expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 14. helmikuuta 2014

STYLE bydidem

Kokosin muutaman yhdistelmän uusista vaatteistani. 

Mitä ostin Suomesta?

1. Musta takki-Zara (39.90e ) alennustuote. 

Ostettu itäkeskuksen Zarasta. Heillä on mielestäni paras valikoima.

Yhdistän takin Dolce&Gabbanan leopardi laukkuun. Alaosa olisi ehdottomasti mustat pillit ja jotkut mustat saappaat/bootsit tai nilkkurit. Hyvä puoli tässä takissa on se että karvasisuksen saa kokonaan pois. Takki käy siis myös kevät/syys säähän.





2. T-paita Bikbok ja valkoinen pehmeä "paita" H&M.

Laukku-Chanel




3. Musta mekko - Zara (itäkeskus)

Korot - Christian Louboutin
Iltalaukku-Zara





Onnistuinko yhdistelmissäni?
Pukisitko sinä jonkun näistä päällesi?
Antaisitko minun stailata sinut? :))


22 kommenttia:

  1. Du e alltid så fin Didem! Du sku få staila mig när som helst :) Pusu! -TS

    VastaaPoista
  2. ehdottomasti antaisin stailata :-) toka lemppari mut kaikki kivoja!

    VastaaPoista
  3. Olet todella upea ilmestys, stailaat itseni komeasti!

    Tervetuloa stailaamaan 50+ virkanainen tänne Pohjois-Suomeen! Saat täysin vapaat kädet ja jonkin verran löytyy toki budjettia uusiin tarvittaviin hankintoihin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi..Kiitos. Harkitsen vakavissani tätä stailaamista (tulevaisuudessa) joten sen takiakin vähän kyselin mielipiteitä. :) Leppoisaa sunnuntaita!

      Poista
  4. Mä tykkäsin tosta viimeisestä asusta. Miten olisi joku blogiarvonta, jossa palkintona olisi stailaus by Didem;)

    VastaaPoista
  5. antaisin stailata ihan any day! <3

    VastaaPoista
  6. Me like! Love love love the second outfit! Rakastan sun tyyliä, vastaa tosi paljon mun omaa ja saan sun asuista paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Huomaa, miten Losin rentous on tarttunut, sporttisuus, muutama designer masterpiece kruunaamassa kokonaisuuden, sit luonnollinen meikki ja hiustyyli.. Oot huikee! :) En tiiä mitä tekisin nykyään ilman sun blogia, keep working girl! Mä oon aivan koukussa sun tyyliin, itsevarmuuteen ja jotenkin tää blogi on just eikä melkein mun mieleen. Ehdottomasti mun uusi suosikki. Vanhat tuntuu tylsistyvän entisestään, mikä on harmi. Toinen mistä tykkään on Madden blogi cosmolla. Ah California dreamin'. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Salla! Huikee teksti. Tuntuu niin hyvältä ja hassultakin että teitä jotka pidätte niin kirjoitatte mulle tänne kauniisti ja tuotte paljon lisäfiiilistä! Tänään tulossa uusi stylebydidem postaus :)

      puss

      Poista
  7. Eka asu on ok muut aika hirveitä. Vaikea ymmärtää teinien trendikuteiden yhdistämistä merkkilaukkuihin, mielestäni teinien teksti t-paidat ja trendikuteet näyttävät halvoilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä taas en pidä lainkaan, jos jonkun päällä on päästä varpaisiin vain merkkivaatteita. Tykkään juuri siitä kun yhdistelet halpismerkkejä, merkkilaukkuihin ja merkkikenkiin:)

      Poista
    2. Makuasia! Hyvä että on erilaisia makuja ja tyylejä. Minustakin on kiva yhdistellä halpis/normivaatteita designerlaukkuihin, koruihin, kenkiin. Monet designervaatteet on todella tylsiä.

      Poista
  8. Tykkään ekan kuvan takki- ja laukkukombosta eniten! :) Olisi muuten kiva nähdä nämä kaikki yhdistelmät päälläsi, näyttäisi varmasti todella hyviltä kaikki! Ja antaisin kyllä stailata anytime :)

    VastaaPoista
  9. Tämmösiä lisää!:)

    VastaaPoista
  10. Toi eka on kivoin. Tykkään tosta takista. Ja mut saa tulla stailaan koska vaan. ;)

    VastaaPoista