expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 8. lokakuuta 2013

Long Beach

Long Beach oli värikäs, niin kuin Lucakin sinä päivänä. Täältä ajaa Long beachille noin tunnin verran. Mieheni vanhimmalla pojalla oli fudispeli, jota mentiin kannustamaan. Tänään sain sellaisen mekon että....vuoden pikkumusta garderoobissani :) Esittelen myöhemmin mekon ja samalla vaatekaupan josta tämän luomuksen bongasin. Täällä siis ilta ja kohta skypettelyy Sharonin  kanssa. Mieheni kanssa ollaan vietetty aika lepposa ilta sohvalla pötkötellen. Ollaan kuunneltu ja analysoitu artisteja ja biisejä laidasta laitaan. Tällä hetkellä menossa Beyonce...aloitettiin Pauli Hanhiniemellä :) 

 


15 kommenttia:

 1. Varför skriver du på finska om du säger att du är finlandssvensk? Och är inte ditt namn turkiskt? :) undrar bara..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska Didemin mielestä on coolempi ja hienompi mainostaa olevansa suomenruotsalainen.

   Poista
  2. Hej! Då jag börja med bloggen, så fundera jag länge om jag sku skriva på finska eller svenska. Jag bestämde mig att jag skriver på finska. Kanske jag tänkte på de att eftersom största delen av finlandssvenskarna pratar finska, så väljer jag finska språket (fastän de inte är mitt modersmål) Mamma e finlandssvensk o pappa e turkisk. Så jag är egentligen halft turkisk o finldandssvensk. Nmanet e turksikt :) Men har pratat hemma svenska o turkiska o gått skolorna på svenska. Svenska språket känns natruligast fö mig.

   Poista
  3. Anonym 0.35 kan väl läsa Didems svar. Vai miten on...hallitseeko anonyymi kouluruotsin vai ehkä se on ollut pakkoruotsia hänelle, hih:D

   Poista
 2. Kiitos Didem ihanan rehellisestä ja räväkästä blogista. Älä vaan anna kritiikin muuttaa sinua ja kirjoitustyyliäsi / aiheita! Vaikka elätkin varmasti monen naisen unelmaa, ei sinulle voi olla kateellinen (siis pahalla tavalla), kun tuot kaiken esiin niin avoimesti, etkä ole yhtään tekopyhä. Lisää vaan juttuja teidän elämästä siellä ja kaikesta luksuksesta myös, vaikka joku siitä herneen ottaisikin nokkaansa! Senhän takia sun blogia onkin niin kiinnostava lukea, kun se just kertoo erilaisesta elämästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tätä kommenttia lukiessani taatusti jatkan omalla tyylilläni :) <3 Se että elämäni on tietynlainen, ei tee minusta ylimielistä tai ilkeää ihmistä. Päinvastoin <3 vaikka tykkäänkin kirjoittaa tavalla, joka saa karvat nousemaan monella. xx

   Poista
 3. off topic:

  Miksi oot koodannut ton oikeanpuoleisen sivupalkin missa on lempiblogit ynnamuut varisemaan?
  oikeesti tuntuu joka kerta kun avaan blogisi etta nyt on tulossa migreenikohtaus johtuen tosta varisevasta palkista... why oh why?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole kyllä muuttanut mitään asetuksia..vaikka haluaisinkin joitain juttuja muuttaa niin en edes osaa :D mulla ei värise mikään. Onko joku muu huomannut saman? koska muuten täytyy kysyä joltain ekxpertiltä joka tietää mistä semmonen otetaan pois. Väriseekö kaikki palkit siis? Huiiii !!! Sorry! Vastauksia kiitos.

   Poista
  2. Mulla ei tosiaan värise mikään, paitsi se yksi mainos joka muuttaa kuvaa välillä.

   Poista
  3. Mullakan ei värise mikään, muuta kuin babyshop.comin mainos vaihtaa kuvaa välillä. Ei häiritse ollenkaan;)

   Poista
  4. mulla edelleen varisee toi koko oikee laita hui pitaisko kohta ottaa videoo ja pistaa youtubeen :D

   haha ehka mun kone vaan sekoilee omiaan :(

   Poista
 4. Mitä pattei varpais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on mun rumat varpaat :) varmaan joskus nuorena käyttänyt huonoja kenkiä.

   Poista
 5. Miten lapsi kommunikoi englantia puhuvan hoitajan kanssa?

  VastaaPoista