expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tunteita ja Tuoksuja

Tuulinen ja viileä lauantai ilta Miamin downtownissa. Ollaan käyty sushilla ja Publixissa hakemassa vauvanmaitoa ja ruokia. Katselen huoneeni ikkunasta ulos pilvenpiirtäjä hotellia joka on valaistu violetilla. Oikeastaan katseeni kiinnittyy vaan huoneisiin jossa palaa valo. Luca inisee taustalla, kun pitäisi nukkua. Mietin mitä kukin tekee huoneissaan, millaisia ihmisä siellä on. Joku ehkä juuri nyt ruiskuttaa vangitsevan parfyymin iholleen (mikäköhän se mahtaa sitten olla) ja astelee koroilla kohti käytävää, jossa mies jo odottelee, toinen valuu kylpyammeen lämpöön ja sulkee silmänsä nautinnosta, kolmas lähdössä bilettää ja sitten joku pari joka vain kuhertelee ... ajatuksia ehti imeytyä päähäni muutaman hitaan minuutin aikana, niin paljon että unohdin Lucan itkuisen ininän ja pääsin hetkellisesti pois todellisuudesta. HAH, huoneet loppui ja itku sen kun jatkui. Ei voi mitään, sellaista se vauva arki on. Kyllä mä myönnän että usein ajattelen mitä me nyt vaikka tehtäis mieheni kanssa, jos vauvaa ei olisi. Se ei tarkoita että haluaisin sitä, mutta välillä tulee ikävä vain kahden keskeistä aikaa jossa mentiin ja tultiin miten sattui. En vaihtaisi mitään ja olen ikionnellinen, mut kai se on inhimillistä välillä olla itsekäs ja voivotella sitä kun ei enää vain voi ajatella vain itseään. Hermostuneena syön paljon purkkaa ja juuri nyt olen tyhjentänyt kokonaisen purkkapaketin noin 15 minuutissa. Epänormaalia ja masuun sattuu. Meinaan ensi viikolla mennä rentouttavaan hierontaan ja ottaa kaiken irti siitä että joku hoitaa minua.

Inspiraatio pyrähdys tuli käymään luonani eilen ja tänään, kun tavattiin ystäväpariskunta sattumoisin Aventura mallissa. No se shoppailu jäikin siihen ensimmäiseen kauppaan, jossa nähtiin, koska suuntasimme  6h lunchille Cheesecake factoryyn ;) Oli aivan ihanaa! Vaikutuin ja inspiraoiduin tästä naisesta niin paljon, että mielessäni sain ratkottua monta asiaa, kiitos hänen valovoimaiselle ja energiselle olemukselleen. Jotkut ihmiset vain tuovat hyvän fiiliksen, joko yhdessä pariskuntana tai yksilöinä. Tässä tapauksessa molemmat vaihtoehdot toivat hyvän olon tunteen. Mieheni on tietenkin yksi heistä, joista saan inspiraatiota ja energiaa. Jatkoimme tänään juttuja taas lunchilla, josta pariskunta suuntasi sitten Caribbean cruisille 10 päiväksi. Me jäätiin satamaan tutstumaan purjeveneisiin. Täällä on venemessut tänä viikonloppuna, joka myös kertoo sen miksi hotellit ovat täpöten täynnä. Kiva oli pyöriskellä päivä veneiden kanssa ja huomenna kiertely jatkuu yachtien luona.

By the way..purkkapaketti on nyt vaihtunut viinirypäleisiin ja Lucakin nukkuu ;) Minä tipsuttelen Lucan luokse ihailemaan maailman parasta ihmettä ja jatkan matkaani babydoll pitsi ylläni kylpyhuoneeseen ja ruiskutan kerran ilmaan Armani code tuoksua. Tästä on hyvä vaipua syvään uneen.

<3






























10 kommenttia:

  1. Jag läste igenom hela din blogg,den är underhållande och fantastisk!Du är äkta och vacker både på insidan och utsidan.
    Ljuvligt att hitta en blogg värd att följa.
    Har beundrat din stil redan i flera år (vi har många gemensamma bekanta och har setts ett antal gånger) och ville bara säga det eftersom jag aldrig riktigt haft chansen att säga det i person direkt åt dig. Du är den vackraste kvinna jag sett och det är mycket sagt från en stolt kvinna som jag :) God fortsättning!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack fö dina fina ord!! Ljuvligt va öppen du e :)

      <3

      Poista
  2. Luen blogiasi aktiivisesti ja pidän siitä tosi paljon. Olet minunkin mielestäni todella kaunis,itsevarma ja sinulla on huippuhyvä tyyli. Pidä sama tyyli ja avoimmuus, niin blogisi saa paljon lukijoita:) On myös ihana nähdä äidillisen roolisi, kun kirjoitat ja julkaiset kuvia söpöstä lucasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja anteeks, mulla on jäänyt vastaamatta muutamaan kommenttiin. Tosi kiva kuulla että blogini miellyttää, se on tottakai tärkeää kirjoittajalle ja siitä saa lisää intoa. Ainakin aitous ja suora puhe tulee pysymään...huono feikkaaja ;)

      <3

      Poista
  3. Pidän blogistasi paljon, mutta miksi et vastaa kommentteihin lainkaan? Terveisin vakkari lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Checkaan lapi heti kun paasen koneelle mita on jaanyt vastaamatta. Pyrin kylla vastaamaan kommentteihib ja olen todella iloinen etta niita tulee. Seka hyvia etta negativiisia. Reissussa kun viela ollaan niin olen ollut hieman huono taman blogin kanssa..ensi viikolla kotiin niin eikohan tahti muutu :) mita sulla oli mielessa johon olen unohtanut vastaamaan? Kauniita unia..taalla.aletaan nyt nukkumaan

      Poista
    2. Hei! En ole edellinen anonyymi,mutta voin vinkata etta esimerkiksi edellisen valentines paivan postaukseen et ole vastannut kommentteihin.

      Take ur time! Kylla me lukijat ymmarretaan :)

      Poista
    3. Kiitos <3 nyt olen vihdoin päässyt näpyttelee ja vastailemaan..samalla kun katselen Oscareita :)

      Poista
  4. Hej Didem!
    Bra val av svarta blusen. Jag har helt samma :) Hur är det i Miami? När kommer ni till Finland?
    H. Derya

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heej :) tack! köpte den här. Miami rockar, allt bra alltså. vi kommer till Finland säkert den 1.3 :) <3 hälsa alla..pusssss

      Poista