expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Aamu höpöttely VIDEO


Hahah..en tajua, miksi usein näytän ihan humalaiselta näissä mun video kuvissa. :) pystyyköhän sitä säätää tota alkukuvaa tossa? tietääkö joku? 

Tein tuollaisen spontaani höpöttelypätkän josta teille varmasti paljon iloa ja hyötyä :D Reality show!!! Voisi jopa nukahtaa tätä videoo katsellessa, sen verran hitaasti puhun. Huh, kauhistus. Pitää harjoitella kuvaamista. Mut toi oli enemmän tommonen että olette mun kaa keittiössä video :D Mua alkoi naurattaa se kun sanon videossa että kahvi porisee?? Eihän kahvi porise vai poriseeko? Kahvihan valuu? Vai miten se nyt menee? Kertokaa, kiiitos.

IHANAA SUNNUNTAITA BEIBET..Tuhannet kiitokset kaikista onnitteluista ja haluan tässä tekstissäkin muistuttaa että tulen pysymään juuri tällaisena vaikka siirrynkin mycosmoon, josta olen niin niin onnellinen. Uskon että hekin haluavat minut juuri tällaisena kun olen. Mainostan ja kehun tuotteita/henkilöitä silloin kun aidosti tykkään ja itse käytän tuotetta. Hei jos saisin vaikka yhteistyö jutun ZARAN kanssa (okei todella kaukaa haettu..ain't gonna happen) niin tottakai mä lähtisin saman tien mukaan. Tai muiden vaatebrändien kanssa, joista aidosti pidän ja käytän..niin sellaisia mahdollisuuksia jos tarjoutuu joskus elämässäni vielä niin hieno juttu. Olisihan ihana päästä tekemään mallisto jonkun minua kiinnostavan brändin kanssa. EIKÖ? Kuitenkin unelma on olla tyyli ikoni, persoona, stylisti muille..etc etc. Mut älkää olko huolissanne, minä ja blogini muutumme vain paremmaksi. :)

xx , cosmogirl to be ;) hihi  

11 kommenttia:

  1. Ihana aito video! :)

    VastaaPoista
  2. Sussa on vain jotain todella suloista :) On paljon blogeja joita seuraan, joissa on todella taidokkaasti otettuja kuvia, taitavaa tekstiä ja koko blogin ilme visuaalisesti hieno.
    Tämä sun blogi on silti ihan lemppari. Oot persoonana vain niin symppis, että susta välittyy semmoinen aitous ja rentous, mitä muualta ei löydy :) Blogi ei ole liikaa tekemällä tehty. Ja toki olet niin harvinaisen kaunis myös ulkoisesti, että kuvat sinusta näyttävät aina hyviltä ja mielenkiintoisilta, vaikka olisivat kamerakännykällä otettuja :)
    Keep up the good work girl! Ja huikeen isot onnittelut Cosmoon siirtymisestä! Varmasti tuntuu hienolta, kun saat ns. ihan virallisen oman työjutun, joka on vain sun juttu! Tekee hyvää meille mameille ;)
    xxx

    -Jenni-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni :) Cosmosta olen niin innoissani. Enkä ota paineita, haluan säilyttää juurikin tämän mun näköisen blogini. Varmasti minäkin kehityn tulevaisuudessa ja blogin kuvat paranee, mut en ota stressii siitä. Haluan pysyä mahdollisimman luonnollisena, muidenkin helpompi samaistua. XX

      Poista
  3. Sama kahvi myös Skotlannissa. Ihan paras xx

    VastaaPoista
  4. Juu, ajattelin itse samaa ensimmäisenä, että voi ei, varmaan blogin tyyli muuttuu vähemmän vapautuneeksi ja jotenkin pintapuolisemmaksi. Mutta toivotaan todella ettei näin käy, tulen muuten muisututtamaan! :D Olet selvästi todella iloinen tästä joten olen minäkin puolestasi, onnea!

    Postausidea: Haluisin nähdä miten kiharrat hiuksiasi suoristimella? Teen sitä itsekin, mutta lopputulos on harvoin miellyttävä... en saa tarpeeksi isoja laineita.

    T. Sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja <3

      Joo voin tehdä sellaisen videon..en lupaa koska, mutta toteutan kyllä.

      puss

      Poista
  5. Ihanan aito video! Ja kiva kuulla livenä sun suusta ettei blogi tule muuttumaan jaettet mainosta jos et OIKEASTI tykkää. Joissakin muotiblogeissa mainostetaan jos jokinmoista tuotetta, varsinkin meikkejä kehutaan super hyviksi ja niistä tulee bloggaajan lempituotteita, joita jatkossakin ostetaan. Hupskeikkaa muutaman kuukauden päästä esitellään meikkipussin sisältöä, mutta tämä muutama kuukausi sitten saatu luottotuote puuttuu. Tästä itse lukijana päättelen ainakin niin että ei se tuote ollutkaan bloggaajan mieleen, mutta pakkohan sitä on kehua ja mainostaa kun sen ilmaseksi on saanut. Oho taas tuli hurjan pitkä viesti:D kivaa sunnuntai iltaa :))

    VastaaPoista
  6. Oot söpöllä tavalla huomionkipee ja tykkäät selvästi esiintyä ja työntää oman (todella kauniin) kuupan joka paikkaan. Plussaa. Ois hauska kiusata sua ja leikkitapella :D <3 Susta tulee mieleen sellanen lapsen lailla energinen, intoa täynnä oleva pikkutyttö, joka haluaa keppostella, olla ykkönen ja rokata. Oot vielä kiltti niin oot täydellinen. Ja hyvä viekoitteleva ääni. Sun mies on varmaan maailman onnellisin mies ja Luca onnellisin poika.

    VastaaPoista