expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 21. lokakuuta 2013

Sydänystävällinen aamupala

Kattilassa porisee puuro. Miten meidän kotona tehdään puurosta maukas ja nautinnollinen aamupala,on lisäämällä pakastemustikoita, kuivattuja karpaloita, pähkinöitä, loraus hunajaa ja maitoa. Omaan puurooni lisään vielä voisilmän. Meillä laitetaan marjat ja pähkinät kulhon pohjalle ja siihen päälle kaadetaan puuro. En syö puuroa päivittäin, mutta melko usein. Mieheni tekee meillä unelmapuuroa, jota tosiaan tekee mieli syödä. Puuro on terveellistä kun sitä laittaa kohtuullisen annoksen lautaselle, samalla saa hyviä rasvoja ja kuituja. Liioittelulla saa itsensä vaan turvonneeksi. Joten pieni ateria puuroa aamuisin hellii vatsaamme ja pitää meidät kylläisenä pitkään päivään asti (sen allekirjoitan). Koska minä olen ihminen joka rakastaa napostella, mutta aamupuuron jälkeen ei tosiaan tee mieli pieniä herkkupaloja tai hedelmiä jatkuvasti.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti