expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Vaatteitani voi ostaa kirppikseltä (Femma tori Riihimäki), pöytänumero 344

Tänään kävimme katsomassa kolmannen kämpän. Järvi ja vuorinäkymä, mutta sijainti on järven vieressä. Uusi moderni kerrostalokomplexi, jossa paljon lasia/ikkunoita ja avaruutta (juuri mistä pidämmekin) ja johon saa walk-in closetin..Hyvä! Koska me molemmat pidämme vaatteista ;). Talo ja asunto on juuri siis valmistunut ja oli jo myyty, mutta pariskunta joka oli tähän muuttamassa päätti sitten erota, joten he eivät ikinä pääse muuttamaan tähän heille erikoisdesignattuun asuntoon, vaan se pitää nopeasti saada myytyä. En tiedä..onko kirous muuttaa eroasuntoon? Toisaalta, ei ne ole päässeet asumaan siellä. Paras asunto kuitenkin tähän mennessä, katsotaan mitä tapahtuu:).

Huomenna mieheni vanhin poika tulee viettää laatuaikaa iskän kaa, samoin pikkusiskoni Derya tulee myös. Eli kiva viikko tiedossa :) Toivottavasti sää pysyisi näin keväisenä. Hehkun iloa, hyväntuulisuutta ja energiaa! JESS! Riittää että ajattelee jotain pientä hyvää muistoa tai tulevaa juttua niin saa hetken hymyn päiväänsä, jos on muuten harmaa ja tylsistynyt olo. Nyt on muuten hyvä aika alkaa käymään läpi omaa vaatekaappiaan, tarvitseeko kaikkea, vai voiko jostain luopua. Itse meinaan laittaa paljonkin vaatetta pois taas. Laitan jatkuvasti vaatteita myyntiin ja yleensä ne ovat vähänkäytettyjä tai lähes uusia. Vaatteitani myydään Riihimäen kirppiksellä, Femma tori Riihimäki on paikan nimi ja pöytänumero 344. Sieltä löytyy myös Lucan ja pikkusiskoni vaatteita. Suosittelen!











Nahkarotsi-Zara
Paita-Mango (uusi)
Shorts- Zara
Karvahuivi- Kirppis löytö (Kaivarin kanuuna)
Kengät- Zürich
Laukku- LV






2 kommenttia:

  1. sulla on ihania vaatteita! harmi ku en oo suomes et voisin käyä kahtelee kirppiksellä. jos haluut eroon vaatteistas myös tääl sveitsin päässä ni oon halukas ostaan! :D
    i just love your style!! ja niin ihanasti stailattu poika awwwww :))

    VastaaPoista
  2. Ihana kiitos :) Joskus mietin että järkkäisin kotiin kirppispäivän, mutta jos olet kiinnostunut niin voidaan ehdottomasti sumplia joku ajankohta kun tuut katselee :) laita sähkopostiin viestiä niin laitan enemmän tietoa.

    Nyt bahnhofstrasselle systerin kanssa :)

    Love, didem

    VastaaPoista