expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hietsun kirppis. Bulevardin kahvisalonki. Jumbo. Äiti. Perhe.

Miten olikaan ihanaa kävellä Bulevardia pitkin <3. Aamuvarhain auringonpaisteen alla istahdin Bulevardin kahvisalonkiin aamukahville ja croissantille. Äitini oli tulossa hakemaan minua Jumbo päivää varten. Ainoa paikka, joka sai pitää ovensa auki näin helluntaina.

Olemme todella läheisiä äitini kanssa. Puhumme lähes päivittäin puhelimessa Sveitsissä ollessani <3. Hän mieheni lisäksi tuntee minut parhaiten ja hänen sanansa joko satuttaa minua tai tuo aidon ilon minulle. Hänen sanansa merkitsee minulle paljon!!

Kotiin päästyämme isäni otti Lucan ja minut avosylin vastaan. Rupattelun jälkeen isäni, eli Lucan "dede" (turkinkielellä isoisä) lähtivät puistoon ja me jäätiin tyttöjen kesken :)

Huomenna onkin aikainen herätys...tulkaahaan 9 Narinkkatorille ;) siellä tapahtuu!!!


Paita: Jumbon Vero Moda Systerin outfit:
Takki- H&M
Nahkalaukku- Zara
Sifonkipaita- Stradivarius
Housut: Hilfiger
Korot- Bianco

13 kommenttia:

 1. http://www.vauva.fi/keskustelu/3815234/ketju/nuori_laiha_kotiaiti_jota_rikas_mies_elattaa_blogi

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä uskomattoman kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että nuo kateellisten mammapalstojen äitit jaksavat suututtaa. En ymmärrä miten ihmiset voivat arvostella ja ruotia toisten elämää tietämättä faktoja tai ylipäätään kyseisistä ihmisistä yhtään mitään. Suurin osa noistakin vauva.fi sivun äiteistä on kotiäitejä, ja ns. yhteiskunnan elättejä tai vaihtoehtoisesti "miehensä elättejä." Onko kotiäitiys siis aina huono asia, vai vain tässä Didemin tapauksessa, koska avomiehellä sattuu olemaan keskimääräistä paremmat tulot?? en voi ymmärtää...
  Aika moni alle 2-vuotiaan vanhempi haluaisi varmasti järjestää lapsensa hoidon millä tahansa muulla keinoin, kuin viemällä niin pienen ihmisen tarhaan 20 muun lapsen sekaan ja rauhattomaan ympäristöön. Eikö se ole kaikkien etu jos toisen on mahdollista olla kotona? Ainakin niin kauan kuin oma mielenterveys sen sallii ;) Eikä se kotona olo nyt niin kadehdittavaa varmasti muutenkaan aina ole. Ei kerry eläkettä, menee ns. omia uravuosia hukkaan ja Dideminkin tapauksessa hän on aika yksin, kaukana omista tukiverkostoistaan ja ystävistään. Hänen miehensähän pitäisi olla Didemille kiitollinen että tälläinen järjestely sopii heidän perheessä, ja mahdollistaa miehelle keskittymisen hänen omiin töihinsä.
  Kysynpä vaan että kuinka moni näistä mammapalstojen mammoista olisi valmis menemään jossain Zurichissa jonkun supermarketin kassalle töihin (jos ei olisi pakko), IHAN vain sen takia ettei elä "kenenkään siivellä"?? Ja kenen etua siinä tapauksessa eniten ajettaisiin?? Ei varmasti ainakaan lapsen...

  Ja Didemille, pidä lippu korkealla! Olet nuori, kaunis ja fiksu ja sinulla on ihana perhe. Älä anna typerien ihmisten kommentien satuttaa itseäsi, vaan nauti perheestäsi ja elämäntilanteestasi!
  Kaikkea hyvää teidän perheelle! :)

  -Mimi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ajattelen itsekkin ja haluan uskoa myös siihen että moni muukin tekee meidän lisäksi. Kun kateus iskee, niin se iskee julmasti. Jos mieheni olisi normiluokkaa ja silti elättäisi minua, niin ei asia vaivaisi ketään. Tai jos toisin esille että minullakin on rahaa, mutta elämme mieheni rahoilla silti.

   Se että blogini kuvastaa hyvin "helppoa ja huoletonta" elämää, tuo vihan ja kateuden tunteen joillekkin, joille siihen ei ole varaa, mutta varmasti ilomielin eläisi niin kuin blogini kuvastaa elämääni.

   Heiu kiitos MIMI tsempeistä. On ollut suuuri ilo lukea näitä positiivisia kommentteja ja huomata että kyllä jotkut jopa tykkääkin minusta/blogistani :)

   Kaikkea hyvää sinullekkin <3

   xx

   Poista
 4. Hyvänen aika sentään. Noi vauva.fi-ihmisethän on oikeasti ihan sekaisin.

  Didem, annat blogissasi vain ja ainoastaan sympaattisen ja tervejärkisen kuvan itsestäsi ja elämästäsi. Ennen kaikkea kirjoituksista ja kuvistasi huokuu se, että olet positiivinen ja iloinen ihminen, joka on onnellinen ja omistautuu pienelle lapselleen.

  Et varmastikaan ota tuollaisia ilkeämielisiä älyttömyyksiä itseesi, mutta koin tärkeäksi sanoa sen vielä tässä: älä hukkaa yhtäkään ajatusta ihmisille, jotka ruotimalla itselleen tuntemattoman ihmisen henkilökohtaista elämää ja näkemällä siinä asioita, jotka heijastavat vain heidän omia ennakkoluulojaan, tekevät vain itsestään naurettavia ja typeriä. Se, että tällaiset ihmiset eivät itse näytä edes tajua sitä, on heidän oma tragediansa. Sun ei siitä tarvitse välittää pätkän vertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 hymy ja silmänisku sulle ;) KIITOS!

   Miehelleni ja minulle vauva.fi palsta on hauskaa iltaluettavaa, eiköhän siinä ollut aika selkeä vastaus :D

   *Aurinkoisia päiviä sulle*

   Poista
 5. Ihana blogi sulla, Didem - ihan parasta viihdettä näin arjen keskellä :)

  Kahden pienen lapsen töissäkäyvänä äitinä jaksan loputtomiin ihailla ja fiilistellä "hömpöttelyjäsi", ja todella annan arvoa sille, miten omistaudut rakkaimmillesi. Moni ei jaksaisi sitä tehdä, ei rikkaana eikä köyhänä!

  Ja lisäksi on ihanaa lukea tyylipostauksiasi ja katsella kuvia - vaikka en luksusmerkeissä kuljekaan kovin usein, niin ihanasti saan ideoita omaan pukeutumiseen ja tyyliin. Tulee fiilis, että kun sinä jaksat laittautua, niin kyllä minäkin! Kiitos siitä <3

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos -S- <3

   Sanasi kosketti mua ja merkkaa mulle tosi paljon. Jos pystyn vaikuttaa kuvillani ja kirjoituksillani sinuun ja muihin niin olen niiin iloinen ja onnellinen siitä. Tuntuu hyvältä, kun joku saa energiaa minusta, ideoita ja jaksamista perusarkeen. Hieno Juttu!

   ps. Tuli niin aidosti huippu hyvä olo kun luin kommenttisi.

   Poista
 6. Elä omaa elämääsi, äläkä välitä arvostelijoista. Niitä on AINA, tekisit sitten niin tai näin. Vaikutat hauskalta tyypiltä ja tunnut rakastavan suloista poikaasi. Lippu korkealla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai näin...aina jollain on jotain sanottavaa. Kyllä! Parempi niin kun mitäänsanomaton, eiks vaan?

   Kiitti tsempeistä ja kehuista. Jos mua näkee jossain niin saa tulla nykäsee hihasta ja juttelee :)

   Poista
 7. Ihana Helluntai teillä on ollut:) Te olette kyllä niin kauniit sisarukset ja perheesi vaikuttaa mielettömän ihanalta. Oikea unelmaperhe:) En voi muuta kuin ihailla<3

  Sun armypaita on tosi kiva ja siskosi laukku on makee:) Kiva kun päivittelet blogiasi päivittäin.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se army paita/takki oli nappiostos. Minun tyyliäni, siskoni taas on enemmän klassinen.

   <3 perhe on paras <3

   Poista