expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 25. marraskuuta 2014

Mielipiteitä geelikynsistä, pidennyksistä ja lisukkeista


 


Varmasti tuli selväksi että itse vältän pidennyksiä ja geelikynsiä. Kynsissä syynä se että olen kärsimätön siinä vaiheessa kun yksi ynsi katkee vaikkapa ja sit en heti sormia napsauttamalla saa siihen uutta kaunista kynttä. Geelikynnet muuten näyttää aivan upeilta ja varmaan vielä joskus meen laittaa sellaiset. Esim jenkeissä mä pidin geelikynsiä jonkun verran, koska pystyin vaan kävelemään salonkiin huoltaa kynteni jos oli tarve. Salonkeja löyty joka korttelista almost.  

Miltä kynteni näytti geelien jälkeen? -Kuluneilta!! Ja sitä en halua. Sen takia vaan parempi että pysyttelen tässä omassa metodissani :D Sitä paitsi olen ihan hyvä lakkaamaan kynsiä, eikä oikea käsi tärise kun lakkaan vasenta. Olen siis vasenkätinen, jos ette vielä tienneet. :)

Ripsenpidennykset ja hiustenpidennyksen...not my cup of tea. Voin kuvitella kuinka epämiellyttävältä päässä tuntuu kun laittaa kädet päänahkaan. Ajatuskin vaan siitä että sulla jotain ylimääräistä hiuksissasi saa oloni epämukavaksi. Ajattelen näin että te joilla on entuudestaan ohkaset hiusket ja haluatte lisää hiuksia, niin tuo ei ainakaan ole ratkaisu, koska kun lopetatte lisukkeiden käytön niin omat hiukset on vielä ohkasemmat. 

Ripsienpidennykistä en pidä sen takia, että loppumetreillä ne voi olla ihan klönttiset ja puolet irronneet. En usko että koskaan tulen testaamaan näitä. Suurimmalla osalla ystävistäni ja tutuista taitaa olla ripsenpidennykset ja bloggarit varsinkin mainostaa paikkoja joita suosittelevat. En tuomitse muita. Itselläni kuitenkin se tunne että välillä meikkaa ja keskittyy ripsarin laittoon on ihana. Kun kasvot pesee, niin iho ja ripset täysin puhtaat ilman mitään. Mua häiritsis ripsienpidennyksissä varmaan myös se että koskaan en ole naturel, kun mulla nee liimatut mustat jutut silmissä. 

Sitä paitsi tämä ripsitrendi on aiheuttanut sen että moni joilla on jo omasta takaa kauniit ripset (varsinkin kun laittaa ripsiväriä) niin pilannut omansa tuuheuttamalla/pidentämällä. Ei se vie paljon aikaa aamusta laittaa ripsaria.

Olen aika vanhanaikainen monessa asiassa :D jos olisin hei opettaja niin mun oppilaat tekisi varmaan kaikki projektit käsin ja kuvat mitä käytettäis olis itsepiirrettyjä, eikä netistä tuotuja. heh <3

Lepposaa päivää! Mä istun täällä hoplopissa ja työskentelen koneella kun Luca leikkii.



19 kommenttia:

  1. Hej! Ripsienpidennys skadar inte dina egna ögonfransar om de görs rätt. Finns massa skumma eesti ställen som då inte är bra. Jag hade mina i 2 år. Kan rekommendera Saija från Kitty Cat Beauty Center i Hagalund. Hon är grymt bra! Mina fransar var typ dubbelt så tjocka när jag tog bort mina pidennykset, så tyvärr stämmer det nog inte att dina fransar sku skadas av förlängning. Hursomhelst, jag var tyvärr tvungen att ta mina bort då jag var i Frankrike för alla var totalt värdelösa där.

    Jos joku miettii pidennyksiä, lottakaa ehdottomasti Extreme Lashes. Ja menkää Kitty Cat Beauty Center:in Tapiolan toimipisteeseen Saijan luokse.

    Ha de så bra! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hejssan :)

      Joo..jag har ingen aning om va de finns för ställen, men för mig e de dendär fiilisen som stör. De att jag har något "överlopps" i mina ögon.

      Tack för tipset..<3

      xx

      Poista
    2. Jo Xtreme Lashes är nog the one and only. Kitty Cat Espoossa ja Kampissa missä myös koulutetaan ihmisiä on tosi hyvä ja varmaan myös kallein paikka mitä löytyy. Itsellä Xtremit ja paikka jossa käyn on ammattimainen vaikka ei ole koulutuskeskus. Olen itse välillä pitänyt taukoja ripsistä. Mutta kyllä niiden kanssa on niin helppo olla, suosittelen. ;)

      Poista
    3. Hej Didem! Jo, jag förstår helt din känsla. Det var jätte jobbigt i början, speciellt dushande/sovande. Jag hade vant mig vid att sova med silmälaput, och det kunde man givetvis då inte göra.. Sen är det ju också kul att kunna tvätta ögonen osv i dushen.. Så jo, lite jobbigt var det ju iaf i början. Dock mera positivt än negativt i längden! ;)

      Ha en skön vecka!

      Poista
  2. Mullakin on kauneusihanteet noiden lisukkeiden suhteen menossa tosi luonnolliseen päin. Välillä tuntuu kivalta vaikka vaan laittaa kirkkaampaa huulipunaa ja jättää ripsiväritkin laittamatta ( vaikka toisinaan kyllä kaipailee sitä, että näyttää ihan prinsessalta kun herää aamulla ripsillä). Itsellä niissä ripsissä häiritsi juuri se, että ikinä ei tullut sellainen kunnolla "puhdas" ja naturel olo, vaikka kuinka pesi kasvoja. Kynnet sen sijaan olisi ihanat, jos pysyisivät aina kauniina. Hyviä tekijöitäkin on ainakin täällä kotikaupungissani vähän ja sitten se aikojen jonottaminen vaatii kärsivällisyyttä, jota ei löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Kiva kuulla että ajatellaan näinkin päin..jotenkin mulla oli pelko siitä että olette pidennyksien kannalla. Hienoa huomata kommenteista että niin ei olekkaan vaan muitakin naturel faneja löytyy :) xx

      Poista
  3. Samaa mieltä Didem! Se tunne kun tulee saunasta täysin puhtaana ja naturellina, on parasta. En voisi kuvitellakaan, että olisi pidennykset missään... Tuntuisi ihan oudolta. :D

    Ihanaa kun joku bloggari kirjoittaa näin, yleensä se on vain sitä laittajien mainostamista. Taitaa olla poikkeus kun jollakin ei esimerkiksi ripsienpidennyksiä ole. Olen ylpeä sinusta kun olet oma kaunis itsesi ja rohkeasti sitä!

    T

    VastaaPoista
  4. Itse olen kokeillut kaikkia. Hiustenpidennyksiin kyllästyin koska omat hiukseni ovat vahvat entuudestaan, jolloinka niitä lisähiuksia oli vieläkin enemmän, ettei hiukset näyttäisi typerälle. En saanut niitä ponnarille kun ponnari oli liian painava. Otin pidennykset pois ja pitkän aikaa omat hiukseni olivat huonokuntoiset. Vii eisen vuoden aikana olen saanut ne kuntoon ja leikkasinkin radikaalisti latvoja lyhyemmiksi jotta hiukseni voisivat paremmin. En koskaan enään ota hiustenpidennyksiä, sen verran vaivaa niistä oli. Ripsienpidennykset mulla oli melkein 2 vuotta ja muutama viikko sitten luovuin niistä kokonaan. Niin ihana tunne kun voin pestä kokonaan kasvot suihkussa, eikä sitä ainaista murehtimista kun huoltoon oli vielä aikaa ja osa ripsistä varissu pois:/ voitko kuvitella että oikein odotin että saan levittää ripsiväriä:D geelikynnet mulla on edelleen, koska syön kynsiäni (paha tapa) ja näin ollen geelit auttavat etten enää syö kynsiä. Mutta ripset ja hiustenpidennykset olen unohtanut lopullisesti! Elämässä on tärkeämpää olla ihana luonnollinen itsensä eikä täyteen feikkijuttuja tuupattu barbie:D

    VastaaPoista
  5. Minkä merkkistä hiuslisäravinnetta syöt?:)

    VastaaPoista
  6. Sinänsä ripsenpidennykset ovat ihan ookoo ja nätit, mutta voi luoja niitä tyyppejä jotka sellaiset ottaa ja luulee, ettei ripsille tarvitse tehdä aamuisin mitään...! Tummat pitkät selkeästi erottuvat ripset sojottavat jokaiseen tuulen suuntaan, mikä näyttää aika rumalta. Tekisi mieli ravistella näitä tyyppejä, että ripsiharjat on keksitty! ;)

    P.S. Kaverini sai hurjat allergiset reaktiot Extreme Lasheista. (Ilmeisesti mennyt liimaa silmiin aika paljon eli laittajan vika.) Joutui sitten käydä ottamassa kalliin ripset parin viikon päästä pois, ja siinä samalla lähti omat ripset mukana, tosiaan kun sitä liimaa oli ollut aika paljon :( Nyt taitaa kyllä olla taas omat ripset kasvaneet.

    VastaaPoista
  7. Mun monet tutut käyttää ripsenpidennyksiä ja muutamalla on ollut tosi aidon&hyvännäköistet hiustenpidennykset, mutta itse en oikeen osaa noita kumpiakaan käyttää. Lisäripsille en koe tarvetta ja sitten omat hiukset vaan tuntuu mukavammalta ja rennommalta kuin pidennykset. Olen nähnyt myös pari kertaa tuntemattomilla huonosti hoidettuja hiustenpidennyksiä joissa näkyy vaan liian selvästi lisähiusten kiinnitykset, että en sitten ehkä ajattele niiden pysyvän kauaa kauniina. Geelikynsiä olen kokeillut niin, että ei ole laitettu lisäkynttä vaan oman kynnen mittaan laitettu ranskalainen manikyyrilakkaus ja geelaus. Se on näyttänyt tosi kivalta ja sellaista voisin käyttää vaikka koko ajan, ellei niiden laitto olisi sen verran tyyristä jatkuvaan käyttöön. Kiitti taas kaikista kivoista postauksista ja videot on tosi hauskoja lisiä aina!

    VastaaPoista
  8. Samoilla linjoilla ollaan! :)

    Minulla oli geelikynnet reilun parin kk ajan ja niille tehtiin parit huollot siinä välissä mutta omat kynnet menivät aivan järkyttävään kuntoon ja olivat suorastaan säälittävän näköiset siellä alla kun ne viimeisetkin geelin raadot irroitettiin niistä. Kynnet liuskottuivat jatkuvasti vaan entisestään sen geelin irroittamisen jälkeenkin kuukausikaupalla, ja kesti lopulta melkein vuoden saada niistä jälleen siistit ja tasaiset, eli suht koht edustuskuntoiset jotta sormia ei tarvinnut enää yrittää piilotella, onneksi tuolloin oli talvi joten käsineille oli käyttöä...
    Minulla oli myös ripsenpidennykset mutta sain allergisen reaktion jopa siitä vähäisestä liiman määrästä, silmät turposivat melkein umpeen, luomia kutisi ja punoitti ja ne tekoripsenpätkät liimoineen otettiin kiireellä pois seuraavana päivänä ja siinä toimenpiteessä omia ripsiä irtosi ainakin kolmasosa. Siinä meni taas muutama viikko että sai katseesta jälleen normaalin näköisen ja ripset takaisin. En osannut arvata tuota allergiareaktiota etukäteen, koska en ole koskaan ollut millekään allerginen.
    -Luisa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain allergisen reaktion niistä geelilapuista, jotka laitetaan silmien alle siinä kun niitä laitetaan. Sain lääkäriltä kortisoni tuotteitta. Yli viikko meni että olin taas ihmisen näkönen. Niin paljon turvotti ja punoitti. Kärsin atooppisesta ihosta ja olen nyt huomannut että näitä allergisen reaktion kokeneitä kohtia kutittaa enemmän kuin normaalisti. Aleergisesta reaktiosta on nyt noin kuukausi aikaa.

      Poista
  9. Olisi kivaa kuulla mielipiteitäsi vähän radikaalimmasta ulkomuodon muokkaamisesta, eli kauneusleikkauksista. Vaikka et itse ole käynyt plastiikkakirurgilla, olisi mielenkiintoista kuulla kantasi plastiikkakirurgiaan.

    VastaaPoista
  10. Asutko nyt Suomessa?:) vai asutko puolet vuodesta ulkomailla?

    VastaaPoista
  11. En ehkä ihan ylpeimpänä myönnä tätä, mut löysin sun blogin niinkin hyvämaineisen keskustelupalstan kautta ku vauva.fi... Odotin juttujen perusteelta täältä aivan järkyttävää tyhjäpäistä diivailumateriaalia, mutta mitä - täällähän oli vaan kaunis, itsevarma nainen :) Taas tuli nähtyä, että aina pitäisi lähteä omilla silmillä liikkeelle. Kiitos tästä blogista Didem, jään ehdottomasti jatkossakin stalkkailemaan!<3

    VastaaPoista
  12. Ite oon kokeillu kynnet, ripset ja hiukset (oli monta vuotta), mutta jotenki kauneusihanne muuttunu iän myötä ja alkanut arvostaa luonnollisempaa lookia ;) Kun otti lisäkkeet pois niin oli kyllä hiukset, kynnet ja ripset niin huonossa kunnossa mutta onneks aika ja hyvät lisäravinteet paransi! Tällä hetkellä oon tyytyväisempi kuin koskaan ulkonäkööni ilman mitään lisäkkeitä! :) Jokainen saa tehdä itelleensä mitä haluaa mutta ite arvostan persoonallisuutta ja luonnollisuutta. Plastiikkakirurgille voisin mennä jos joutuisin onnettomuuteen, menettäisin syövässä rintani jne, mutta muuten jätän ne muille :)

    VastaaPoista
  13. Hyviä vastauksia ja mielipiteitä tullut tänne. Olen niin iloinen että niin moni teistä kannattaa luonnollisuutta <3 hurrraaa :))) xx

    VastaaPoista