expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 30. lokakuuta 2014

Stylish & Cozy!




Bag/YSL
Boots/H&M
Jeans/ZARA
Pipo/Miesten H&M
Neule/
Huivi/LV
Aurinkolasit/ZARA

Nämä asukuvat ovat varmasti onnistuneimmat ikinä mitä blogissani on ollut. Kuvauspaikkana toimi Bahnhofstrasse (Paradeplatz). Pidän kuvista niin paljon. Kiitos Heli. Sitä paitsi mun mielestä onnistuin myös hyvin asussa.
Laukkua ja huivia lukuunottamatta, asu on budjetti asu :)

Mitä pidätte?

Kuvat/Heli Santala

20 kommenttia:

  1. Olen lukenut blogiasi melkein alusta saakka mutta kommentoin nyt ensimmäistä kertaa. Ihan aluksi siis kiitos tosi kivasta blogista! Olet aito ja uskollinen itsellesi ja tyylillesi, ihailen sitä. Tämän päivän asu on tosi kiva, ja haluaisinkin kysyä vinkkejä LV:n huivin sitomiseen. Voisitko tehdä postauksen siitä, sinulla on aina huivi niin kauniisti solmittuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltaa Heidi :) ihan aluksi iso kiitos sulle että luet tätä. Blogeja on valtava määrä ja että jotenkin erottuisi joukosta on haastavaa, mutta onneksi kaikille on jotain :D Siis mä menin uudestaan katsomaan kuvia et miltä toi huivi nyt oikein näyttää kuvassa. Kyllä voin kokeilla tehdä vaikka video muodossa huivi postauksen, mutta oikeesti en mä ikinä mieti miten laitan huivin. Mä vaan laitan sen :D haha..ja kun lapsen kanssa liikun, niin koraan huivia lukuisia kertoja päivän aikana. Kiitos anyways! Teen videopostin jossa sidon huiveja...hihi..voi tulla hauska :) xx

      Poista
  2. Näytät aina hyvälle, tyylisi on rento mutta kuitenkin supertyylikäs! :) Minusta erotut muista bloggaajista eduksesi! Onko nuo Hennesin saappaat aitoa mokkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole aitoa mokkaa. Kiitos Anne Jennika. Hymyt sinne ;)

      Poista
  3. Näytät upealta! Minkä pituinen olet? Näytät niin pitkältä, mutta joku mekkosi oli Zara lastenosastolta 164-kokoa. Kysyin joskus aiemminkin, mutta en saanut koskaan vastauta, voisitko tehdä meikkauspostauksen? Sinulla on niin kaunis iho niin kuulisin mielelläni mitä meikkejä siinä käytät ja mitä huulipunaa käytät? Olisi myös mielenkiintoista kuulla kuinka monta merkkilaukkua omistat? Kauanko olet niitä keräillyt ja kuinka usein sellaisia ostat? kerran vuodessa vai useammin? Kiitos hyvästä blogista! // Cilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Cilla. Aluksi kiitokset kehuista :) <3 Tietty kuvakulma antaa lisäsenttejä :) olen 168cm pitkä (mulla pitkät jalat)
      Sorry et mulla jäänyt vastaamatta aikasemmin sulle :/ mä voin tehdä meikkipostauksen, mutta se luultavasti jää aika tylsäksi :D REHELLISESTI..en satsaa oikein meikkeihin, en tiedä mitään meikkivoiteista, merkeistä etc. Puuteri joka mulla on on varmaan 3 vuotta vanha (heh) mutta voin tehdä silti postauksen ja kertoa tuotteistani, koska mulla on muutama hittituote, josta en helpolla luovu. Huulipunaa en käytä melkein koskaan. Sen sijaan hydracolorin värillinen huulirasva on kulkenut mukanani jo vuosia. Huulen on riippuvaiset siitä. Lista merkkilaukuista tulossa :) kauniita unia xx

      Poista
  4. Aivan ihana asu! Tiedän, että haluaisit blogisi saavan lisää lukijoita ja suosiota. Panosta kuviin. Opettele asetuksia, niin että kuvista tulee tarkkoja. Kauniit taustat ja vaihtelevat tunnelmat. Mielummin muutaman hyvä ja laadukas kuva, kuin paljon epätarkkoja. Sanon tämän, koska minäkin toivon tänne lisää lukijoita! Tarkkaile mitä yhteistä on niillä blogeilla, joilla on kymmeniä tuhansia lukijoita. Ei siksi, että tästä tulisi "samanlainen", mutta jotain ne tekevät oikein, kun lukijoita piisaa. Minulle yksi tärkein "kriteeri" blogeissa, on kauniit kuvat ja mielenkiintoinen teksti. Kirjoittaisit enemmän, juttujasi on hauska lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Liisa. Kiitos tästä hyvästä kommentista. Tulevaisuuden suunnitelmissa on opetella kameran käyttö ja kuvien käsittely. Halu oppia on kova :D ja rehellisyyden nimisissä...tällä hetkellä en ymmärrä mitään kameroista tai kuvien käsittelyistä, en tajua mitään linsseistä ja numeroista. Se että lukisin ohjekirjaa ei auta mua lainkaan, mutta suunnitelmissa on käyä kurssi.

      Mukavaa alkavaa viikkoa <3

      Poista
  5. Rakastan blogiasi! Olet mahtava, inspiroiva ja upea nainen. Jos toiveita saa esittää, niin olisi ihanaa jos voisit tehdöpostauksen jossa esittelet kaikki laukkusi (milloin sait, minkä hintainen, missä tilanteissa käytät ja minkälaisen asun kanssa) ja sama kengistä! Olisi myös ihanaa jos voisit esitellä suosikkivaatteesi ja kotinne sisustuksen, ja minua kiinnostaisi myös kuulla tuntemuksiasi synnytyksen jälkeen (raskauden tuomista muutoksista, lapsen tuomasta vastuusta ja miten lapsi vaikutti suhteeseenne) Olisi myös kiva jos laittaisit kasvokuvia tänne useammin, kun olet niin kaunis! :) Eli siis:
    1. Laukkupostaus
    2.kenkäpostaus
    3.sisustuspostaus
    4. Raskauden jälkeen-postaus
    5.lempivaate-postaus

    Kiitos ihanasta blogista! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan simppeli asu. Sun päällä asu kuin asu näyttää hyvältä. Koska sut voi taas bongata hesassa?

    VastaaPoista
  7. pakko mainita tosta kuvan laadusta..en tiiä miten ite näät nää kuvat, mutta näähän on aika epätarkkoja,heilahtaneita ja sumeita :/ eikä siis pelkästään näissä kuvissa vaan yleensäkin. hyvään kameraan kannattaa panostaa tai sit opetat mikon kuvaamaan heheh ;) mutta oikeen ihana asu sulla kyllä ja kuvatkin on muuten kivoja vaikka laatu on mitä on.

    VastaaPoista
  8. Rakastan tota sun sinistä YSL Muse laukkua, haha <3 Tosi onnistunut asu muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks :) Samaa mieltä! Harvemmin vain tulee käytettyä tuota laukkua. Mulle hieman vieras väri, vaikka tykkäänkin.

      Poista
  9. Olisi kiva joskus nähdä myös mitä halvempia laukkuja omistat vai omistatko ainoastaan noita merkkilaukkuja?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei <3 Pakko sanoa että laukkuni on kaikki merkkilaukkuja.

      Poista