expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 21. lokakuuta 2013

"Great Style" -by a fashion designer

Pääsin tutustumaan nuorimpaan ystävääni nimeltään Chanel tänä iltana. Hän kohteli minua vallan mainiosti koko illan ;). Meillä oli luvassa leffa-ilta Hollywoodissa. Elokuva oli AUTUMN BLOOD, jossa päänäyttelijänä oli Samuli Vauramo. Hyvin poikkeava aiemmin nähdyistä elokuvistani. Elokuvan raakuus ja tunnelma välittyy katsojille ilman sanoja. Näytöksen jälkeen ohjaaja ja muutama näyttelijä nousi lavalle keskustelua varten. Luulen että director oli homo ja kiinnostui miehestäni, koska katseet olivat sen verran pitkiä :D heitinkin miehelleni että voi olla että sulle tulee uusi aluevalloitus valkonkaan puolella..haha. Meillä oli hauska ilta. Leffan jälkeen mentiin Santin suosittelemaan Sayers clubille, joka oli ihan siinä hoodeilla. Stylish people and some very good music. Thank you very much for this evening.  Illan asuni keräsi mukavasti huomiota ja kehuja. Meikkiä ei ollut kun ripsaria. Hei ja semmonen juttu että kuvat on iphonella räpsitty ennen lähtöä, koska kamerasta oli akku finito. Joten sorry laatu.PUSAKKA-FOREVER 21, SUKKAHOUSUT-NAAMIAIS KAUPPA, BEATLES TOPPI-FOREVER 21, VEKKIHAME-ZARA, KENGÄT-H&M, LAUKKU-CHANEL, HUIVI-GUCCI.

 

4 kommenttia:

 1. Joskus MTV näytti sellaista brittiohjelmaa nimeltään Plain Jane, missä se stylisti-juontaja nainen stailasi sellaisia ujoja "harmaavarpustyttöjä" niiden unelmatreffejä varten. Auttoi valitsemaan vaatteet ja löytämään tyylin sekä muutenkin kannusti tyttöjä itsevarmemmiksi. Mietin että sopisit hyvin sellaisen ohjelman juontajaksi jos siitä saatais suomiversio :D sopisit muutenkin varmasti hyvin telkkariin!

  VastaaPoista
 2. Tee postaus sun matkakohteista, entisistä ja niistä mihin haluaisit mennä:)

  VastaaPoista
 3. Oon aivan samaa mieltä edellisen kanssa, että telkkariin sopisit hyvin. Varmasti keräisit luonnollisuudellasi paljon katsojia;) Sä osaat kyllä yhdistää vaatteita kivasti<3

  VastaaPoista
 4. Hei olen ehdottomasti samaa mieltä aikaisempien kommentoijien kanssa että sopisit televisioon! Olen sinut tavannutkin joskus kauan sitten ja olet kyllä ystävällinen ja karismaattinen nainen :)

  VastaaPoista