expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 9. toukokuuta 2013

Babyshower @ Salutorget

Menorikkaan lauantai Ursula-Kämp-Strindberg-Teatteri illan jälkeen oli ihana nousta sunnuntai päivään ja laittautua uusiin juhliin. Pikkusiskoni Derya haki minut autolla hotellista ja vaikka yöunia oli hyvin vähän takana, ei se näkynyt missään, ei sisäisesti tai ulkoisesti. Pärjään aika vähillä unilla pitkään ja näytän kuitenkin tosi freessiltä. No nyt elämä on kuitenkin rauhoittunut, niin ei ihan samalla tavalla voi mennä ja tulla spontaanisti, vaikka virtaa olisi ;) Hyvä niin!!
Jätimme auton espalle ja käveltiin siitä sitten Salutorgetiin. Almost kaikki oli jo paikalla, paitsi isosiskoni, joka ei tietenkään tiennyt mistään mitään. Hänen ihanat rakkaat ystävänsä olivat olleet ahkeria babyshowerin järjestäijä.  Salutorgetin brunssi babyshowereille? Ei välttämättä kaikkien tulevien mammojen makuun, mutta kyllä minun siskoni makuun. Ei tarvittu vauvaleikkejä tai vaippakakkuja. Tyylikkäitä naisia ja äitejä, yksi homo of course;), hyvää ruokaa, kuohuvaa, viiniä, naurua ja myös uusia tuttavuuksia. LOVELY!! Kun systeri tuotiin paikalle, hän oli täysin yllättynyt. Meni niin nappiin koko cover story ennen kun hänet saatettiin ravintolaan. Hän oli pukeutunut maximekkoon ja näyttäviin korvakoruihin. Kaunis odottava nainen ja vatsan koko näkyi nätisti mekon alta. Me oltiin fbookissa koottu kolehti systeriä ja vauvaa varten. Surpriseeee...hän sai Helsinki day spahan hemmottelua, joko nyt tai vasta vauvan syntymän jälkeen ja todella tyylikkään ruskean nahkaisen hoitolaukun. Mielestäni on tärkeä satsata myös vauvalaukkuun, koska sitähän käyttää jopa pari vuotta melkein päivittäin. Mä en voi sietää sellaisia tavallisia hoitolaukkuja, ehkä sen takia että se olisi jopa syntiä minun käyttää niin eri planeetalta olevaa laukkua, kun olen muuten hyvin vaativa tyylikkyyden suhteen. Tietenkin laukun on oltava kestävä ja helpsoti putsattava, mutta en voi ymmärtää miksi perus hoitolaukut vauvantarvikeliikkeissä ovat hyvin kirjavia ja rumia. Jos saisin olla suunnittelemassa uutta sarjaa, niin suunnittelisin enemmän yksivärisiä (myös isää ajatellen) laukkuja. Kertokaa jos olen väärässä, mutta nyt joutuu menemään merkkiliikkeeseen tilaamaan hoitolaukun sieltä, jos haluaa anonymin ja lähelle normaalinnäköisen laukun rattaiden päälle. No kuitenkin, siskoni laukku oli hieno ja oikeastaan hän oli siitä jo itse puhunut aikaisemmin, joten hän oli hyvin onnellinen kun sai haluamansa.
Tunnit vierähti ravintolassa ja just kun oltiin tekemässä lähtöä rakas mieheni päätti tupsahtaa paikalle. Hän kertoi pienen loppukevennyksen meille ja samalla koko ravintolalle hyvin kantavalla äänellään...ei siitä sen enempää!! :) Systeri lähti masunsa kanssa takas kotiin onnellisen näköisenä. Uskon että tämä oli hänelle mukava piristys, hieman hankalaa odotukseen  <3

Osa meistä lähti vielä istuskelee Kämppiin. Siihen porukkaan kuului 4 naisen lisäksi myös mieheni ;)
Siinä me nautiskeltiin Roseeta iltaan asti. 

Paita-Zara
Housut-Zara
Koru-BikBok
Rotsi- H&M

3 kommenttia:

  1. minkä ikäinen siskosi on?

    VastaaPoista
  2. Onko paikkaa missä et ole ottanut itsestäsi kuvia?? kun vessa kuva löytyy jo

    VastaaPoista