expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 15. helmikuuta 2014

Red Hermes & Red Flowers

Vaatehuoneessani on roikkunut Mangosta ostettu tyköistuva kukkais sisä/ulkotakki. Se käy hyvi  tuon punaisen uuden koruni kanssa. 

Olimme Lucan kanssa Sveitsin Hoplopissa, kun sitten kotimatkalla päätin pysähtyä autolla ja napsii pari kuvaa itsestäni. 










16 kommenttia:

  1. Ihana asu!!! Aivan täydellinen olet :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva takki ja koru sopii täydellisesti siihen:) Ihanan keväistä teillä sielläpäin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä oli eilen 15 astetta. Jengi rullaluisteli tpaidoissa. Noh, tänään taas sataa ja on perusharmaata. Anyways..keväisempää on kun mitä Suomessa :) Kiitos sulle ja mukavaa sunnuntaita.

      Poista
    2. juu Didem, ne 2-3 tuntia ku aurinko paistaa niin päästään ehkä sinne 15-asteeseen mutta yöt, aamut ja illat on kylmää niinku tähän vuodenaikaan kuulukin. tuskin on genevessäkään t-paita kelit...

      Poista
  3. Jokos siellä tarkenee noin? Mahtavaa, sillä parin viikon päästä olen menossa Geneveen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO :D ja siis eilen oli 15 astetta lämmintä. Ihmsiet kulki tpaidoissa. Meetkö lomailee Geneveen? Pidän Genevestä :)

      Poista
    2. Jee, mahtavaa, sillä mä oon niin kyllästynyt talvitakkeihin ym :D Juu menen muutamaksi päiväksi, mun mies halusi sinne autonäyttelyyn.. Itseäni ei kyllä autot kiinnosta, mutta kai siellä mullekkin jotain nähtävää on :)

      Poista
  4. aivan törkeen makee takki! mistä mangosta ja miten kauan sitten tuo on ostettu? ois ihan tyylikäs lisä minunkin vaatekaappiini :p -k

    VastaaPoista
  5. luonnonkiharoihin hiuksiisi kannattaisi kokeilla hiusöljyä! muutamia hyviä merkkejä on biosilk, moroccan oil ja wellan luxoil :) vai onko jo käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytössä on Schwarzkopfin Bonacure hairtherapy miracle oil. Mutta hiukseni on todella kuivat...sanon aina e ne näyttää ihan kuolleilta :)

      Poista
  6. moi, mikä ray ban malli tuo on :)? super hienot!

    VastaaPoista
  7. Tää tyyli osui ja upposi! 8) Grrrr!

    VastaaPoista