expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 21. helmikuuta 2014

Greetings from our Kitchen

Perjantain kunniaksi, kata pöytä kauniisti erialisilla herkuilla.

Vaihda perus juomlasit vaikkapa viinilaseihin, vaikka kaadatkin siihen vain vettä/vichyä.


Valmista herkkuruokasi. Se tervellinen herkkuruoka. Syö kohtuullisesti, niin on myös mieluisaa valmistatutua perjantai iltaan, kun olo on kevyt. 

Me valmistimme uunilohta, perunoita, porkkanoita ja salaattia.

Jälkiruoaksi tarjoilen mustikkarahkaa (kohta alan vatkailemaan).




Ruoka maistui, nyt maistuu lätkä...ja myöhemmin uppoudun vaatehuoneeseeni. Täytyy miettiä mitä laitan päälleni tyttöjen dinnerille :)

Bye for now.. <3

6 kommenttia:

  1. Ooh,salaatti näyttää namilta,mitä siinä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun en kirjannut aineksia postaukseen.

      Salaatti:

      Rucola, miniluumutomaatti, feta, kurkku, oliivi, paahdettuja suolapähkinöitä cashewpähkinöitä, provence yrttisekoitus, herbamare, oliiviöljy ja balsamico :) TADAAA :) very easy and super delicious!

      Poista
  2. Vau hei tosi hyvän näköistä ruokaa, ja vieläpä suht terveellistä:) Voisitko pistää vähän tarkemmin reseptiä tulemaan etenkin tosta salaatista (niin superin näköinen!), voisin itsekin sit miehen vaikka tällaisella ruualla yllättää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo <3 sun kannattaa yllättää!!

      Salaatti ohje:

      Rucola, miniluumutomaatti, feta, kurkku, oliivi, paahdettuja suolapähkinöitä cashewpähkinöitä, provence yrttisekoitus, herbamare, oliiviöljy ja balsamico :) super hyvää ja vinkki: älä arastele yrttien kanssa. Voit myös tehdä salaatin niin että vaihdat fetan mozzarellaan ja lisäät vielä salattiin myös tuoretta basilikaa...tosi namii ;)

      Uunilohi (mausta mielesi mukaan) suolaa, tilliä, sitruunaa) very simple! uunissa pidän 200 astetta 30 minuuttia.

      Good Luck <3

      Poista
  3. Voisitko joskus tehdä jonkun päivä kanssani postauksen? :)

    VastaaPoista