expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 8. helmikuuta 2013

Hymyt sulle :)

Hymyilin koko päivän! Hymyilen paljon ja minusta ihmisten pitäisi enemmän avoimemmin nauttia heille hienoista hetkistä. Se hieno hetki voi olla kun käy aamulla hakemassa sen herkkukahvinsa. Hyvä ja odottava olo, että pääsee maistamaan kahviaan voi näkyä myös sille kassatädille/miehelle jolle ojentaa rahan. Hymy välittää positiivisuutta ja se tarttuu :) On mukava kuulla tuntemattomilta vastaantulijoilta, että upeeta, kun oot niin hyväntuulinen. Tai toinen asia jota teen, on että voin hyvinkin mennä kehumaan vaikkapa mun silmissä todella kaunista naista, tai hänen laukkuaan , vaatetta etc. ja on ihan normaalia kun toivotan ladyille jolta sain hyvää palvelua, mukavat vloput. Noh, näitä osoituksia    on paljon, mut jos joskus tuntuu että haluaa tehdä pienen hyvän teon itselleen ja jollekkin toiselle, niin yksi hymy tekee tuottoa.

Meillä meni Lucan kanssa päivä kävellen, naureskellen ja deittaillen. On niin siistii, kun pikku äijällä alkaa olla jo luonnetta. Koko ajan ihmiset tulee joko ottaa kuvia tai muuten vaan ihastelemaan tätä naisten/miestenkin naurattajaa..."You should put him on a commercial".
Löysin jumalattoman kauniin ja itseäni huutavan shortsimekon...kaupassa nopeasti mietin tilanteen, jossa istun se päällä, jossain lämpimässä suihkunraikkaana, nautiskellen auringonlaskusta ja shamppanjasta. Done, I'm taking it! 
Auringonlaskun katselu toteutui muutamaa tuntia myöhemmin satamaravintolassa Lucan kanssa. Hän istui vastapäätäni syöttötuolissaan. Hetken hän jaksoi juttujani...sit alkoi pää kääntyä muualla ja alkuruoan aikana hän jo nukahti. Hetki täysin omaa aikaa oli luksusta. Tuijottelin maisemaa, sipaisin viinistä ja uppouduin kirjaani. <3

Mieheni tuli vasta illalla kotiin työteissultaan ja oli ihana nähdä toisiamme. Sain kehuja kuinka hienosti olin käyttäytynyt. Joskus voin nimittäin mennä (tekstaripuolella) kun toinen on matkalla aika ärsyttäväksi, koska on ikävä toista. Sain tuliaisen...josta en kerro nyt! Se laatikko on punainen..se oli oikeastaan tuliainen/valentine's day gift. Tuli pienen onnellisen tytön kyyneleet, kun rakas kertoi lahjan merkityksen.

Hymyä huuleen murut <3















10 kommenttia:

  1. Hei. Älä pahastu, musta poikasi on täysin ihana, mutta aika tavallinen suomalainen vauva. Ehkä jenkeissä se on eksoottista, en tiedä. Varmasti sinäkin saat paljon huomiota osaksesi kun olet aina niin elegantti. Mun lapset, kuten sinäkin ovat 50% turkkilaisia saavat kehuja tummista piirteistä, paksusta tukasta ja pitkistä ripsistä. Eli suomessa "eksoottisia", mutta kansainvälisesti ehkä aika tavallisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en pahastu! Olen tottunut huomioon lapsesta saakka. olen todella ulospäinsuuntautuva ja huomiota herättävä ihminen, koska kannan itseäni ylpeästi. Mielestäni jokainen saisi tehdä niin! On ihmisiä jotka saavat huomioo kauneuden, pituuden, komeuden tai kauniin vartalon vuoksi (ulkoisten tekiöiden) , sit on heitä jotka valloittaa ja keräävät huomion omalla persoonallaan. Luca herättää huomiota valovoimaisuudellaan, suurella hymyllään ja jatkuvalla hassuttelulla muita kohtaan. Valokuvista ei saa Lucan ideaa kiinni..koska se vain elää. Kun kadulla tulee vastaan ihmisiä, pää kääntyy tarvittaessa 180 astetta ja valitsee sieltä jonkun tai joskus isommankin ryhmän kenelle sit alkaa pitää showta. tästä syystä minulle on lukemattomia kertoja kehotettu laittamaan luca telkkariin (se on heidän mielipide, ei välttämättä minun). Toissapäivänä Key Westissä kolme miestä pysähtyi ihmettelemään Lucaa ja antoivat hänelle dollarin käteen, koska heidän mielestään se oli niin hauska show :) Mutta siinä olet oikeassa..hän on todella tavallisen suomalaisen näköinen ;)

      Poista
    2. Tuo on aivan totta :) ihmettelinkin Lucan vaaleutta kun sinä olet tumma, mutta varmaan muilla tavoin muistuttaa sinua ja ulkonäkö muuttuu vuosien varrella. Terv. Blondina syntynyt melkein mustatukkainen ( ja ihan luonnostaan hiusväri muuttunut) :D

      Poista
  2. Lucasta on tulossa melkoinen flirtti, niin kuin äitinsä:) Didemin aurinkoinen olemus on tarttunut Lucaan ja sen takia äiti ja poika saavat osakseen paljon huomiota. Oletko tavallisen suomalaisen näköinen vai eksoottisen ulkonäön omaava, niin se ei merkkaa mitään, jos et aidosti ole iloinen ja sydämellinen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniisti kehut meitä ;) Olen samaa mieltä kanssasi! Ihminen joka säteilee ja on perusilmeeltään iloinen niin pakostikkin herättää huomiota, oli sitten minkämaalainen/näköinen tahansa.

      Poista
  3. Mihin uskontoon kuulut ja oletko uskovainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon Jumalaan, mutta en kuulu mihinkään lahkoon.

      Poista
  4. E VS-produkter bra? Gillar såklart deras bikinis men har aldrig testat deras lotions, parfymer o sånt :) Tänkte att du kunde berätta om de e bra eller ej! Är doften t.ex. "äkta", du vet, inte såndär plastic lukt som vissa doftande krämer ibland har :( Härlig blogg annars, o kul med flera bilder!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej!

      Jag måste erkänna att VS bodysprays o bodylotions är härliga på huden, men doften varar inte länge tyvärr. Doften är god, speciellt coconut passion, den är mjuk o int alls plastig, men de lite som från barnavdelningen att köpa en parfym. Du doftar jätte gott en stund, men sen måste du kräma in dig eller spraya pånytt :) de kostar 10 dollar/st. Jag rekommenderar hellre en ljuvlig bodyspray, som e från Yves rocher Mono de tahiti body spray med coconut/vanilj doft.

      Tack o trevligt att du läser :) nu ska ja o äta..klockan e här 17.30 :)

      xx

      Poista
    2. Ok, tack ska du ha! Det e lite synd att så många body sprayar har så kortvarande doft, men men, man kanske kan hitta nån som håller i lite längre! VS-produkterna som du visa såg iaf jättesnygga ut ;) Vill hitta nån ny doft nuuu, alltid svårt, iaf för mej! :)

      En annan fråga som inte har med härliga dofter att göra hehe:: Får du många störande/elaka/jobbiga comments här på bloggen o hur hanterar du det? Jag hade en blogg för nåt år sen men jag sluta för blev ledsen o trött på korkade kommentarer.. :/ Nåja, jag sluta nog inte pga mobbande personer men det var en orsak till att jag inte orka!

      Jo, tack själv, jag läser din blogg gärna! Den e spännande o vardaglig på samma gång, om du förstår hur jag menar!

      Poista