expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 10. toukokuuta 2013

Monkey wears Prada

Te kaikki jotka istutte siellä työpöydän äärellä tai koulunpenkillä ja luette mun blogia, kun haluatte aivot narikkaan :) niiiin...tänään työpäivän ja koulupäivän jälkeen tehkää yksi asia josta nautitte. Jonka ajattelu pelkästään tuo hymyn naamalle. Se voi olla mikä tahansa juttu, mut toteuttakaa se <3.

Minä aijon tänään ottaa itselleni aikaa siihen että illalla istahdan alas terveellisten herkkujen (mansikoiden suklaakuorutteen) ja lasin shamppanjan kera lukemaan uusimman Costumen ja Ellen. Yleensä olen niin väsynyt tai teen kaikkea muuta, etten vaan jaksa alkaa selailemaan, mutta siirtelen silti lehteä joka paikkaan. Meinaan myös kirjoittaa ylös mitä vaatteita otan mukaan seuraavaan reissuun, joka on viikon päästä. Kirjaan ylös kivoja asukokonaisuuksia, niin sit on helppo pakata ja tietää myös että asuvalinnat toimii. Kannattaa kokeilla! Hyvin kätevää ja pakkaamisestakin tulee mieluisaa puuhaa.

Mieheni palaverin jälkeen lähdetään hoitamaan kotiin liittyviä juttuja. Teitä taitaa ehkä kiinnostaa tämä walk-in closet joka tänne olis tulossa :) Tänään käymme muutamassa showroomissa mitä olisi tarjolla. Kuvittelen itseni jo sinne huoneeseen...Luca tietysti mukana

Ylläni on tänään Pradan Monkey business T-paita ;) Se on sieltä samasta Trois Pommes liikkeestä Zürichissa, josta teille pari päivää sitten puhuin. Tiedän että ystäväni Virpi olisi innoissaan liikkeestä ja tekisi paljonkin löytöjä. Ajattelin sua Virpi siellä kun olin :) Ensi kerralla sitten!
Pidän oranssista ja korallista vaatteissa ja asuteissa.

Kaikille oikein fantsua perjantaita, hymyilkää ja tehkää itse itsenne iloisiksi tänään. Sinä itse olet se tärkein. Sinun onnellisuus, hyvinvointi ja hyväntuulisuus säätelee niin paljon mieltäsi, että joskus mietin kuinka pienestä minäkin osaan pilata päiväni ja muiden läheisten päivän turhalla mökötyksellä. Ennemmin poimii omasta tilanteestaan hyvät puolet, eikä ajattele sitä mitä kaikilla muilla on ja mitä ei ole itsellään. Tunneihmisellä hyvät jutut ja vastoinkäymiset ovat astetta vahvempia reaktioita kun muilla, joten menkää ennemmin järki edellä kuin tunne edellä. Hyvä kombinaatio on molemmat yhdessä. Haastavaa!17 kommenttia:

 1. Ihana pradan t-paita. Oranssi väri sopii sulle tosi hyvin. Noi Zaran housut on myös tosi hyvännäköiset. Täytyy mennä katsomaan, jos zarassa vielä olisi noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin housut viime viikolla helsingin keskustan Zarasta, joten toivottavasti niitä vielä olis. Super mukavat, harmittaa etten ottanut muita värejä. Oikeasti ihan super hyvät jalassa ja paljon stretchii :)

   Kiitti kehuista myös :)

   Poista
 2. Kivahan se on nauttia ku näyttää rahaa olevan ku roskaa... Mistähän nauttii työtön 2 lapsen huoltaja? Miettii et mitähän laittas ruokaa huomena, jotain mitä saa halvalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta ymmärrän että asemassani ei välttämättä ole reilua antaa ohjeita, piristyksiä tai inspiraatiota muiden päiviin, koska lukioiden tilanteet on erilaisia. En sitä kuitenkaan halua liiaksi ajatella, kirjoitan spontaanisti fiiliksistäni ja joku saa huonon mielen ja toinen hyvän mielen.

   *Hyvää Äitienpäivää Sinulle*

   Poista
 3. Nauttii siitä mitä on? Kaunis päivä ja kaksi omaa lasta, joille loputtomasti aikaa? Laita kokos ja vaikka sposti ni lähetetään sulle joku Pradan paita ni selviää onko siinä nyt niin paljon kummallista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Lapsi on minulle kaikista arvokkain asia, eikä omaa lasta voisi millään korvata. Tähän varmasti yhytvät kaikki vanhemmat, ainakin niinä päivinä kun lapsi ei kiukuttele tai muuten vaan ole hankala.

   Poista
 4. Mistä nuo ihanat korvikset ovat? Hauska muuten tossa yhdessä kuvassa, kun Luca tonkii taustalla sun laukkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO..kielletyt tavarat kiinnostaa aina :) Korvikset on Miamista, Lincoln Roadilta. Siellä on korukauppa täynnä "hyvännäköistä ja halpaa krääsää" Nuo korvikset maksoi 2,5 dollaria. Sieltä olen löytänyt paljonkin korvakoruja, joita ei sitten heti muilla tule vastaan.

   Poista
 5. Se on helppoa elää huoletonta elämää toisen siivellä kun kaikki on valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :(

   Poista
  2. Ei se ihan helppoa kyllä ole. Yritäppä itse löytää sellainen ja pitää sellainen mies :D ...valtava homma!! Perusvässykän kanssa elämä olisi paljon helpompaa.

   Poista
 6. ..ja kun lakkaisi olemasta kateellinen muiden elamasta, voisi keskittya loytamaan iloja omastaan..

  VastaaPoista
 7. Luulisi että jokaisen omassa elämässä on jotain mistä voi nauttia, eikä vain olla kateellinen muiden onnellisuudelle:(
  Sehän se on, missä suomalaiset ovat parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä minkälainen hymiö tähän pitäisi laittaa, koska suomalaisten asenne toisia kohtaan on jopa koomista. Tyly asenne, kateus, alakuloisuus, katkeruus, piikittely on monesti eri tilanteissa tullut huomattua. Hyvät suomalaiset, mikä on mennyt vialle?! :)
   Harmillista se kuitenkin on...:/

   Poista
 8. Ihme lehmät täällä taas huutelemassa.. menkää jo sinne lastentekohommiin vaan niin saatte enemmän tekemistä kuin tulla tänne huutelemaan kaikenmaailman pa**aa! Jokaisella on ihan sama oikeus onnellisuuteen ja tuohon luksukseen, kaikilla vaan ei siihen ole mahdollisuusksia mutta lähes kaikkeen voi itse kuitenkin vaikuttaa sen mahdollistamiseksi!!! Jos taas hetkeks muistelisitte että Didem käy esim. myös ihan niissä samoissa liikkeissä kun kaikki tyhjätaskutkin.. halpavaatemerkit ei ole mitenkään hänen boikottilistalla jos olette sattuneet huomaamaan...???!! Olis sentään kypsää laittaa oma nimi perään jos on pokkaa tulla arvostelemaan!!

  T. Milliondollarbaby motherfu**ers!

  VastaaPoista