expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Tyyliäidin helma tärkeälle päivälle

               Olen hyvin kiitollinen siitä mitä minulla on ja onnellisesti siunattu juuri tästä perheestä.
Eilinen blogipostaukseni keskittyi rakkauteen ja äitinä olemiseen. Tänään haluan esitellä kolmannen äitienpäivä lahjan mieheltäni. Givenchyn pusakka/mekko. Näette kohta..mitä pidätte? eikö olekkin aika rento mutta silti voi juhlapäivänä käyttää? Tiesin jo kaupassa että tämä on minun makuuni. Aamupalaksi terveys smoothie, kermavaahtoa ja mansikoita, minun hemmotteluani, äitienpäivälounas satamassa, formuloiden loppuosa, ajelua ja laatuaikaa yhdessä. Näistä jutuista on minun ikimuistoinen äitienpäivä tehty. Kiitokset trendi iskälle ja pojalleni. Oli hyvännäköistä meininkä meillä ravintolassa <3






Mekko/pusakka-Givenchy
Laukku-Gucci
Heels- Louboutin














16 kommenttia:

  1. Oh lalaa! Täydellisen näköinen teidän uus asunto! Pitää tulla joskus viljasee ;)
    <3:Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOH-LALAAA Maijaseni <3 puss ja halit. Tuu tänne anytime! sitä paitsi meidän pitää alkaa nyt suunnittelee sitä kesää. Tuun suomeen viikonloppuna ;)

      Poista
  2. Kiva pusakka. Itse käyttäisin pusakkaa takkina, kapeitten farkkujen kanssa:)
    Teillä näytti olevan aivan ihana äitienpäivä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEHE...ehkä taidan minäkin käyttää niin ensi kerralla..tai laittaa jotain pidempää pusakan alle ;)

      hugs

      Poista
  3. http://www.vauva.fi/keskustelu/3812488/ketju/tama_varakas_bloggaava_kotiaiti_elaa_kylla_leveasti

    VastaaPoista
  4. Älä välitä, suomalaiset on niin kateellisia :) Sä oot yks inspiroivista ihmisistä ketä oon ikinä nähny! Älä lopeta bloggaamista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, sanattomaksi veit mut. Kiitos ja voit olla varma siitä että sanasi jäi ikuisesti mieleeni ja toi myös paljon lisäenergiaa. Kiitos muru <3

      Poista
  5. Kävin lukemassa vauva sivujen kommentteja kyseisestä ihmisestä ja blogista! Ehkä suurimpana kysymysmerkkinä mieleeni jäi, että minkä helvetin takia ihmiset jotka pitävät Didemiä "tyhjäpäiväisenä ääliönä" vaivautuvat edes lukemaan kyseistä blogia?? Ja vielä kommentoimaan sitä? Eikös se nimenomaan ole vähän ääliömäistä kuluttaa aikaansa edes vastailemaan tämmöisiin jos ne niin kovasti kerta saavat kyseisiä tuntemuksia aikaan :) KUKAAN EI PAKOTA LUKEMAAN TÄMÄN NAISEN PITÄMÄÄ BLOGIA!! Kateus on luonnollinen piirre ihmisissä ja etenkin tässä tilanteessa, missä kyseisellä neidolla on elämässään asioita ja mahdollisuuksia mistä monet voivat vain haaveilla. Onko tämä sitten väärin!? Pitäisikö hyvin toimeentulevilta ja elämässään onnellisilta ihmisiltä kieltää tämänkaltaisten blogien pitäminen. Pitäisikö heidät laittaa piiloon jonnekkin omalle luksus saarelle missä eivät varmasti ole häiriöksi meille muille jotka elämme ns. "Tavallista elämää" ??? Kaikilla meillä taviksillakin on mahdollisuus aloittaa oman blogin pitäminen! Siellä voi sitten jokainen kertoa kurjuudestaan ja kuinka harmittaa kun on ihmisiä maailmassa kenellä talous on kunnossa ja elämä hymyilee!!!! Arvostella saa ja pitääkin sehän pitää yllä näitä, mutta ennen kun lähdetään arvostelemaan ketään idiootiksi jne..saattaa olla järkevää pikaisesti kurkata sisimpäänsä onko kyse kuitenkin vain kateudesta tätä ihmistä ja elämäntyyliä kohtaan ;) Mitäpä jos itse kohdallesi sattuisi esim. Miljoonien lottovoitto, mikä muuttaisi taloudellisen tilanteesi ja antaisi mahdollisuuden samanlaiseen elämäntyyliin kuin hänellä?? Pystyykö kukaan REHELLISESTI sanomaan, että tällaiset blogit enää häiritsisivät millään lailla!? Kyseinen nainen on mielestäni tehnyt pelivedon aloittaessaan blogin kirjoittamisen! Kun blogi oli ollut esillä vasta 2 viikkoa, oli sillä jo 10 000 lukijaa!! Mielestäni aika hyvin!! Satun tuntemaan useampia bloggaajia ympäri maailmaa jo työni puolesta ja voin kertoa teille kateellisille vihlovan uutisen! Kaikki negatiiviset kommentit ja haukkumiset vain ylläpitävät entisestään blogia ja lisäävät sen suosiota ja lukijamäärää ;) Itse bloggaaja ottaa varmasti kritiikin mielellään vastaan ja pystyy sillä "pelaamaan" teidän "inhoajien" kanssa niin että valitettavasti ette sitä edes itse sitä tajua! Veikkaisin teidän tälläkin hetkellä tätä lukiessa miettivän, että " miten niin pelaavan" , juuri se tässä onkin niin viehättävää ;) Aurinkoista kevättä kaikille, niin mustiksille kuin tsemppaajillekkin :D DIDEM! YOU GO GIRL ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hello anonyymi..tarjoisin sulle shamppanjat ja rupattelut jos tietäisin kuka olet ;) Hyvin kirjoitettu, soitin ihan äidilleni ja luin tekstisi hänelle :) Totta, kateus vie hyvin paljon energiaa ihmisestä. Mä jatkan samaa rataa. Vihaajia tulee aina olemaan ;)

      Aurinkoista kevättä ja kesää sinnekkin. Jos asut helsingissä ja liikut kaupungilla ja ehkä joskus näet mut, niin tule nykäsee hihasta :) Olen kesän siellä.

      xx

      Poista
  6. Nätti pusakka, mutta mekkona näyttää, että on unohtunut housut kotiin ;-) Lyhyet helmat on ihan ok, mutta toi on niin vahvasti takin mallinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo...olen naureskellut näin jälkeenpäin myös asialle. Edelliselle sanoinkin jo sitä että housut ehodttomasti jalkaan ensi kerralla tai joku pidempi mekko alle. Mulla on siinä alla nyt musta trikoomekko, mut ei hirveesti näy :D haha. Eikä rakas miehenikään näköjään ole viitsinyt mainita..noh , ei kai häntä se haitannut että on enemmän JALKAA näkyvissä..;)

      xx

      Poista
  7. Nätti pusakka,mut tuli sama fiilis,apua housut on unohtunut :) Kapeat,pitkät jalat eivät ole enää edukseen mekkona käytettynä.
    Samaa mieltä aiemman kirjoittajan kanssa,että ei kannata lukea blogeja mitkä lisää kateutta/negatiivisia tunteita :) Suomesta löytyy massoittain ns.sisustus ja lastenvaateblogeja,missä jokatoisella on musta-valko raidallinen matto,string-hylly ja lapsilla mini rodinin,metsolan tms vaatteita. Siellä kehutaan kilvan toisia. Olen samaa mieltä,että blogit ovat kivoja.Monelle ne ovat turvallisia ja neutraaleja,eivät herätä tunteita,koska voi itse samaistua/saada saman. Ottaisin tämän blogin erilaisena,mahdollisuutena,harmittomana ja osin hassuna. Itse luen juttuja,en allekirjoita näkemyksiä,mutta hauska tietää elämästä mikä on aika toisenlaista kuin omani. En kadehdi,omaani en vaihtaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle tasapainoinen ja onnellinen Anonyymi :) Housut mukaan ensi kerralla tai pidempi mekko, huiiii :) nytkin on alla musta trikoomekko, mutta eihän se näy. Olen kuitenkin samaa mieltä kanssanne että pusakan alle jatkossa housut tai shortsit.

      Blogini on hömppä, hyvin harmiton, välillä tunteellinen ja AITO. Minä olen aito! Tietenkin välillä on mukava painottaa tiettyjä asioita, jotka sitten herättävät tunteita, vihaa tai kateutta toisissa. Niin kuin aikaisemminkin olen sanonut, kananttaa lukea pilke silmäkulmassa blogiani. Se mikä bloggaamisessa onkin parasta, ei ole mitään oikeaa tai väärää. He jotka tykkäävät lukea hömppää, katsella kuvia, vaatteita ja suoda itselleen irtioton arjesta, tylsästä työstään ehkä..niin voivat sitten saada inspistä minulta, engergiaa omien unelmiensa tavoitteluun...etc.

      Paras lause kommentisassi oli viimeinen lause <3

      halit

      Poista
  8. Laitoin tuon linkin tänne, että tetäisit mitä siellä kirjoitellaan ja että voiit ylläpitoa pyytää poistamaan keskustelun. Itse en ole siihen osallistunut.

    VastaaPoista
  9. Sulla on tosi kiva ja mielenkiintoinen blogi ja olet kaikenlisäksi vielä ihan älyttömän kaunis nainen! Ihanaa kesää sulle Didem ja voimia pikku Lucan kanssa, joka on myös tosi suloinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta. Oon ollut busy taas viime päivät..joten ei ole postauksia tullut niin tiuhaan tahtiin. On aina niin kiva kuulla kun joku tykkää blogistani.

      Aurinkoista kesää sullekkin <3

      Poista