expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Audrey Hepburn look


Laittautuessa  lauantai iltaa varten rentouttavan Spa elämyksen jälkeen olo oli aivan mahtava. Black&white oli illan teemani ja ystäväni Virpi tokaisi kun pyysin häntä ottaa kuvia että nyt on niin Audrey Hepburnia. Valkoinen tekoturkis on Zürichista Bürkliplatz kirpparilta (15 frangia), joka järjestetään aina lauantaisin. Tänä vuonna kirppis aloittaa sesonkinsa 4 toukokuuta, joka lauantai 6.00 - 16.00. Suosittelen sitä, tavaraa löytyy laidasta laitaan. Muutenkin kiva alue vaan kävellä ympäriinsä. Bürkliplatz on ihan Bahnhofstrassen kupeella. 
Takas lauantai iltaan, tunsin itseni kauniiksi ja odotin iltaa kovasti. Odotin et mieheni näkee minut myöhemmin ja on ylpeä minusta. 

Mentiin istuskelee Virpin kanssa ravintola Terasselle kaffelle ja drinksuille juttelee henkeviä. Meillä oli kivaa ja kiitos hänelle sain uutta energiaa arkeen. Siinä on vahva nainen ja ihailen häntä siitä. Vahva, mutta silti naisellinen. 

Loppuilta/yö dinnerin jälkeen menikin sitten Dom Perignonia siemaillen...
1 kommentti:

  1. Tosi kaunis olet ja Audrey Hepburnin näköä on. Vain lyhyt otsis puuttuu:) Toivottavasti miehesi oli ylpeä, noin kauniin naisen rinnalla:)

    VastaaPoista