expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Bring the Action




Taustalla soi will.i.am - Scream & shout ft. Britney Spears. Kirjoitan teille huotellihuoneesta ja odotan että pääsen ulos aurinkoon ennen 14 lounasta ystäväni kanssa.
Mä tulin siis Suomeen lauantaina. Ikävä oli ollut kova <3 Mieheni oli Barcelonassa vlopun ja haettiin hänet kentältä maanantai iltana. Äiti oli mua vastassa kun tulin ja ajettiin kotiin (Luca jäi hoitoon) mä kiiruhdin matkalaukun kanssa makuuniin ostaa megasäkin <3 ja sit ihana Stephanie olikin jo mua vastassa. Mä oon todella mukavuudenhaluinen ja keli kun oli mikä oli...niin oli onneissani kun pupuni pääsi hakemaan. Me ollaan tunnettu kouluajoilta saakka, ja oltu tosi läheisii viimeiset 4 vuotta. Harmittelen sitä että olen todella huono yhteydenpitäjä kun en asu täällä ja skypessä oleminen tuottaa hankaluuksia (en tiedä miksi) Sen takia mun puhelinlaskut koko elämäni ajan on ollut naurettavia. Mun isä sano aina että mikään muu ei ole niin turhaa, kun puhelinlaskut. se on kun heittäis rahaa vaan ilmaan. Varsinkin kun summat oli mitä oli. Nojoo..olen skarpannut kuitenkin :) mut siis pointtini oli se että Stefu on yhtä huono yhteydenpitäjä kun minä ,koska sekin reissaa ja on ollut just Nykissä viimeiset kuukaudet mallihommissa, niin on ihana tietää että toisen kanssa jutut jatkuu (kuin olisi ollut tekemisissä koko ajan, vaikka onkin ollut taukoa). Sit vaan kauhee updeittaus ja ne hetket on parhaimpia!! Niihin tarvii viiniä, hyvää ruokaa ja aikaa <3 Sitä meillä olikin lauantaina. Oltiin otettu pöytä Stefan's steakhousesta. Delicious! Ihan totta..suosittelen kaikille Cobe meat (aika kallis 59e) pelkkä liha. Lisukkeet maksoi erikseen, mutta se liha on suussa sulavaa. Syötiin koko iso liha, eikä tullut edes ähkyä. 
Illan outfitit oli rennot, vaikka lähdettiinkin ulos. En ole perus mikkumusta nainen ollenkaan..mekkoja on paljon ja nyt vlopuksi meinaan laittaa yhden aika siistin setin päälleni, mutta niissä on useimmiten joku juttu. Voiko olla tylsempää bileasua kun mekko jossa näkyy tissit ja peppu epäseksikkäästi, koska mekko ei sovi vartalomuotoon ja sit siihen päälle laukku joka näyttää muovilta. Huom! pidän mekoista ja käytän itse mekkoja, mut kuten sanoin..mulla on joku erikoisjuttu siinä asussa silloin, mutta tämäkin on vain makuasia. Yksinkertainen, joka silti herättää huomioo. Sellaiseen kun onnistuu, niin good!




Meillä oli sama taksikuski koko illan käytössä, koska sää oli niin karsee että ei vain voinut liikkua ulkona. On se mukavaa että heti kun haluaa vaihtaa paikkaa, niin se taksi odottelee sinua siinä ulkopuolella. Käytiin dinnerin jälkeen Libertyssä, Bläkissä ja Teatterissa. Jaskan grillin kautta kotiin herkuttelee. Siisti ilta kaikinpuolin, ihana nähdä tuttuja. Kävelin luuri kädessä koko illan ja siitä mulle huomautettiinkin. Tosin se ei ole mikään uusi juttu minulle, vaan sillon kun en ole mieheni kanssa ulkona niin pakko olla kuitenkin yhteydessä. Hölmöö, mut mulla on aina hirveesti asiaa keskellä yötä ;)
Sunnuntaina aamulenkille Stefun koirien kanssa ja sen jälkeen pienessä väsymyksessä Siltaseen. Pakko sanoo että olin hieman pettynyt brunssiin. Pulitat 15 e tosta annoksesta joka näkyy kohta alhaalla. No onneks sit saatiin tilattua aina lisää leipää etc. Niillä oli tässä välissä uudestaan se buffet, mut eipä siis enää. Päivä hengattiin siellä ja kuunneltiin leevi and the leavingsiä <3
Illalla ajoin siitä sit hakemaan Lucaa ja sit vasta rumba alkoikin.











Luca päätti esittää pelleä loppuillan ja yön. Performanssi kesti noin 5 tuntia...aamu 4 asti. Silmät ristissä katselin kun toisella on niin älyttömän hauskaa. Huohh! <3 Kiitos varamudelle.. joka yllyttää Lucaa ..hah..helppo se on yllyttää, kun tietää että vastuu on jollain toisella ;). Stefu on siis varamude..Lucalla 4 kummia ja 1 varaMude. Ainiin..pitää kirjoittaa niistä ristiäisistä. Sorry lukijat, olin ihan unohtanut.



Lentokentällä hakemassa Miestäni. Oikeesti, en tiedä mikä kikatuskohtaus meillä oli siellä Stefun kanssa, mut 23 illalla ihan kauhee räkätys. Mä kävin ihan suurostoksilla kentän alepassa..hyvä idea muuten! Mun piti ostaa vaippoja, ei muuta. Olin ihan hiestä märkä ku mieheni tuli, koska mulla oli ihan perhosia vatsassa kun odotin häntä. Tuntui ihan kuin olisin menossa ekoille treffeille vatsassani <3 se on aika ihanaa..aidosti olin hermostunut ja niin täpinöissäni kun näin hänet. Mun silmissä kuuminpakkaus ikinä. Se tuli niin siist setti päällä..vihreet carhartin housut, maastonvihreä parkatakki ja makian siisti karvalakki.

Päästiin hotellille. Yövytään samassa paikassa kun viime kerralla ja oli ihana nähdä kuinka henkilökunta otti meidät vastaan. Especially brekulla, yksi nainen joka on niin herttainen ja mukava <3 hän kehui blogiani, lucaa ja miestäni ja että kertoi kuinka paljon energiaa ja iloisuutta tuon. Tottakai on mukava kuulla kehuja! Annan niitä itsekkin..mm eilen Los Cojoneksessa annankadulla menin kehumaan yhtä naista, joka vaan tuoksui jumalattoman hyvälle!



                                                     Ahaa elämys pupulla, ei keskisormi.






Löysin kivan pipon Hennesistä femmalla. Mamman kanssa oltiin shoppailee eilen ja mukaan tarttui jotain pientä. Ainakin toi viininpunainen elegantti hattu joka näkyy vikassa kuvassa. Oon tosi iloisella tuulella ja nyt lähden siis ulos aurinkoon. 



4 kommenttia:

  1. Minkäköhän merkkinen oliivin värinen ulkotakkisi on? Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on pari vuotta sitten ostettu Zarasta. Mutta niillä tulee joka vuosi uudistettu malli joka on samantyyppinen. Tänä vuonna se irrotettava karva oli leopardikuosia, muuten ihan samanlainen :).

      Poista
  2. Mistä Henkasta ostit pipon? Kiitti!!

    VastaaPoista