expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 30. toukokuuta 2013

Louis Vuitton hoodies for men!

Tiistai iltana lentokentällä kun mies käveli exitistä ulos minua vastaan, hän oli jäätävän hyvännäköinen. Ruskettunut iho ja freessin näköinen mies rankan viikon jälkeen tuli halaamaan meitä päällään uusi huppari.  Miesten LV, how cool?

Hän ei todellakaan brassaile merkeillä, mutta nämä kaksi sattui olemaan hänen makuunsa. Myös minun makuuni. Kuulemma siellä Cannesin LV:ssä ei ollut esillä näitä huppareita, vaan hänelle esiteltiin ne erikseen.
Tarina meni jotenkin näin:  Mieheni ja hänen hyvä ystävänsä  (Lucan sylikummi) oli Cannesissa aamukävelyllä päättäneet pyörähtää tuliaisostoksille. Mieheltäni tuliaisia ei kannata odottaa, joskus niitä tulee ja silloin ne on sitäkin mieluisimpia. He olivat käyneet Guccilla, testailleet siellä hanskoja ja vertailleet eri naisten käsin kokoja ja mieheni ei uskaltanut ostaa, koska ei ollut riittävän pieniä. Guccin vieressä on LV. Sinne päädyttyyään mieheni muisti sen hukatuksi ilmoitetun huivin, sekä lupaukset siitä että nyt ei vähään aikaan mitään laukkuja. Joten valinta oli kuulemma helppo.

Lucan kummisetä "pyrkii" (mieheni mukaan) pukeutumaan vähän paremmin, joten hän jäi pyörimään liikkeeseen ja siellä miesten välillä syntyi keskustelu. "mieti jos Lv:llä olisi Camoa, huppareita ja reisitaskuhousuja, niin varmasti löytyisi käyttäjiä. Tällaisen keskustelun synnyttyä mieheni avaa aina mielellään suunsa henkilökunnalle. Näin sitten kävi. Mieheni kysyttyä asiaa miesmyyjältä, hän kertoi että LV ei halua että heidän brändinsä edustaa mieheni tyyppisiä vaatteita, mutta joitakin asiakkaita he palvelee mielellään ja valmistaa heille rennommat kappaleet. Myyjä lähti hetkeksi pois ja tuli takaisin huppareiden kanssa, joista mieheni valitsi kaksi. Sitten hän vielä kysyi että onko teillä Camo kuosia? Kuulemma ensi talvena heiltä saa myös sitä, mutta vain ja ainoastaan heille hyvät asiakkaat.

 Nyt kun itse asiaa ajattelen, niin se on totta ettei niitä siellä esillä roiku..ei ainakaan niissä LV kaupoissa jossa olen käynyt.

                                          ...Hyvä juttu että mieheni sai special treatmentin...

3 kommenttia:

  1. Wow, cool! Ihan super mageet!
    Tuli kamala polte sormiin hiplailla noita materiaaleja kun ne kiiltää tollai kivasti.. Esimerkillistä asiakaspalvelua "Vittuselta" :)b Ei parane hävittää noita sitten..! ;D

    VastaaPoista
  2. Vau! Todella kauniita huppareita. Tuollaisen kun onnistuisin löytämään miehelleni syntymäpäivälahjaksi, se olisi todellinen yllätys hänelle. Mistähän kannattaisi yrittää etsiä vai onko aivan mahdoton tehtävä? Saako alle viidellä sadalla?

    Erittäin ihana blogi sinulla. Jään ehdottomasti lukijaksi!

    VastaaPoista