expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 18. toukokuuta 2013

Vintage NORD3 opening last night in Zürich

Eilen illalla menin käymään mielettömän mageessa huonekalu "hallissa". Suomalainen mies nimeltään Jukka Murto on avannut Zürichin Oerlikoniin vintage design huonekalu liikkeen. Avajaisissa oli lämmin ja rento meininki ja taustalla soi vanhaa suomalaista musiikkia, Puhelinlangat laulaa, Eila Pellisen: Tule syyskuu..gotta love it. Meidän ystäväperhe Hanna ja Niko kutsui meidät sinne, tosin mieheni ei päässyt, kun tuli yllättävä lähtö hänellä eilen. Joten minä hankin lastenhoitajan kotiin ja lähdin nauttimaan illan antimista. Kannattaa käydä siellä, fantsuja löytöjä..mm. Eero Aarnion kanttarelli pöytä, Alvar Aaltoa, Aino Aallon meikkipöytä. Nettisivu löytyy TÄSTÄ.

Avajaisista rallittelin lounge/baari Terracelle, jossa tapasin uuden ihastuttavan tuttavuuden. Kiitos vauva. fi keskustelun ;) hehe. Sieltä jatkettiin iltaa vielä meillä kotona. Muutenkin on tullut muutamassa päivässä paljon uusia tuttavuuksia. I like! ps. Myös kivoja äitejä ;)

Kohta minulla on lähtö kentälle, Helsinki see u soon <3

JUKKA MURTOS OPENING EVENING9 kommenttia:

 1. Päivittele blogiasi ahkeraan myös suomessa!
  Happy landing:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän :)

   tnx..flight is delayed..mutta eiköhän me helsinkiin vielä tänään päästä!

   Poista
 2. Ihania,laitahan viestiä kun olet Suomessa niin koitetaan treffata!-Johanna &pikkuneiti

  VastaaPoista
 3. Miten järjestät lapsen hoidon siellä? Kuka lasta tulee kotiin hoitamaan? Onko teillä joku vakituinen hoitaja, joka tulee tarvittaessa?

  T. Vastaavia asioita Suomessa pohtinut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muutama vakkari, joilta kysyn ekana. He ovat suomalaisia au paireja, jotka mielellään ottavat lisätienestiä au pair työnsä ohella. Yleensä he ovat vapaalla viikonloput + arki-illat :)

   Poista
 4. Moi! Löysin blogiisi vauvapalstan kautta. Haluisin kysyä sellaista, kun siellä puhutaan, että miehesi elättää sinua, niin pitääkö tämä paikkaansa? Jos elättää, niin onko se hänelle täysin ok ja hän ei koskaan valita rahankäytöstäsi? Olen tosi kiinnostunut, miten sinun shoppailu siinä tilanteessa käytönnössä tapahtuu? Saatko käyttää hänen korttia vai onko teillä yhteinen tili jne.. Entä huomauttaako mies sinulle jos olet tuhlannut "liikaa"? Entäs hemmotteleeko hän sinua paljon, osteleeko paljon lahjoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No MOI!

   Pidän siitä että minulta kysytään suoraan, niin ei tarvitse sitten spekuloida missään forumeissa ;) Kyllä, mieheni elättää minut ja se on hänelle täysin fine. Minun kokopäivätyöni on pitää huolta perheestäni, jota hyvin mielelläni myös teen. Meidän tapauksessa tällaiseen järjestelmään on varaa. Yksi tuo rahaa, toinen tuo jotain muuta yhteiseloon.

   Kyllä hän myös ajoittain valittaa rahankäytöstäni. En ole tavannut pareja tai miehiä, jotka ei valittaisi.
   Minulla on rinnakkaiskortti. Hänen tilinsä. Oma tilini.

   Rahankäytöstä meillä ei kuitenkaan ole ollut oikeastaan riitoja. Huomautuksia aina sillon tällöin.

   Hän hemmottelee kyllä erilaisilla lahjoilla, mutta myös itsetehdyillä hieronnoilla tai kutituksilla (ja semmoset ei maksa mitään) <3

   toivottavasti selkeni :)

   Poista
 5. Ihmettelen kovasti, miksi Didemin miehen rahat ja Didemin rahankäyttö kiinnostaa näin paljon????? Onko se taas suomalaista katetutta, vai mikä teitä riivaa? Hankkikaa itsellenne elämä ja keskittykää siihen!

  VastaaPoista
 6. Yhdyn yllä olevaan kommenttiin TÄYSIN! Mitä se kenellekkään kuuluu vaikka raha kasvais puussa ja pensaissa jollakulla?!! Hankkikaa tosissaan se oma elämä, se on täysin ilmaista ja mahdollista jokaikiselle... -__-

  VastaaPoista