expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

My little black dress from Paper Heart

Kaupan vaaterekistä poimin tämän minua huutavan pikkumustan. Se on Australialainen brändi nimeltään Paper Heart. Näitä mekkoja myy LF stores (jossa myydän lukuisia muitakin brändejä). Tuosta pääsette kotisivuille  http://www.lfstores.com/. Mitä pidätte? Tiedän että joku siellä sanoo ehkä että onpa paljastava. Ja onhan se, mutta minä pidin nimenomaan mekosta sen leikkauksien  ja myös materiaalin vuoksi.

3 kommenttia:

  1. Olisi kiva nähdä mekko päälläsi, sillä henkarikuvasta ei saa kovin hyvää kuvaa. Pienirintaisten etu on, että moni yläosasta paljastava mekko näyttää heillä tyylikkäältä, kun taas sama mekko rintavammalla näyttäisi halvalta. Muutenkin vaikuttaa paljon, miten mekon asustaa. Usein, jos paljastaa yläosasta, kannattaa alaosasta vähän peittää - ehkä peittävät sukkahousut pariksi?

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva mekko! :) mutta millaisia rintsikoita ajattelit tuon kanssa pitää? Koen itse sen ongelmaksi aina kun löydän jotain paljastavampaa/erikoisempaa enkä ole osannut asiaa ratkaista, ilmankaan en halua olla... :/

    VastaaPoista
  3. vaadin kuvaa missä mekko on ylläsi! :) upean näköinen kyllä, minäkin haluun!

    VastaaPoista