terveisin Rebekka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei uusi lukijani :) ja mega kiitokset kehuista! Tulin just äsken kotiin Italiasta, sorry en ole aiemmin ehtinyt vastailee. Joo, meillä tosiaan käy suomalaisia tyttöjä jotka mielellään ottaa vastaan lisätienestiä au pair duunin lisäksi. Muutama vakkari on jo :) Eli meillä ei ole au pairia, meillä vain käy aina satunnaisesti hoitaja. Mutta siis yleensä nämä 20-24 v tytöt asuu näissä perheissä jossa ovat au paireina. missäpäin olet itse ollut aupairi? :)

   Poista
 3. miksi et vastaa kommentteihisi..? esimerkiksi postauksessa ex-bulimistin kauppakassit näkyy muutama pitkä, varmasti ajatuksella kirjoitettu kommentti, etkä ole niihin mitään vastannut. Olet kuitenkin kirjoittanut neljä postausta sen jälkeen? tulee vähän sellainen olo ettei sua kiinnosta vastailla :/ tekisi mieli kirjoittaa sulle kommentteja useammin, mutta en oikein viitsi kun tuntuu ettei sua niin kiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vastaan, mutta olen aiemminkin jollekkin sanonut että vastaan ennemmin ajan kanssa pidempiin ja syvällisempiin kommentteihin, kuin kiireessä. Vloppu on mennyt ohjelmien merkeissä. Postauksia on helppo ja nopeempi tehdä myöhään illalla kuin se että alan vastailee. Just tultiin kotiin Italiasta, jossa oltiin 2 päivää ja nyt ajattelin alkaa vastailemaan. Välitän todellakin kommenteistani ja luen ne huolella ja joka kerta kun kommentti tulee olen ihan fiiliksis. Joten, kyllä mua kiinnostaa. Sorry että olet saanut fiiliksen etten välitä ja vastaile :/.

   Poista
  2. Olisi kiva, jos vastailisit myös muidenkin postausten kysymyksiin :) Aika moneen jäänyt vastaamatta ja olisi kiva lukea vastauksia :) Tästä on tullut ihan mun lempiblogi, kiitos siis blogistasi! :)

   Poista
  3. Kiitos vastauksesta, asia selveni minulle nyt paljon paremmin! on vaan lukijana vähän hankala arvioida ja kuvitella kuinka paljon kommentointi voi viedä aikaa, mutta hienoa että keskityt vastauksiisi :) monissa blogeissa näkeekin sellaisia "aha, kiitos :)" -tyylisiä lyhyitä vastauksia. en nyt itse ihan tajunnut ajatella asiaa tuolta kantilta!

   Poista
 4. Didem, du får gärna berätta where the places to be är vid Como-sjön (litet resereportage kanske;)). Var äta, shoppa mm?? Tack!!Ska dit nästa vecka på min semester! Ha de bäst! Kram, Sara Hatakka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. De ska ja gö...som shopping kan ja säga att ehdottomasti ska ni fa till Fox Town i Mendrisio (Schweiz sida) ca. 30 min från Como. Fox town e full med factory stores o verkligen bra såna. du får se bilder här lite senare ;) <3

   Poista