expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 17. lokakuuta 2013

Nukke pieni mun

sinuun rakastun. tididididiiidii...ethän koskaan luotain lähde...Fredistä Olavi Virtaan. Vanhoista suomalaisista kipaleista on tiistai illan bileet tehty. Teitä on moni jotka pitää minua ylimielisenä ja pinnallisena, mutta jos tuntisitte mut ja näkisitte millanen höpsö pelle prinsessa olen, niin ette voisi olla nauramatta ja hymyilemättä. Mulla on hauskaa..mieheni makaa sohvalla ja välillä katselee performanssiani. Äsken harjottelin peilin edessä myös mr. Bean walkia..ja sit sanoin mielessäni vitsin ja aloin nauraa sille niin paljon että kyyneleet jopa virtasi :) Huomenta vaan Suomeen <35 kommenttia:

 1. kerro terkkuja miehelles että sillä on maailman kaunein ja herttaisin nainen! joka sattuu olemaan myös maailman ihanimman blogin kirjoittaja!! ;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia ja ihana blogi!!
  Mietin vain, että oletko ollut tyytyväinen käyttämääsi kameraan, oliko se Samsung?

  VastaaPoista
 3. Hei Didem ootteks vielki jenkeissä ja meinaatteks olla vielä kauan? Et oo kertonu tosta teän reissusta sen tarkemmin tai sit se on menny mulla hujauksessa ohi :D Ja ku tuol sivupalkis lukee vielki et asutte Sveitsissä ni en oo ollenkaan kärryillä haha!

  Muaki pitää tosi moni (ihminen joka mua ei tunne) ylimielisenä/leuhkana/pinnallisena, mutta oikeesti oon sellanen kanaemo hassuttelija ettei vois uskoa päällepäin- joten ymmärrän täysin mitä meinaat!

  VastaaPoista
 4. Hih, mulla sama homma, että osa ihmisistä on kovin epäluuloisia ja ennakkoluuloisia kohtaani. Musta vaan kiva, että ollaan erilaisia ja näytetään se myös pukeutumisella ja muulla. Tarviiko kaikkea ottaa aina niin vakavasti? :) Yritänkin aina käyttäytyä niin, ettei kukaan saisi käytökseni vuoksi mitään perusteita ilkeisiin päätelmiinsä. Mutta haters gonna hate! ;) Keep going, oot ihana tyttö ja pystyn samaistumaan suhun tosi hyvin!

  Hymyillään kun tavataan, hugs!

  xxx Jo

  VastaaPoista