expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 20. toukokuuta 2013

GUMBALL 3000 team 34, Wuhuu!!

Hei kaikki rakkaat...olen ollut ihan hermona aamulla tämän gumballin takia. Hermostuneena ja punastuneena odotin miestäni Lucan ja systerini kanssa. Olin jo suunnitellut vaatteni ja Lucan vaatteet valmiksi eilen illalla. Sillon kuin olen innostunut ja odotan jotain asiaa kovasti niin menee välillä ihan överiks. Nyt reaktioni on kuitenkin aika suloinen :) Mieheni kanssa viestiteltiin ja heidän tulonsa narinkkatorille vaan venyi ja venyi.

Suomiräppi soi torilla ja autoja tuli ja meni. Mä rakastan moottorin ääntä, mä rakastan hienoja autoja ja ajamista. Lopulta meidän miehet kuitenkin päräytteli paikalle ja mun sydän hakkasi niin lujaa. Mä olin niiiiin ylpeä vaimo ja niiin rakastunut vaimo. Banaanini haki meidät sisäpuolelle autojen luokse ja siellä sit fiilisteltiin,pussailtiin ja halattiin. Miehillämme on aina eri asu eri maissa. Tänne olivat sitten valinneet banskuksi pukeutumisen. Luca oli ihan ihmeissään...olisittepa nähneet sen ilmeen, kun mieheni riisui maskinsa ja se tajus että siinä on iskä. Kädet alkoi veivaa ja jalat heilui kun viimeistä päivään. Luca oli niin onneissaan ja iloinen. Mieheni poissaolo näkyy Lucassa aina aamuisin kun hän etsii iskää sängyssä :( <3

Systerini pääsi moikkaamaan meidän suomalaisia räppäreitä...;) Rähinä on mukana Gumballissa, niinkun myös Duudsonit. Jenkkiräppäri EVE, melkein ainoana naisena ajaa myös rallissa. Juteltiin Virpin kanssa että olis niin siistii osallistuu tyttöporukalla tohon. Siellä kun ei naisia hirveesti ole. Miettikkäähän kuinka naiskauneudella laitettais koko ralli sekaisin, hah! Bring the Action!

Keskityin vaan mieheeni koko visiitin ajan. Olin niin onnellinen että päästiin näkemään ja niin ylpeä hänestä ja molemmat oltiin huipputuulella. Me Lucan kanssa ARMYLLA ja mama koroilla aamusta asti...ei voi päivä paremmin alkaa...ja se vaan parani. Mitä tehtiin seuraavaksi? Mentiin Deryan kanssa Stockalle fiiraamaan maanantaita. Derya tarjosi Rasberry Bellinit ;) Muut mammat vähän katseli kun istuttiin siellä lapsinurkassa F8 jossa on se leikkitila. Luca veti shown päälle kaikille olemalla oma ihana itsensä ja mä en voinut muuta kuin ihastella sen höpsöttelyä, ilmeitä ja naurua...ja maistella belliniäni<3.

Olohuoneessani, eli Ravintola Teatterissa viihdyinkin loppupäivän, koska Luca veti megapäikkärit. Maijan ja Yardenin kanssa on aina yhtä ihanaa. Meillä on hyvät suunnitelmat tulevalle ;) ;).
Roban Tamarinin kautta kotiin ja ystäväni Cella (myös Lucan yksi kummeista) tuli istuu iltaa.

Nyt voin vain huokaista, hymyillä ja kiittää kivasta päivästä. Teidän täytyy olla ylpeitä musta, olen pystynyt kolme yötä nukahtamaan ihmisten aikoihin ilman miestäni, vaikka ikävä onkin aivan liian suuri.

Mieheni viesti tänään näkemisen jälkeen  "Minäkin nautin todella. Olitte hieno ilmestys Lucan kanssa ".

Nyt vielä hyvänyön suukko Lucalle, vaikka hän jo nukkuukin ja sit itsekkin peiton alle lukemaan uusinta Costumee.



















































12 kommenttia:

  1. Tää sun blogi pomppas heti mun top3:seen, vaikutat tosi upeelta ja fun to be with mimmiltä ja sun kauneutta ja tyyliä twistillä on ihana seurata :) Yks toivomus: voisit postata (vain jos haluat siis) pienempiä postauksia (3-6 kuvaa per postaus) ja sen sijaan vähän useammin! Tää vaikuttaa tosi isolta työmäärältä miten postaat nyt ja lisäksi mitä useammin postaaa, sitä nopeammin blogin suosio kasvaa alussa. Ja toivottavasti sitten ku tästä tulee suosittu, et pilaa tätä nelly/asos mainoksilla xD :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hello Anny...upea juttu jos nousin top 3 ;) Huomasitko, tänään että postasin 2 juttuu? ;) Ei kun oikeastaan juttu on se että varsinkin täällä Suomessa ollessani, en päivän aikan välttämättä ole koneen äärellä ja ehdi laittaa kuvia etc..mun pitäis ehkä puhelimeen ladata se blogger, niin pystyy liikkuessa myös updeittailee :) sen takia postaukset ovat olleet joko aamu- tai iltapainoitteisia.

      Pitää siis tutustua puhelimen bloggeriin...

      xx

      Poista
  2. On kyllä aika pelottavannäköisiä nuo banaanit :DDD mut tosi siisti juttu tuo joka maahan eri tavalla pukeutuminen! ja upea ilmestys todellakin olette, Luca näyttää kyllä niiiin iloiselta että :)tosi kiva postaus, koskee näin aamusta vähän leukoihin kun hymyilin niin kovasti tätä lukiessa... :D

    VastaaPoista
  3. Vähänkö hauskaa, mä viel mietin et kuka tuolla on lastenrattaiden kans, sen täytyy olla Didem ja sit näin teidän kuvat Deryalla fbssa :D Oli kyllä mahtava tunnelma paikan päällä. Sun blogi saa aina hymyn kasvoille, kiitos siitä! Jatka samaan malliin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi :) joo, fiilis oli huikee. Just tuli viesti, että miehet on päässeet Rigaan. Kohta alkaa illan bileet. No onneksi mulla on Luca täällä, mulla on sen kanssa omat pyjamabileet ;)

      haleja ja hyvää mieltä :)

      Poista
  4. Mutta miksi ihmeessä katsot muita naisia nenänvartta pitkin? Vaikka on kaunis ei pidä antaa sen nousta päähän. Silloin ihminen ei edes ole enää kaunis kun muuttuu total bitchiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani, jos olen antanut ylimielisen kuvan itsestäni. En tiedä milloin? mutta yleensä naamani perusilme on aina hymyilevä. En tiedä tarkoitatko gumballia vai milloin minut olet bongannut jossain, mutta eilen olin ainakin hyvin keskittynyt vain mieheeni ja ennen sitä ihan hermona. Sorry, että olet saanut sellaisen vaikutelman. Täytyy pitää asia mielessä. En kyllä tunnista itseäni kovinkaan nenän vartta pitkin katsovaksi ihmiseksi...

      xx

      Poista
    2. Ihana vastaus. Luen ahkerasti blogiasi ja törmäsin teihin juurikin tuolla gumballissa. Vastauksen perusteella olet kaunis sekä sisäisestä että ulkoisesti :) upea ilmestys! Ihanaa kesää teidän koko perheelle!

      Poista
    3. Kiitos <3 ja sorry vielä..olisitpa kuullut kuinka jännittynyt olin, ihan kun olis menossa ensitreffeille..haha.

      Ensi kerralla kun näet, tuu sanoo MOI ;)

      Mukavaa kesää sinullekkin :)

      Poista
  5. Lueppas iltasanomista mitä kyseisestä gumballista kirjotetaan. Tarvitseekohan tapahtumaa vielä blogissaan mainostaa? Antaa minulle ainakin kuvan bloggaajan välinpitämättömyydestä ja pintapuolisuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eilen luin ylinopeuksista etc..joo, hyvä olisi jos pojat noudattais liikennesääntöjä. Tapahtumaa mainostan todellakin silti blogissani, koska mieheni on siinä mukana. Muuten en varmaan tietäisi edes mikä on gumball. Minulle merkkaa vain oma mieheni ja sen myötä tämä postaus. Joten jos se tekee minusta välinpitämättömän ja pinnallisen niin siitä vaan.

      Hassua :)

      Poista