expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 25. tammikuuta 2014

Relaxing Friday with friends

Iphone kuvamatskuna eilinen asu ja ilta :) unohdin kameran kotiiin!!! arrgh..olin niin suunnitellu ottavani laadukkaita ruoka/sisustuskuvia..:/ no can do. Eilinen ystäväpariskuntamme emäntä on maailman paras tekemään ruokaa! God damn the food was good. Olimme kolme pariskuntaa ja muutama koira :) ihana ilta. Mulla päällä uusi neule (Tally Weil...niin halpiskauppa) :D ne mun korvapipot on kans sieltä. Ne myy ihan hauskoja juttuja.

Tämän pariskunnan kämppä on huikee sisustukseltaan. Otin vaan muutaman kuvan!!! Aina unohdan sitten loppuillasta ottaa..olis ollut niin kivoja sisustusyksityiskohtia. 

Pukukoodi oli mega casual, cozy ja relaxing :) Mulla ainakin oli! 19 kommenttia:

 1. Hieno kämppä! Ja hieno sä!

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä niin ihana laukku<3 Ja puserosi on ihanan tyttömäinen.

  VastaaPoista
 3. Oletko koskaan miettinyt, jos miehesi tapaa ikäisesi kovan komean (aivan kuin sinä) uranaisen ja huomaa mikä ero teissä on?

  VastaaPoista
 4. Mitä jos miehesi kiinnostuukin siitä upeasta koulutetusta kauniista naisesta, jolla on paljon enemmän annettavaa henkisesti?

  VastaaPoista
 5. Akateemisesti koulutettuja sinun ikäisiä kauniita naisia on paljon, miten olet ajatellut, että kilpailet heidän kanssaan?

  VastaaPoista
 6. Silloin kun vastassa on kova ikäisesi koulutettu uranainen niin miten meinaat selvitä? Olet kertonut, että nykyinen mieheni hoitaa jatkossakin sinun ja lapsesi elannon, mikä on ok! Mutta miten sinä haet substanssia elämällesi? Siihen ei pitkällä juoksulla merkkikassit auta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites olis jos hankkisit oman elämän ja murehtisit omia ongelmias tuossa ahtaassa ja surkeessa maailmassasi..?!!? Hävettää puolestasi tuollainen pikkumaisuus!

   Poista
 7. Haa, Tally Weijl, muistoja... vuosia sitten Sveitsissä käydessä ostin sieltä kaikenlaista ja niillä oli hauskoja kasseja silloin, joissa luki totally sexy :)

  Löysin tänään blogisi ja piti kyllä mennä jo nukkumaan, mutta jäin lukemaan. Kääk, nyt pitää kyllä oikeesti mennä, koska huomenna on töitä, onneks vasta iltavuoro tosin. Mutta luulen, että tulen toistekin takaisin, vaikuttaa ihanan erilaiselta ja pitkänä ja hoikkana sitä samaistun itsekin moniin juttuihin. Vaikka teenkin kahta työtä voidakseni pitää omaa hevosta ym, eikä ole varaa luksuselämään. Mutta I like this blog anyway :) :)

  Hahahaa, arvon anonyymi(t). Miehiä ei paskaakaan kiinnosta, onko naisella akateeminen koulutus vai ei. Miehiä kiinnostaa ihan muut asiat. Sitä paitsi, älykkyys ja viisaus ei korreloi koulutuksen kanssa, suuntaan eikä toiseen. Ei naisilla, eikä miehillä. Ja etenkin, jos mies näkee naisen, joka on gorgeous, niin on ihan sama, löytyykö se nainen nakkikioskin tiskin takaa vai jostain matemaattisen tiedekunnan vuosijuhlasta. Sitä paitsi monessa asiassa elämässä käytännöllisyys on paljon hyödyllisempää, kuin akateemisuus ja kirjaviisaus. Vaikka kaikilla tietysti on paikkansa maailmassa, akateemisillakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YHDYN! Olet täysin oikeassa tässä! MIETTIKÄÄ SITÄ MUUMIOITUNEET MUUMIMAMMAT SIELÄ PERÄKYLÄSSÄ!!!!

   -Anastacia

   Poista
  2. veikkaan että pidemmän päälle, woman with no brains alkaa tympimään.
   ellei sitten itse ole idiootti :D

   Poista
  3. Itseasiassa älykkyys korreloi koulutuksen kanssa. Se on kyllä moneen kertaan tutkittu. Asioiden välillä voi olla korrelaatio, mutta se ei poissulje poikkeuksia. Koulutettuja miehiä kiinnostaa ensisiaisesti kaunis ja koulutettu nainen, niin uskon (mies kyllä joutuu usein tekemään kompromissin ja tinkimään jommasta kummasta). Nykymiehiä ei enää niin kauheasti kiinnosta elättää naista, vaan kaipaavat enemmän DINK-elämää. Jos mies ei ole koulutettu, mutta rikas, en usko naisen koulutuksella olevan sille niin paljon merkitystä. Ehkä semmoiset miehet tykkäävätkin elättää naista ja nauttivat esitellä kaunista puoliskoaan kavereille.

   Täytyy sanoa, että ensin alkuun olin ihan huvittuneen pöyristynyt tästä blogista, Didemistä ja näistä sivulla pörräävistä "tyhjäpäistä", mutta nyt huomaan klikkaavani tänne blogiin päivittäin. Jotain viihdykettä tämä tarjoaa, joten enää en naura tälle ilkeästi, vaan ihan hyvillä mielin. Sä olet Didem pohjimmiltas varmasti ihan huipputyyppi, mutta karsi tuota rich bitch-asennettas vähän. Sä voit olla paljon muutakin kuin vain kaunis.

   Poista
 8. siis WAAAUUUUU, olet ihan oikein "alentunut" normaalin ihmisen tasolla ja ihan ostanut halpiskaupasta paidan.
  WAAAUUUUU.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu eiks vaan! ..kannattaa ehkä käydä läpi mitä vaatemerkkejä yleensä käytän niin ei tarvii tehdä itsestään hölmöä ens kerralla ;)

   Poista
  2. kukahan tässä teki taas itsestään idiootin?

   Poista
 9. Ei varakkuus sinällään kerro mitään akateemisuudesta. Ollakseen sivistynyt tai akateeminen ei tarvitse olla varakas. Toki koulutus voidaan nähdä välineenä paremman elintason saavuttamisessa, muttei se missään nimessä mikään oikotie varakkuuteen ole. Mutta aivan totta nykyään on muodikasta olla pyrkyri ja uusrikas: "minä minä minä haluan oikikseen" koska sitten tulee rahaa ovista ja ikkunoista eikös vain. Pyrkyri pyrkii sitten korkeakouluun, koska haluaa saavuttaa jotain omasta mielestään hienoa, esim. niitä merkkilaukkuja. Olen esim. huomannut, että jotkut oikiksen käyneet haluavat mitä kummallisemmissa tilanteissa ja yhteyksissä korostaa "oikislaisuuttaan". Tämä korostamisen tarve on epähienoa ja vulgaaria. Usein tämä näkyy heidän ulkoisesta olemuksestaankin: käytetään ns. varmoja merkkilaukkuja, jotka kaikki tunnistavat että tämä on kallis laukku. Huom. en missään nimessä halua yleistää kaikkia juristeja tässä :D, mutta tähän olen kuitenkin itse törmännyt viettäessäni iltaa erilaisten ihmisten kanssa. Monet ei pyrkyrimäisesti käyttäytyvät akateemiset eivät koskaan alleviivaa itseään sen kummemmin tai nosta itseään jalustalle. Mainitsen vielä, että missään ei ole väitetty, että tämän blogin pitäjän mies on joku akateeminen proffa. Tuskin hän seurustelee tämän naisen kaisen kanssa, koska luulee tätä jotenkin erityisen akateemiseksi. Ylipäätään tuskin kukaan, joka tietää mitään ihmissuhteista luulee, että koulutus tai raha on tae yhtään mistään. Ne eivät todellakaan kerro ihmisestä kaikkea. Ei voi olla ihan viiisas, jos seurustelee tietoisesti aina vaikkapa tietyn ammattiryhmän edustajien kanssa. Naurettavaa. Rikastua voi vaikka olemalla yrittäjä. Siihen ei koulutusta vaadita.Ja jos sitten on varaa johonkin mustaan nousukas BMWhn, niin ei se kerro mistään sivistyksen tasosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn myös tähän. Hyvin oivallettu :)

   -Anastacia

   Poista
  2. Mä en ymmärrä miksi mä eksyin tähän blogiin, mutta oivallinen reality check kerta kaikkiaan. Tämmöisiäkin ihmisiä todella on. Mua naurattaa tuo, että "varakkuus ei kerro mitään akateemisuudesta" :D! Eikös sen pitäisi olla toisin päin. Akateemisuus ei kerro mitään varakkuudesta. Köyhimmät kolmekymppiset joita tunnen, ovat akateemisesti kouluttautuneita. 95% oikislaisistakin (mukaan luettuna just valmistuneet juristit) ovat köyhiä puurtajia aina jonnekin 30-35. ikävuoteen saakka ja sitten kerryttävät varallisuutta, jos kerryttävät. Sitten on tietenkin nämä pappabetalarit, nuorena varakkaan miehen löytäneet miisut ja "muka"rikkaat, jotka mielellään näyttävät, että materiaa piisaa. Tärkeintä on näyttää rikkaalta, vaikka pankkisaldo olis 0e.

   Sivistyneisyys ei myöskään ole sama asia kuin akateemisuus. Voi sanoa, että kaikki akateemisesti kouluttautuneet ovat jossain määrin sivistyneitä (toiset suppeammin, toiset laajemmin), mutta fiksu voi olla ilman koulutustakin. Sivistystä ei voi rahalla ostaa. Se on viisautta, laaja-alaisuutta, suvaitsevaisuutta, hienotunteisuutta, tietoa ja maailmankuvaa. Miten paljon mieluummin mä näkisin nuorten tekevän töitä sivistyäkseen, kuin pelkästään takovan rahaa. Kun huomaa ymmärtävänsä maailmaa, ihmisyyttä ja itseään siinä kaiken keskellä niin hyvin, että saa rauhan sielulleen, tajuaa ettei tarvitse materiaa tullakseen onnelliseksi!

   Poista