expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 21. toukokuuta 2013

Elämä on liian siistii..

Puolet viikosta jo kohta mennyt. Itselläni on ollut paljon ohjelmaa, mikä on hyvä, koska sillon en koko ajan ajattele miestäni. Muutenkin on ollut mukava järjestää omia menoja ja tavata uusiakin ihmisiä. Tänään treffattiin yhden "äidin" kanssa. Hänellä on vuoden vanha tytär. Käytiin heillä lounaalla Lucan kanssa ja sitten lähdettiin puistoon. Kahden pienen kommunikaatio on kyllä ihan parasta viihdettä :D

 Mulla tuli kommenttiin kysymys että onko Luca aina näin iloinen vai onks se vaan kuvissa? 
Luca on aina melkein iloinen ja naurava. Todellinen showmies joka nauttii huomiosta. On hyvin aktiivinen kaveri. Luca saa meiltä synttärilahjaksi oman potkulaudan, joka on tarkoitettu hänen ikäisille. Se ei siis kellahda vaikka kuinka yrittäisi. Sveitsissä Luca aina otti toisten lautoja, joten nyt hän saa omansa. Haluan myös päästä eroon vaunuista mahdollisimman nopeasti. Ihmettelen aina isoja lapsia jotka istuskelee laiskasti vaunuissa. Hesarissakin taisi nyt lauantaina olla juttu siitä että lasta ei pitäisi opettaa istuvaan elämäntapaan. Moni varmaan luulee että kun mä aamusta iltaan olen liikenteessä Lucan kanssa, niin minä vain shoppailen ja Luca kärsii rattaissa. Lucalle on omaa aikaa ja sitten äidillekkin, joten me molemmat nautitaan päivän tekemisistä. Olen muutenkin hyvin aktiivinen ja liikkuvainen äiti Lucan kanssa kotonakin. 

Saralle kiitos illasta kämpin terassilla. Oli kivaa <3


Mun uudet löydöt zarasta. Farkut ja matalat sähkönsiniset korkkarit. NAMM ;)

15 kommenttia:

 1. Hienot korkkarit olet löytänyt! t. "äiti" Skattalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tnx muru :) hihi..joo..saitko mun viestit sveitsinumerosta?

   kiitos vielä tästä päivästä <3 oli tosi kivaa.

   Poista
 2. Hienot korkkarit, mut mun mielestä 10cm ei oo matala. Tai ehkä johtuu siitä että oon ite melkee 180cm hehhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, totta...MUTTA mun matalimmat..ainakin tuntuu siltä :)

   Poista
 3. Oii ihanna näköinen kahvila, missä osoitteessa tollainen tarkalleen on?

  T: kolottava kahvihammas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katajanokalla :)

   Satamakatu 5, 00160 Helsinki

   pieni ja tunnelmallinen!

   Poista
 4. Voi Didem.

  Olen seuraillut blogiasi jo tovin ja viimepäivinä ärsyyntynyt puolestasi noista keskustelupalstojen viestiketjuista. Emme tunne toisiamme henkilökohtaisesti, mutta olemme tavanneet, kun miehesi on esitellyt meidät toisillemme. Miehesi kanssa taas olemme tunteneet toisemme useamman vuoden.

  Kaikille teille kateellisille ääliöille haluaisin Didemin puolesta sanoa seuraavaa (koska Didem ei ikinä itse sanoisi näin, hänellä on sen verran tyyliä):

  - Kyllä, Didemin miehellä on rahaa. Ja hän on raatanut perseensä ruvelle saavuttaakseen sen. Nyt on aika nauttia siitä.
  - Kyllä, Didemin mies on hyvännäköinen.
  - Kyllä, Didemin mies on MUKAVA. KIVA. IHANA. AITO. Hän ottaa muut huomioon, on ystävällinen, on hauskaa seuraa ja ihan mieletön persoona.
  - Kyllä, olisi varmasti helpompi käsitellä sitä kateuttasi ajatellen, että "olkoonkin rahaa, mies on varmaan ihan kauhean ruma ja luonteeltaan mulkku". VAAN EI OLE. Kärsi sinä kateellinen siitäkin tiedosta.
  - Kyllä, Didem on livenä kuviakin kauniimpi.
  - Kyllä, Didem on livenä ystävällinen ja kohtelias, eikä lainkaan ylimielinen, vaikka siihen olisi kaikki edellytykset: rahaa ja ulkonäköä.

  Ja KYLLÄ, minäkin olen kateellinen. Mutta tarkoittaako se sitä, etten olisi tyytyväinen omaan elämääni? Miksi emme molemmat - Didem ja minä - voisi olla onnellisia? Eikö maailmaan mahdu kahta elämäänsä tyytyväistä ihmistä samaan aikaan? Miten se on minulta pois, että Didemillä pyyhkii hyvin? Ei kerta kaikkiaan mitenkään. Minullakin on ihana mies, olen rakastunut ja meillä on katto pään päällä. Jos meillä olisi miljoonia, minäkään en kävisi töissä. Minusta on ihana seurata elämää, johon itselläni ei ole, eikä tule koskaan olemaan varaa.

  Kaikkea hyvää sinulle Didem - vaikka kaikkea hyvää sinulla jo onkin :D Jatka kirjoittelua samalla tyylilläsi ja anna noiden typerien viestiketjujen mennä jatkossakin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

  Miehellesi terkkuja. Painimatsi odottaa edelleen ;)

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas M :)

   Liikutuin tekstistäsi <3 ..ihan tuli kyyneleet..

   Kovasti olen yrittänyt miettiä kuka siellä kirjoittaa, mutta ehkä se saa jäädä arvoitukseksi ;) tai jos joskus taas törmätään niin voit vihjailla että olet joskus jotain ehkä kommentoinut, heh!

   Aurinkoisia päiviä sulle!

   Halit -d-

   Poista
 5. Sveitsin mittapuussa tämä perhe ei ole rikas, vaan enemminkin varakas, hyvätuloinen tms. Sveitsin (Zurichin) rikkaat asuvat ihan eri alueilla kuin Didemin perhe ja lisäksi rikkaat eivät asu 3-4 makuuhuoneen kerrostaloasunnoissa. Rikkailla on hulppeat huvilat ihan tietyillä asuinalueilla.

  Asun itse Sveitsissä, ja ulkomaalaisilla ystävilläni (niillä varakkailla, ei rikkailla) on vuokrattuna esim. 10.000fr/kk hintainen talo ja pihalla muutama kohtuuhulppea auto. Ja hekää eivät ole rikkaita, vaan ihan ylempää keskiluokkaa tai hyvätuloisia/varakkaita.

  Hieman kalliimmat laukut, kengät yms irtotavar ei tee ihmisestä rikasta. Jos Didem laittaisi poikansa Zurichissä päiväkotiin, niin se maksaisi 2500-3000fr/kk. Sillä summalla ostaa 1-2 merkkilaukkua kuukausittain ilman, että on yhtään keskiverto sveitsiläistä perhettä rikkaampi.

  VastaaPoista
 6. Yhdyn tuohon Didemiä ylistäneeseen viestiin. Jatka bloggaamista ja ole oma itsesi. Se ei ainakaan ole minulta mistään pois, vaan päinvastoin, sun positiivinen asenne ja ihana olemus antavat minulle potkua päivään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on ihan parasta jos voin hassuilla teksteilläni, kirjoitusvirheilläni ja kuvillani saada hymyn jonkun kasvoille ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Nojoo...verrattuna kiilakorkoihin joihin olen tottunut....niin matalat :D

   Jopa ystäväni on tehnyt tästä läpän ;)

   Poista