expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 16. toukokuuta 2013

Korut ja uudet bikinit esittelyssä

Koruja aloin laittelee heti aamusta. Luca aamukylvyssä ja minä "töissä" ;)
Kokoelmani on suurinpiirtein tässä. Pitkiä kaulakoruja on paljon, mutta niitä en oikeastaan käytä, joten jätin ne kaappiin nyt tällä kertaa. Järjestelin ja valikoin kesä 2013 korut. Ne löytyvät kuvasta, jossa on LV pussi ja pienet korulaatikot. 

Eilen kävin H&M:ssä ja ostin pitkän harkinnan jälkeen mustan lierihatun jota olen katsonut jo muutamaan otteeseen. Päätin nyt että haluan sen ja että sille on käyttöä. Samalla lemppari bikineistäni oli tullut uusi väri (ruskea/viininpunainen). Tuo malli on pienirintaiselle ja hoikalle naiselle aivan täydellinen. Uskon että on muullekkin vartalomallille hyvä, mutta osaan vain sanoa miltä ne näyttää mun päälläni, joten siksi suosittelen mallia. Olen vuosia sitten ostanut samanlaiset turkoosit ja olen oikeasti niin iloinen että tuo malli tuli takaisin. Ne turkoosi-valkoiset biksut kuvassa on äitini ostamat minulle. Paras shoppailuseura on ehdottomasti äitini, niin tulee olemaan aina. Mieheni tulee vahvana kakkosena. Parhaiten nautin kaupoissa kiertelystä aivan yksin.
13 kommenttia:

 1. Heissan! Tykkään blogistasi, kiva kun päivittelet usein. :)
  mun sisarenikin asuu Sveitsissä poikaystävänsä kanssa (samassa kantonissakin kuin sinä!) ja sun blogia lueskelemalla tulee hyvä mieli, kun ajattelen että joku on samankaltaisessa elämäntilanteessa kuin hän. :)
  oletko viihtynyt Sveitsissä?
  Mukavaa ja lämmintä kesää, siellä se onkin jo vähän pidemmällä kuin täällä Suomessa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa.minkä ikäisiä? Kauan ovat asuneet? ootko käynyt täällä itse? No täytyy sanoa, että välillä on kyllä ollut aika yksinäistä täällä. meinaan tehdä postauksen Sveitsistä ja täällä asumisesta, yhden lukijani kysymyksien perusteella, joten voin siinä samalla kertoa viihtyvyydestäni. Perhettä ja ystäviä on tosi kova ikävä Suomessa. Sveitsi ei ole sykähdyttänyt mua. Mielestäni ihmiset on tosi tylsiä ja kulttuuri liian "järjestelmällinen".

   Ollaan mieheni kanssa hyvin spontaanisia, ulospäinsuuntautuvia ja on the go ihmisiä. Muutetaan kaliforniaan nyt syksyllä (puolet vuodesta siellä) ja uskon että kulttuuri siellä ja ihmisten avoimuus ja meininki sopii meille paremmin. Arvostan täällä Sveitsissä sitä että asiat toimii...mutta mielestäni tämä on kyllä aika tylsä maa ulkopuoliselle. Ehkä tunne siitä että on aina vaan turisti alkaa kyllästyttää...mutta muuten viihdyn hyvin :D täällä elämä on ainakin rauhallista :)

   Poista
  2. Oletko suomessa tosi sosiaalinen? Onko sinulla monta hyvää ystävää vai muutama hyvä ja miljoona tuttua? Jotenkin minulle on sellainen kuva että olet melkein julkkis tai seurapiirineito helsingissä..? :D mietin vaan kun olen pian muutamassa miehen työn perässä maaillmalle ja pelottaa "aloittaa alusta"..

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. 26- ja 30-v. :) mies on sveitsiläinen, joten koko ikänsä ja siskoni on sitten ollut vaihdossa ja asustellut kesiä ja nyt ihan pysyvästi. :)
   olen käynyt siellä, tosin siitä on aikaa ja silloin he asuivat vielä zurichissä. :) eli tuolla päin en ole vielä käynyt!
   Sisarellani on sama, että aika yksinäistä ja tylsää on pitemmän päälle. Harrastaa ja näkee tietty kavereitaan, mutta Suomessa hänellä on valtava ystäväpiiri ja tosi läheinen perhe, joten siihen verrattuna varmaan tuntuu todella tylsältä. :/
   ja oon ihan samaa mieltä tosta kulttuurista, ovat tylsiä ja tosi harmaita. Poikkeuksiakin tietty löytyy, mutta yleisesti vähän liian suorittava meininki omaan makuuni.

   Onneksi sitten pääsette muuttamaan, toivottavasti viihdyt siellä paremmin! :)

   Poista
  5. Pärjään ja olen sosiaalinen tilanteessa kun tilanteessa, se on ehkä yksi vahvuuksistani. Minulla on pari hyvää luottoystävää, joiden vuoksi olen valmis tekemään mitä vain. Hyviä ystäviä on muutama ja miljoona tuttua, kuten sanoit. Piirit on pienet Helsingissä, etenkin suomenruotsalaisten piirit. Ulkomaille muuttaessa on hyvä olla avoin mieli ja asenne kulttuuriin, ympäristöön ja ihmisiin.

   Minun on esimerkiksi hirmu helppo tutustua ihmisiin ja kahviloissa usein joku tulee juttelee. Jos itse innstun ihmisestä niin olen aktiivinen myös hänen suhteen, mutta jos ei natsaa niin väkisin en jaksa olla kenenkään kanssa, että mieluummin olen vaikka yksin. Kannattaa checkata sen maan suomalaisyhteisö fbookissa. Täällä Sveitsissä on paljon suomalaisia ja fbook sivun kautta olen tutustunut ihmisiin. Äitinä on tullut käytyä leikkiryhmissä etc. Miehelläni/meillä oli entuudestaan muutama tuttu täällä, joten heidänkin kautta on ystäväpiiri laajentunut. Pitää vain olla kärsivällisyyttä ja oma aktiivisuus on pelkkää plussaa. Muistan alussa, kun tuntui että päiväni kohokohta on ruokakaupassa käynti :) ..mutt kyllä se siitä sitten lähtee.

   Hyvällä asenteella ja avoimella mielellä tulet varmasti pärjäämään. Kunhan muistaa pitää itsensä aktiivisena niin voi hyvin ja parisuhdekkin voi hyvin. Minulla mies tysköntelee kotishovalta..joten olemme hyvin paljon yhdessä. Sinun miehesi saa esim työn kautta itselleen varmasti tuttuja ja voit ehkä tutustua sitten niihin vaimoihin/tyttöystäviin. Uskon että kaikki menee hyvin. Minnepäin olette muuttamassa? Meinaatko itse työskennellä/ opiskella?

   xx

   Poista
 2. Ps. Ota jooko sanavahvistus pois päältä asetuksista, mukavampi kommentoida kun ei tarvitse näpytellä niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoit. Poissa on! Munkin mielestä tosi ärsyttävä.

   Poista
 3. Muutama kysymys, kun mainitsit tekeväsi postauksen Sveitsissä asumisesta, ja muutama kysymys ehkä enemminkin itsestäsi...

  Minkämaalainen tunnet olevasi tai esittelet itsesi? Siis uusille ihmisille kerrotko olevasi suomalainen, jos ei ole tilaisuus kertoa koko monikulttuurista taustaasi tarkemmin. Sveitsi on aika rasistinen maa, etenkin tummemmille ihmisille. Oletko tuntenut osittain turkkilaisena syrjintää, vai suojaako kohtuullinen vaaleutesi sinua?

  Miksi valitsit blogisi kieleksi suomen, eikö ruotsinkieli olisi ollut äidinkielesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan näinhin siinä postauksessa :)

   Kiitos kysymyksistä!

   Poista
 4. Lisää kysymyksiä: mitä kieliä puhutte lapsellenne?

  Paljonko merkkilaukkujen hinnat Sveitsissä on Eurooppaa (Suomi, Ranska, Saksa) korkeammat? Muutenhan hintataso Sveitsissä on korkeampi kuin muussa Euroopassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämäkin kysymykset tulee siihen postaukseen :)

   Tnx <3

   Poista
 5. Hei kultainen Didem,
  kiitos perusteellisesta vastauksesta ja vinkeistä! Me muutetaan Lontooseen miehen pankkityön perässä, ja uskoakseni mun ei tarvitse mennä vielä töihin. Tosin miehen työt tulee olemaan about 8-24 joten mun on pakko hankkia jotain tekemistä, sillä pää hajoaa muuten :D

  T. aiempi anonyymi, joka kyseli sosiaalisuudesta :)

  VastaaPoista