expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tyttöjen kivaa viime päiviltä

Gumball viikko alkaa olemaan pulkassa, thank god! Ralli päättyi Monacon formulakisoihin ja tietenkin mieheni tiiminsä kanssa seuraa kisoja yachdista huippu paikoilta. Me Lucan kanssa kotisohvalta <3

Tyttöjen kanssa ollaan ehditty viettää ihanaa laatuaikaa. Ystävät ovat elintärkeitä ja olen välillä aika huono pitää aktiivisesti yhteyttä tuolta Sveitsistä...onneksi ymmärrätte <3

Odotan kovasti kesää ja syksyä. Vihdoinkin asiat alkaa pikku hiljaa loksahtaa paikoilleen ja pääsee rakentamaan elämää.

Kohta ihana Stephanie tulee kotiin...olen asunut hänen luonaan koko viikon, koska hän on ollut Israelissa.


11 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja ja mikä ihana merellinen maisema. Teidän elämänne vaikuttaa olevan aikaa huisia...ihan kuin jostain leffasta. Itselläni on tosi tavallinen ja tylsä elämä ja sen takia blogisi postaukset antavat potkua harmaaseen arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Pitää itse olla aktiivinen ja olla ympäröitynyt sellaisista ihmisistä joiden kanssa viihtyy ja jotka ovat samanhenkisiä. Tyttöjen illat ovat ihan parhaita, vaikka rakastan kyllä mieheni kanssa ulkoilua myös. Mieheni kanssa tunnen oloni aina niin kotoisaksi, olimme sitten missä tahansa.

   Kiitos myös minua tsemppaavista sanoista :)

   Oli elämä millainen tahansa, niin sitä voi kavereiden kanssa järkkää jotain pientä extraa viikonlopuksi ja päästä hetkeksi pois arjesta ja tylsyydestä.

   Kyllä minäkin vietän arkea Lucan kanssa päivittäin. Kun tietää että on jotain mitä odottaa, niin se auttaa jaksamaan paremmin. Ihmnen toimii näin!

   halit

   Poista
 2. Heh, pistikin silmään se mainos ;) Näin suomalaisten tuhansiin sääntöihin tottuneena tuntui jotenkin moraalittomalta tuon tyylisen tuotteen ihannointi/mainostus. Mutta en kuitenkaan tajunnut, että se olisi oikeasti kiellettyä!

  Ihania kuvia, alkoi heti tehdä mieli järjestää joku tyttöjen skumppa-ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan järkkäilee...checkaa myös mun kylmäsavuhärkä ruisnappi postaus. Kiva ja helppo idea tarjoilu puolelle.

   <3

   Poista
 3. ihanat nuo sun silmät, niin kauniin väriset! tummat piirteet ja vaaleat silmät on kyllä jotain niin seksikästä miehillä ja naisilla, huhhuh :) molemmat korostaa toisiaan.

  VastaaPoista
 4. Yllättävä yhdistelmä salaatissa! Oliivit ja mansikat yms hedelmät, onko hyvää? Pitäisi varmaan joskus kokeilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No melonia käytän melkein aina salaateissani. Se sopii tosi hyvin! Toi mansikka oli oikeastaan vaan koriste..haha :) mutta olen myös mansikoita joksu laittanut briejuuston kanssa salaattiin ja oli sekin hyvää.

   Poista
  2. Joo, mäkin käytän monesti hedelmiä salaateissa. Mutta tarkoitan nimenomaan OLIIVIEN ja hedelmien/mansikoiden yhdistelmää - siihen en ole aiemmin törmännyt.

   Poista
 5. Nyt vasta löysin blogin ja täytyy sanoa että aivan mahtava! Kaunis ja tyylitajuinen mamma, niitä ei liikaa suomessa ole ;) Huomasin kuinka monella palstalla yms on pohdittu millä rahoilla elät, tai mikä koulutus yms on, täytyy sanoa että en tajua mitä väliä sillä on! Ihmiset on erilaisia ja niin kauan kun itse on elämäänsä onnellinen, ei pitäisi olla koulutuksella,työllä tai millään muullakaan merkitystä! Kaikki ei vaan sitä tajua ;) hyvää kesän alkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo...aina heitä riittää jotka laittavat aikansa heille täysin tuntemattoman ihmisen spekulointiin. En välitä!

   Mahtavaa kesänalkua sinullekkin <3

   Kiitos kehuista, I like :)

   nyt aamupalaa..

   halit

   Poista